Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 4 минута, Heraklit рече Eve ti jedna od proletos ostao si isti. da čoek zapeva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 22 часа, Лубеница рече Који је ово филм, серија? Moj drug našao i rekao da ti prosledim jer je on jako stidljiv : Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 13 минута, Smaragdni kamičak рече Moj drug našao i rekao da ti prosledim jer je on jako stidljiv : zar takvi postoje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 2 минута, Natasenka рече zar takvi postoje? Da. Ja lepo kažem pošalji sam, on ni makac. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 Управо сада, Smaragdni kamičak рече Da. Ja lepo kažem pošalji sam, on ni makac. prosledi ga. privatno u inbox. stidljive ne treba pustiti da propadnu. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 25 минута, Smaragdni kamičak рече Moj drug našao i rekao da ti prosledim jer je on jako stidljiv : Благодарим Стидљивко Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 5 часа, Heraklit рече Eve ti jedna od proletos Kad se čita forum: https://i.imgur.com/scC5A1c.gifv Поет and Heraklit је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 сат, Natasenka рече prosledi ga. privatno u inbox. stidljive ne treba pustiti da propadnu. Zaci ja ispadoh iz igre...?? Tako brzo me ostavi... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 7 часа, Heraklit рече Pa da,viš kako nas muške čine srećnim male stvari... Ovo nisu male stvari. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 6 минута, Liga Džentlmena рече Zaci ja ispadoh iz igre...?? Tako brzo me ostavi... ma . jok. neće ni da se druži. kolko ih ti imaš u igri. pa se ja ne ljutim. ti si šmeker. neću da te poredim ni s kim. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 минут, Broken рече Ovo nisu male stvari. samo metla i starac iza ćoška. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 14 минута, Natasenka рече . kolko ih ti imaš u igri. pa se ja ne ljutim. ti si šmeker. neću da te poredim ni s kim. Eeee zasta vi mene cure smatrate... Zlo i naopako, ja jos ispado svaler. Nema nista od moje zenidbe cim ja dobi taj epitet. @Ne sedi na vise stolica jer ces se razbiti kad se pomere, sedi na jednu pa ako te zulja predji na drugu@ o. Jovica. Nemam ja opcija, kao sto rekoh samo se druzim i upoznajem dok ne naidje ona prava, a to se oseti... Pa hvala, imponuje mi to sto me ne poredis. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Eeee zasta vi mene cure smatrate... Zlo i naopako, ja jos ispado svaler. Nema nista od moje zenidbe cim ja dobi taj epitet. @Ne sedi na vise stolica jer ces se razbiti kad se pomere, sedi na jednu pa ako te zulja predji na drugu@ o. Jovica. Nemam ja opcija, kao sto rekoh samo se druzim i upoznajem dok ne naidje ona prava, a to se oseti... Pa hvala, imponuje mi to sto me ne poredis. isto kod mene. daće Bog da naidje prava. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 3 минута, Natasenka рече isto kod mene. daće Bog da naidje prava. Kako isto kod tebe? I ti cekas da naidje ona prava? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 29 минута, Broken рече Ovo nisu male stvari. Kako nisu,viš da su 2 D. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука