Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Kako isto kod tebe? I ti cekas da naidje ona prava? uf. znaš ti šta. podrazumeva se. pravi. isto se družim. dok ne naidje. ne zezi. pevaj nešto veselo. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 Управо сада, Natasenka рече uf. znaš ti šta. podrazumeva se. pravi. isto se družim. dok ne naidje. ne zezi. pevaj nešto veselo. Moze? Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Moze? dabome. lepa je. beži. na spavanjac. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 @Natasenka @Heraklit @Smaragdni kamičak @Лубеница @Иван ♪♫ @Liga Džentlmena @Broken @Nikola Stojanovic Изгледате ми као да сте дошли на журку код @Neša_ а он отишао у продавницу по набавку јер никако да идете својим кућама Ако сам неког изоставио немој да замери. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 минут, Плаво Небо рече @Natasenka @Heraklit @Smaragdni kamičak @Лубеница @Иван ♪♫ @Liga Džentlmena @Broken @Nikola Stojanovic Изгледате ми као да сте дошли на журку код @Neša_ а он отишао у продавницу по набавку јер никако да идете својим кућама Ако сам неког изоставио немој да замери. Jeste, izostavio si sebe. Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 Управо сада, Плаво Небо рече @Natasenka @Heraklit @Smaragdni kamičak @Лубеница @Иван ♪♫ @Liga Džentlmena @Broken @Nikola Stojanovic Изгледате ми као да сте дошли на журку код @Neša_ а он отишао у продавницу по набавку јер никако да идете својим кућама Ако сам неког изоставио немој да замери. žurka koja ne košta. gazdin pobego. nidje veze. Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече Jeste, izostavio si sebe. Ма јок Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 7 минута, Плаво Небо рече @Natasenka @Heraklit @Smaragdni kamičak @Лубеница @Иван ♪♫ @Liga Džentlmena @Broken @Nikola Stojanovic Изгледате ми као да сте дошли на журку код @Neša_ а он отишао у продавницу по набавку јер никако да идете својим кућама Ако сам неког изоставио немој да замери. Pa nek požuri ,suho mi grlo ko barut i kaži mu nek uzne neko meze,neće se baci Иван ♪♫ and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 @Плаво Небо Prijatelju, ja sam ti prost decko. Ne obilazim zurke, ne pijem koktele, ne jedem razne dzidzu midze. Samo kafana, Zdravkovic Toma i ubava MOMA. Иван ♪♫ and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 On 20.1.2019. at 16:25, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Pominjes cesto repove, pojasni to malo. Nista mi nije jasno. Nasao sam sjajno objasnjenje o ovoj prici o repovima. Pa Nidzoni pogledaj, o ovome je pricao o Jovica, i o prici, oprostiti sebi i traziti oprostaj drugima. Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 @Liga Džentlmena Hvala burazeru, ali ne volim da slusam ova pojasnjenja racionalisticka. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 23, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2019 kako dzentlmenski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 23, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2019 пре 3 минута, Natasenka рече kako dzentlmenski. Ma vidis da su obojica adzuvani „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 23, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2019 пре 10 минута, ronin рече Ma vidis da su obojica adzuvani kad bih znala šta je adzuvan. msš baja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 23, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2019 1 hour ago, Natasenka рече kad bih znala šta je adzuvan. msš baja. Koristi google „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука