Jecić Написано Март 12, 2020 Пријави Подели Написано Март 12, 2020 Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Март 12, 2020 Пријави Подели Написано Март 12, 2020 Варијације на тему заљубљивања... Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 On 12.3.2020. at 10:30, Jecić рече Варијације на тему заљубљивања... Jesi li ti zaljubljena? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 3 часа, Bojan* рече Jesi li ti zaljubljena? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 99,99 знам која персона стоји иза Бојана .... Bojan* and Jecić је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 52 минута, Рапсоди рече 99,99 знам која персона стоји иза Бојана .... Ali ostaje onih 0,01 da ne znaš. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Hahahahaha paceeeeeeeer Jecić је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Пре сат времена, Рапсоди рече 99,99 знам која персона стоји иза Бојана Znam čo'eka, služili smo zajedno. Krljaš mu ugled, stvaraš intrigu. Kao da je malo zla svakom danu. To nije lepo... Sada neko može da pomisli da ima krizu identiteta i skrivene pobude, da zato otvara duple, troduple, četvoroduple naloge, daleko bilo. Jecić, Рапсоди, Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Bojan*, Jecić, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 2 часа, Jecić рече Jecić је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 52 минута, Bojan* рече Ali ostaje onih 0,01 da ne znaš. Упознали смо се на кратко, мЛого си фин и културан, уживаш да ћаскаш са женским светом , у центру си пажње, дупли налог имаш чисто онако мангупски....уживаш да те жене помало киње, помало воле....ниси психо наравно. Jecić, Bojan* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 51 минута, Рапсоди рече Упознали смо се на кратко, Jesmo, kako da nismo. пре 51 минута, Рапсоди рече мЛого си фин и културан, Jesam, skroz. Neki put mi se javi želja da ne budem. Ne znam otkud. пре 51 минута, Рапсоди рече уживаш да ћаскаш са женским светом , Jeste, ali retko imam priliku. пре 51 минута, Рапсоди рече у центру си пажње, Ponekad, ali nije namerno. пре 51 минута, Рапсоди рече дупли налог имаш чисто онако мангупски.... Nisam znao za ovo. Kad se to desilo? пре 51 минута, Рапсоди рече уживаш да те жене помало киње, помало воле.... Ne znam, nisam eksperimentisao. Malo su čudne prema meni. Hoće da pričaju sa mnom, ali kad treba da pređemo na konkretno, neće nijedna. Šta to mož’ da bude? пре 51 минута, Рапсоди рече ниси психо наравно. Nataša se sa tobom ne bi složila, ali ni ja sa njom. Ja se slažem sa tobom. Verujem da i Predrag deli tvoje mišljenje. Jecić and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 2 минута, Bojan* рече Nataša se sa tobom ne bi složila, ali ni ja sa njom. Ja se slažem sa tobom. Verujem da i Predrag deli tvoje mišljenje. Нећемо да одајемо идентитет, нека то остане наша мала тајна . Само настави тако, врло си занимљив прави женама разоноду, Бог те благословио Наташа и ја се у принципу у врло мало ствари слажемо...тако да ... Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Супер сте екипица Bojan* and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 1 минут, Рапсоди рече Нећемо да одајемо идентитет, нека то остане наша мала тајна . Само настави тако, врло си занимљив прави женама разоноду, Бог те благословио Наташа и ја се у принципу у врло мало ствари слажемо...тако да ... А тако значи његов посао је да разоноди жене Рапсоди, Bojan* and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука