Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Natasenka рече

uf. znaš ti šta. podrazumeva se. pravi. ;) isto se družim. dok ne naidje. ne zezi. pevaj nešto veselo. :whackado:

Moze?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Natasenka @Heraklit @Smaragdni kamičak @Лубеница @Иван ♪♫ @Liga Džentlmena @Broken @Nikola Stojanovic Изгледате ми као да сте дошли на журку код @Neša_ а он :sossos: отишао у продавницу по набавку јер никако да идете својим кућама :))) Ако сам неког изоставио немој да замери.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Плаво Небо рече

@Natasenka @Heraklit @Smaragdni kamičak @Лубеница @Иван ♪♫ @Liga Džentlmena @Broken @Nikola Stojanovic Изгледате ми као да сте дошли на журку код @Neša_ а он :sossos: отишао у продавницу по набавку јер никако да идете својим кућама :))) Ако сам неког изоставио немој да замери.

Jeste, izostavio si sebe. :tongue:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плаво Небо рече

žurka koja ne košta. gazdin pobego. nidje veze. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Плаво Небо рече

Pa nek požuri ,suho mi grlo ko barut i kaži mu nek uzne neko meze,neće se baci :POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

@Плаво Небо Prijatelju, ja sam ti prost decko. Ne obilazim zurke, ne pijem koktele, ne jedem razne dzidzu midze. Samo kafana, Zdravkovic Toma i ubava  MOMA. :D:D 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

On 20.1.2019. at 16:25, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Pominjes cesto repove, pojasni to malo. Nista mi nije jasno. :D:D 

Nasao sam sjajno objasnjenje o ovoj prici o repovima. Pa Nidzoni pogledaj, o ovome je pricao o Jovica, i o prici, oprostiti sebi i traziti oprostaj drugima.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasenka рече

2396_tmb_127381398_acid_picdump_03.jpg

kako dzentlmenski. :0212_rolleyes:

Ma vidis da su obojica adzuvani:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasenka рече

kad bih znala šta je adzuvan. msš baja. :smeh1: 

Koristi google:smeh1: 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...