Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 22 часа, Лубеница рече

Који је ово филм, серија?

Moj drug našao i rekao da ti prosledim jer je on jako stidljiv :blush: :

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Natasenka рече

prosledi ga. privatno u inbox. ;) stidljive ne treba pustiti da propadnu. :whackado:

Zaci ja ispadoh iz igre...??

Tako brzo me ostavi...:cmizdrenje:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Liga Džentlmena рече

Zaci ja ispadoh iz igre...??

Tako brzo me ostavi...:cmizdrenje:

ma . jok. neće ni da se druži. kolko ih ti imaš u igri. pa se ja ne ljutim. ;) ti si šmeker. neću da te poredim ni s kim. :1405_love:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Natasenka рече

. kolko ih ti imaš u igri. pa se ja ne ljutim. ;) ti si šmeker. neću da te poredim ni s kim. :1405_love:

Eeee zasta vi mene cure smatrate... Zlo i naopako, ja jos ispado svaler. :D :D Nema nista od moje zenidbe cim ja dobi taj epitet. :D 

@Ne sedi na vise stolica jer ces se razbiti kad se pomere, sedi na jednu pa ako te zulja predji na drugu@ o. Jovica.

Nemam ja opcija, kao sto rekoh samo se druzim i upoznajem dok ne naidje ona prava, a to se oseti...

Pa hvala, imponuje mi to sto me ne poredis. :skidamkapu:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Eeee zasta vi mene cure smatrate... Zlo i naopako, ja jos ispado svaler. :D :D Nema nista od moje zenidbe cim ja dobi taj epitet. :D 

@Ne sedi na vise stolica jer ces se razbiti kad se pomere, sedi na jednu pa ako te zulja predji na drugu@ o. Jovica.

Nemam ja opcija, kao sto rekoh samo se druzim i upoznajem dok ne naidje ona prava, a to se oseti...

Pa hvala, imponuje mi to sto me ne poredis. :skidamkapu:

isto kod mene. daće Bog da naidje prava. ;) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasenka рече

isto kod mene. daće Bog da naidje prava. ;) 

Kako isto kod tebe? I ti cekas da naidje ona prava?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...