Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 6.3.2020. at 10:10, Broken рече

Да ли си ти гледао цртани филм Лепотица и звер први део ?

Брате, звер је приказана у складу са свим принципима естетике. Боље и мужевније изгледа него као човек.
Троугласт торзо, лавља грива, а као човек је фићфирић.
0676575db1e7440088cddfcce7b7ea3c.jpg-XNO8z1B6RTA0dOvmSUSFM7TgLoak4-uKBRlPzlO

On 7.3.2020. at 19:53, Bojan* рече

postoji ogroman broj muškaraca koje žene ignorišu. pa njihovi pokušaji upoznavanja ostaju bezuspešni upravo zbog njihovog fizičkog izgleda

Зато што слепци не знају да потрефе овулацију, да приђу када треба и како треба, него орбитирају око њих на друштвеним мрежама, шаљу патетичне поруке или (још горе) гребу талог са дна каце на апликацијама за упознавање.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 42 минута, Богомислић рече

Од лавље гриве и моћног тела, спао је на фићфирића из рекламе за Q10 креме.  :)))

A dobro, jest, izgleda malo negovanije nego što bi trebalo... sa bradom od par dana i blagim podočnjacima bio bi :blush::

717681_jaaamiepromo_a275af9413054c928131

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Bojan* рече

Ne zezam se, nego vam niko nikad nije rekao otvoreno kako to izgleda iz muškog ugla onih muškaraca koji vam nisu u zoni interesovanja.

Zašto bi nas interesovalo kako izgleda ugao muškarca koji nam nije u zoni interesovanja :smeh1:? Da li ijednog muskarca zanima ugao gledanja žene koja ga apsolutno ne interesuje :))

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bojan* рече

7896634

Samo ti slušaj Natašu. 

Jok tebe će :smeh1:.

Ćuti, dok ljudi misle da si trol imaš bar minimum dostojanstva.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Богомислић рече

гребу талог са дна каце на апликацијама за упознавање.

Au brate...ovo je baš heavy 7896634 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Zašto bi nas interesovalo kako izgleda ugao muškarca koji nam nije u zoni interesovanja :smeh1:? Da li ijednog muskarca zanima ugao gledanja žene koja ga apsolutno ne interesuje :))

Тако је! Као када би се маркетинг тим Мерцедеса нервирао због мишљења бескућника о њиховој Ц-класи. Да их је неки из више средње класе или милионер опљунуо, па да имају разлога за бригу.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Богомислић рече

Тако је! Као када би се маркетинг тим Мерцедеса нервирао због мишљења бескућника о њиховој Ц-класи. Да их је неки из више средње класе или милионер опљунуо, па да имају разлога за бригу.

Otprilike :smeh1:

Molim te, osobo van moje sfere interesovanja, pričaj mi o svom uglu gledanja na život.

Da se neko ne oseti uvređenim...kao kad bih ja došla kod Elon Maska, kao prosvetarka u Srbiji, da mu kažem kako nije fer što on ima toliko para i kako treba da ulaže :smeh1:. Me šutne odma'...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Da se neko ne oseti uvređenim...kao kad bih ja došla kod Elon Maska, kao prosvetarka u Srbiji, da mu kažem kako nije fer što on ima toliko para i kako treba da ulaže :smeh1:. Me šutne odma'...

Управо си описала огроман део савремене лево нагињуће релативно младе популације која кука што нема и криви богате за све своје проблеме...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Управо си описала огроман део савремене лево нагињуће релативно младе популације која кука што нема и криви богате за све своје проблеме...

Gospodine Mašče :smeh1:, ja mislim da nije fer da vi imate toliko, a ja da nemam...podajte mi razliku da imamo jednako :smeh1:. Čime bih to zaslužila? Pa postojim, dovoljno :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...