Natasa. Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 пре 48 минута, Nikola Stojanovic рече Pojasnjavaj sestro, ne kapiram. https://vukajlija.com/barem-nisam-bugarin Поет је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 @Natasa. Hvala sestro, da si mi ziva i zdrava. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 lep musko - zenski odnos . Smaragdni kamičak and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 пре 22 минута, Natasenka рече lep musko - zenski odnos . Naravno „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 Ono sto drugima radimo, nama se vraca u ovom ili onom obliku. Zato treba svima oprostiti, i onima koji nam traze oprostaj i onima kojima trazimo oprostaj. Sto vise oprastamo lakse cemo disati i imati snage da idemo napred. Nije tesko zatraziti oprostaj a nije ni tesko oprostiti nekom ko trazi. Skinite kamen sa srca i vama i drugima, pa cete videti kako ce te leteti... Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 пре 47 минута, Liga Džentlmena рече Ono sto drugima radimo, nama se vraca u ovom ili onom obliku. Zato treba svima oprostiti, i onima koji nam traze oprostaj i onima kojima trazimo oprostaj. Sto vise oprastamo lakse cemo disati i imati snage da idemo napred. Nije tesko zatraziti oprostaj a nije ni tesko oprostiti nekom ko trazi. Skinite kamen sa srca i vama i drugima, pa cete videti kako ce te leteti... ovo tvoja mudrost il od o. Jovice? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 mene samo keks interesuje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 пре 2 часа, Natasenka рече ovo tvoja mudrost il od o. Jovice? Jok, znam i ja ponekad nesto pametno da napisem. ? Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 пре 7 минута, Liga Džentlmena рече Jok, znam i ja ponekad nesto pametno da napisem. ? neko prosvetlenje. lepo si napisao. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 пре 21 минута, Natasenka рече neko prosvetlenje. lepo si napisao. Desava se to neparnim danima Flojd, Milica Bajic, Natasenka and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 пре 1 сат, Natasenka рече neko prosvetlenje. lepo si napisao. Imam ja to svremena na vreme. ?Tih prosvetljenja. I ako ti neko ne oprosti bitno je da si pokusao i zatrazio oprost ili zatrazila. Bitno je traziti dok ne dobijes bilo kakav odgovor, pa cak i negativan. Tj, bitno je da se ljudi otarase "repova". Onda ti je lakse da ides dalje. A ono se uvek pitas, a sta i kako, zasto itd... Ovako zatrazis oprost pa kako bude i oprostis ako ti neko zatrazi oprost. ? Eto je sustina. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 @Liga Džentlmena Pominjes cesto repove, pojasni to malo. Nista mi nije jasno. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 пре 23 минута, Liga Džentlmena рече Imam ja to svremena na vreme. ?Tih prosvetljenja. Tj, bitno je da se ljudi otarase "repova". kod tebe je s vremena na vreme. srećan si. neko nema ni tolko. izglea je priča o nicanju repa iz detinjstva ostavila neki utisak. često si navraćo da piješ kavu sa starima. Flojd and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 пре 42 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Pominjes cesto repove, pojasni to malo. Nista mi nije jasno. Haha kad pijes kafu sa starijima onda ti poraste rep.? "rep" - emocionalni teret: ako nekog emocionalno povredis - uvredis nekom reciju postupkom, nekom nepromisljenom izjavom, bilo cim, ili neko tebe povredi uvredi na slican nacin. Ne bitno za sta. Pa se osecas posle lose zbog toga ili se neko oseca lose, osecas da mu ne ide da ne mozes da nastavis dalje, patis zbog necega, osecas neku krivicu, nesto te proganja, napravio si neku glupost pa je neko ljut zbog toga, ili cesto se setis neke osobe, duboko te je nekonpovredio pa se plasis da se otvoris prema drugima, sumnjas u njihove namere, nailazimo na pogresne ljude, imamo predrasude jer nas je neko povredio, imamo strahove od vezivanja ( prijateljskog, emotivnog). Eto, nesto slicno dodaj ti ostalo. ? @Natasenka pa da ako pijes mnogo kafe pa ti izraste rep e onda ne moze da ga se otarasis, nece sam da otpadne. ? Поет and Natasenka је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Haha kad pijes kafu sa starijima onda ti poraste rep.? "rep" - emocionalni teret: ako nekog emocionalno povredis - uvredis nekom reciju postupkom, nekom nepromisljenom izjavom, bilo cim, ili neko tebe povredi uvredi na slican nacin. Ne bitno za sta. Pa se osecas posle lose zbog toga ili se neko oseca lose, osecas da mu ne ide da ne mozes da nastavis dalje, patis zbog necega, osecas neku krivicu, nesto te proganja, napravio si neku glupost pa je neko ljut zbog toga, ili cesto se setis neke osobe, duboko te je nekonpovredio pa se plasis da se otvoris prema drugima, sumnjas u njihove namere. Eto, nesto slicno dodaj ti ostalo. ? @Natasenka pa da ako pijes mnogo kafe pa ti izraste rep e onda ne moze da ga se otarasis, nece sam da otpadne. ? počni da pišeš rečnik manje poznatih izraza. da ubiješ koju paru. kad ti srce jednom slome. ne veruješ nikome. Flojd and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука