Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 19 минута, Feniks. рече

Лако је теби кад имаш паре ???

:smeh1:

Pa šta sam se udavala ako nemamo pare...čemu onda služi muž :smeh1:? Svi hoće mirnu, lepo raspoloženu ženu koja ih ne opterećuje...prijatelju, to košta :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasa. рече

Pa šta sam se udavala ako nemamo pare...čemu onda služi muž :smeh1:? Svi hoće mirnu, lepo raspoloženu ženu koja ih ne opterećuje...prijatelju, to košta :smeh1:.

Ово смо  већ прешле - да не будеш сама у старости ;)

А остатак текста је машта, са парама или без. Ако оће лутку ,  можда и досегну тај идеал. Са живим бићем неће сигурно- колико год се они борили за "свој мир". Све потаман никоме не може да буде.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Feniks. рече

Ово смо  већ прешле - да не будеш сама у старости ;)

Ja zaboravih da si ti Sanja :).

пре 14 минута, Feniks. рече

остатак текста је машта, са парама или без. Ако оће лутку ,  можда и досегну тај идеал. Са живим бићем неће сигурно- колико год се они борили за "свој мир". Све потаман никоме не може да буде.

Dobro, malo kroz šalu zborim neku istinu u smislu da novac ipak može da obezbedi neko rasterećenje. Npr. izađeš sa decom i platiš pomoć u kući. Tako obezbediš i čistu kuću, a deca i ti ste proveli kvalitetno vreme zajedno...ne mora to da bude, može neka kafa na miru, dremka, štagod. Nego smo vaspitavani kao robovi svojih obaveza, plus što imamo neku bolesnu potrebu da se takmičimo u požrtvovanosti i ko je više propatio...a nema potrebe za tim. Odremajmo malo, dobro je to za međuljudske odnose. Neće sudovi da pobegnu...a i da pobegnu, nek' idu.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasa. рече

Dobro, malo kroz šalu zborim neku istinu u smislu da novac ipak može da obezbedi neko rasterećenje. Npr. izađeš sa decom i platiš pomoć u kući. Tako obezbediš i čistu kuću, a deca i ti ste proveli kvalitetno vreme zajedno...ne mora to da bude, može neka kafa na miru, dremka, štagod. Nego smo vaspitavani kao robovi svojih obaveza, plus što imamo neku bolesnu potrebu da se takmičimo u požrtvovanosti i ko je više propatio...a nema potrebe za tim. Odremajmo malo, dobro je to za međuljudske odnose. Neće sudovi da pobegnu...a i da pobegnu, nek' idu.

Eto sad bi Nesa rekao "Zene samo pare gledaju". ??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Natasa. рече

Negdje procitah recept za uspjesan brak je naspavana zena. :)

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Maslacak_ рече

Negdje procitah recept za uspjesan brak je naspavana zena. :)

I nahranjen muz. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Evo jedna crtica iz svakodnevnog života...juče izvedem svoje dete i dete komšinice u igraonicu. Pozdravljamo se sa vrata, izvodim klince i kažem joj onako u prolazu da sad odmori malo. Naravno u stilu goniča robova ona dobaci kako neće da odmara nego ima da radi...msm se iskuliraj, ne moras da se pravdaš :smeh1:...niti da izigravaš mučenicu :smeh1:. Nabija pritisak sebi, kad je žena pod pritiskom onda svi stradaju, a nema potrebe.

Ne znam ni da li je sposobna da odmori i opusti sene_shvata.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Feniks. рече

Zavisi. Ako i muž kulira nered, možda se i odmori, a ako joj stalno stvara pritisak, sve i da ume, ona se neće opustiti.

Ma koji bre muž komentariše kuću, to ne postoji :smeh1:, pa oni su uzrok tog nereda, bolje da ćute. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Natasa. рече

Ma koji bre muž komentariše kuću, to ne postoji :smeh1:, pa oni su uzrok tog nereda, bolje da ćute. :smeh1:

Jeste! I ja kažem- oni su krivi za sve...i za ovo naše stanje :stidljiv:.  Ti muškarci....:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Feniks. рече

Jeste! I ja kažem- oni su krivi za sve...i za ovo naše stanje :stidljiv:.  Ti muškarci....:smeh1:

TAKOE!

I za ovu pandemiju koronavirusa!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...