Natasa. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 10 минута, Bojan* рече Ti je navodiš na pogrešan zaključak. Pošto je ti navodiš na ispravan zaključak ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 6 часа, Juanito рече Управо си описала огроман део савремене лево нагињуће релативно младе популације која кука што нема и криви богате за све своје проблеме... Bogati i jesu krivi. Klasa bogatih održava sistem koji im omogućava da prisvajaju plodove tuđeg rada i da pomoću državnog aparata, policije i vojske, drže pod kontrolom siromašne, zatim ljude na granici siromaštva i srednju klasu, koji zajedno čine veliku većinu. Takođe se i države bogate na račun drugih država, uspostavljajući kontrolu nad njima, zauzimajući njihove resurse... To su elementarne stvari. Ako to ne znaš, onda si podlegao efektima zapadnih metoda ispiranja uma narodnim masama. Uspostavljena situacija se može opisati kao kontrolisani haos, u kome se bogati lako nameću kao gospodari života i smrti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 6 часа, Natasa. рече Gospodine Mašče , ja mislim da nije fer da vi imate toliko, a ja da nemam...podajte mi razliku da imamo jednako . Čime bih to zaslužila? Pa postojim, dovoljno . Šta da kažem Nataša... ... razočaran sam činjenicom da si sebe stavila u položaj niže vrednosti u odnosu na nekoga ko se bogati na tuđ račun, koristeći nasilno uspostavljeni nepravedni sistem raspodele. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 Ако си финансијски неписмен, чак и да имаш приход, има да будеш гоља јер доносиш погрешне одлуке и за то ти ни један богат није крив. Гоље су изгласале државу која пљачка, да би од богатих редистрибуирала њима, а онда одоше у редове за лебац и уље. Богатоме одговара држава не која пљачка, него која одјебе. Србију раздире та губитничка логика "мени је лоше јери је некоме другоме добро". Знам једног лика, метар и 65цм, има близу 140 кила. Искомплексиран, свакодневно бљује најгори отров по онима који прсто мрдну да свој положај поправе, у било ком смислу. Цео блог му је посвећен просипању таквих фекалија. Мене нарочито мрзи јер пазим шта једем, вежбам и ко авион тело имам. Што се мене тиче, може слободно да крешти ка небесима од немоћи и пакости, док му плућа не рикну. Тако имаш и гоље који мрзе богате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 2 часа, Bojan* рече Šta da kažem Nataša... ... razočaran sam činjenicom da si sebe stavila u položaj niže vrednosti u odnosu na nekoga ko se bogati na tuđ račun, koristeći nasilno uspostavljeni nepravedni sistem raspodele. Bitno da smo pred Bogom jednaki ...ovde to nije ni moguće, a nije ni prirodno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 48 минута, Богомислић рече метар и 65цм, има близу 140 кила. Što ja uvek pitam za visinu ...posle Nata puna predrasuda . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 49 минута, Богомислић рече Ако си финансијски неписмен ? Znači, svi koji nismo završili ekonomski fakultet? Iliti- gde se možemo finansijski opismeniti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 22 минута, Feniks. рече gde se možemo finansijski opismeniti? Ovo i mene ozbiljno zanima jer mi je vaspitanje bilo u duhu hipi socijalizma (1984. godina, bolje nije ni moglo), a to je crklo. Ne bih baš ceo vek da provedem u prosveti, jer koliko god bilo ovo politički nekorektno reći-tuđa deca me ne interesuju, čak me i zamaraju. Da je bar finansijski isplativo, pa da se i potrudim...ovako...duplo golo, nema zašta da se uhvatiš. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 7 минута, Natasa. рече пре 7 минута, Natasa. рече Ovo i mene ozbiljno zanima jer mi je vaspitanje bilo u duhu hipi socijalizma (1984. godina, bolje nije ni moglo), a to je crklo. Ne bih baš ceo vek da provedem u prosveti, jer koliko god bilo ovo politički nekorektno reći-tuđa deca me ne interesuju, čak me i zamaraju. Pošteno! Moje lično mišljenje je da se bogati ko voli prvenstveno i iznad svega pare i ide za njima ( u velikoj većini slučajeva). Nema tu škole...al možda grešim, pa jedva čekam odgovor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 26 минута, Feniks. рече jedva čekam odgovor I ja vala...samo da odgovor nije programiranje . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 9, 2020 Пријави Подели Написано Март 9, 2020 пре 8 часа, Богомислић рече вежбам и ко авион тело имам. Zar i ti, sine Brute? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Март 10, 2020 Пријави Подели Написано Март 10, 2020 On 9.3.2020. at 8:34, Feniks. рече Iliti- gde se možemo finansijski opismeniti? Дејв Ремзи. Углавном здраворазумске ствари прича. Ко мисли да нађе девојку и да се жени, никако не сме себи да дозволи да буде гоља, јер права жена од живота хоће све. Понешто од тог свега зна да кошта. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2020 Пријави Подели Написано Март 10, 2020 пре 45 минута, Богомислић рече права жена од живота хоће све. Понешто од тог свега зна да кошта. TAKOE!!! Smaragdni kamičak, Vasilije. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 10, 2020 Пријави Подели Написано Март 10, 2020 Пре сат времена, Богомислић рече Дејв Ремзи. Углавном здраворазумске ствари прича. Ко мисли да нађе девојку и да се жени, никако не сме себи да дозволи да буде гоља, јер права жена "од живота хоћу све". Понешто од тог свега зна да кошта. пре 42 минута, Natasa. рече TAKOE!!! Није -Тако- , већ опееет Снеки Ево доказ https://youtu.be/KLUr6yXKGqY Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 10, 2020 Пријави Подели Написано Март 10, 2020 Пре сат времена, Богомислић рече Дејв Ремзи. Мора да се упознам са ликом и делом. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука