Vasilije. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 On 6.3.2020. at 10:10, Broken рече Да ли си ти гледао цртани филм Лепотица и звер први део ? Брате, звер је приказана у складу са свим принципима естетике. Боље и мужевније изгледа него као човек. Троугласт торзо, лавља грива, а као човек је фићфирић. On 7.3.2020. at 19:53, Bojan* рече postoji ogroman broj muškaraca koje žene ignorišu. pa njihovi pokušaji upoznavanja ostaju bezuspešni upravo zbog njihovog fizičkog izgleda Зато што слепци не знају да потрефе овулацију, да приђу када треба и како треба, него орбитирају око њих на друштвеним мрежама, шаљу патетичне поруке или (још горе) гребу талог са дна каце на апликацијама за упознавање. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 48 минута, Maslacak_ рече A sad mi je jasnije. Al u pravu si za to interesantno. Zna da privuce paznju def. Samo ti slušaj Natašu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 42 минута, Богомислић рече а као човек је фићфирић. ~~~ пре 44 минута, Богомислић рече "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 Од лавље гриве и моћног тела, спао је на фићфирића из рекламе за Q10 креме. -Владимир- and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 42 минута, Богомислић рече Од лавље гриве и моћног тела, спао је на фићфирића из рекламе за Q10 креме. A dobro, jest, izgleda malo negovanije nego što bi trebalo... sa bradom od par dana i blagim podočnjacima bio bi : Bojan* and Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 3 часа, Bojan* рече Ne zezam se, nego vam niko nikad nije rekao otvoreno kako to izgleda iz muškog ugla onih muškaraca koji vam nisu u zoni interesovanja. Zašto bi nas interesovalo kako izgleda ugao muškarca koji nam nije u zoni interesovanja ? Da li ijednog muskarca zanima ugao gledanja žene koja ga apsolutno ne interesuje ? Maslacak_ and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 1 сат, Bojan* рече Samo ti slušaj Natašu. Jok tebe će . Ćuti, dok ljudi misle da si trol imaš bar minimum dostojanstva. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 2 часа, Богомислић рече гребу талог са дна каце на апликацијама за упознавање. Au brate...ovo je baš heavy http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 9 минута, Natasa. рече Zašto bi nas interesovalo kako izgleda ugao muškarca koji nam nije u zoni interesovanja ? Da li ijednog muskarca zanima ugao gledanja žene koja ga apsolutno ne interesuje ? Тако је! Као када би се маркетинг тим Мерцедеса нервирао због мишљења бескућника о њиховој Ц-класи. Да их је неки из више средње класе или милионер опљунуо, па да имају разлога за бригу. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 4 минута, Богомислић рече Тако је! Као када би се маркетинг тим Мерцедеса нервирао због мишљења бескућника о њиховој Ц-класи. Да их је неки из више средње класе или милионер опљунуо, па да имају разлога за бригу. Otprilike . Molim te, osobo van moje sfere interesovanja, pričaj mi o svom uglu gledanja na život. Da se neko ne oseti uvređenim...kao kad bih ja došla kod Elon Maska, kao prosvetarka u Srbiji, da mu kažem kako nije fer što on ima toliko para i kako treba da ulaže . Me šutne odma'... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 9 минута, Natasa. рече Da se neko ne oseti uvređenim...kao kad bih ja došla kod Elon Maska, kao prosvetarka u Srbiji, da mu kažem kako nije fer što on ima toliko para i kako treba da ulaže . Me šutne odma'... Управо си описала огроман део савремене лево нагињуће релативно младе популације која кука што нема и криви богате за све своје проблеме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 9 минута, Juanito рече Управо си описала огроман део савремене лево нагињуће релативно младе популације која кука што нема и криви богате за све своје проблеме... Gospodine Mašče , ja mislim da nije fer da vi imate toliko, a ja da nemam...podajte mi razliku da imamo jednako . Čime bih to zaslužila? Pa postojim, dovoljno . -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 Пре сат времена, Natasa. рече Zašto bi nas interesovalo kako izgleda ugao muškarca koji nam nije u zoni interesovanja ? Da li ijednog muskarca zanima ugao gledanja žene koja ga apsolutno ne interesuje ? Pa što se onda buniš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 1 сат, Natasa. рече Jok tebe će . Ćuti, dok ljudi misle da si trol imaš bar minimum dostojanstva. Ti je navodiš na pogrešan zaključak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 14 минута, Bojan* рече Pa što se onda buniš? Gde se bunim? Ti si meni vazda zabavan, doduše već malo predvidiv, ali dobro...svaka čast na istrajnosti. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука