Vladan :::. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 5 минута, Heraklit рече Sti normalan,oš da prdodre do moje srži i suštine не буди кукавица суочи се апсолутним сопством свога бића.... а када изађеш из двоструког себе потпуно препорођен она ће да те загрли као малу бебу Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече не буди кукавица суочи се апсолутним сопством свога бића.... а када изађеш из двоструког себе потпуно препорођен она ће да те загрли као малу бебу Taj nivo svesti sam prevazišo samo ovo dolazi u obzir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Heraklit рече Taj nivo svesti sam prevazišo samo ovo dolazi u obzir Da budeš podojen ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Broken рече Da budeš podojen ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 6 минута, Heraklit рече Taj nivo svesti sam prevazišo samo ovo dolazi u obzir пре 4 минута, Broken рече Da budeš podojen ? ти си луд хераклите... то није ништа шта ће бабе и тетке да ти раде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече ти си луд хераклите... то није ништа шта ће бабе и тетке да ти раде... Čekaj, ja možda ne razumem i dalje. Jel on hoće da bude podojen ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Broken рече Čekaj, ja možda ne razumem i dalje. Jel on hoće da bude podojen ? изгледа да хоће али не зна шта се после дојења обично дешава... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече изгледа да хоће али не зна шта се после дојења обично дешава... Šta se dešava ? Ne verujem da misliš isto što i ja ...ti nisi tako pokvaren. Vladan :::. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 1 hour ago, Neša_ рече Uglavnom zbog mog izgleda. Tako kažu. A ima uticaja i materijalni element. Što onda ne probaš kod devojaka neugledne spoljašnjosti, koje su u goroj materijalnoj situaciji od tebe? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 2 минута, Broken рече Šta se dešava ? Ne verujem da misliš isto što i ja ...ti nisi tako pokvaren. па... дешава се да исцрпљена мама заспи а беба се укаки и остане тако док се мама не опорави Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 8 минута, Broken рече Čekaj, ja možda ne razumem i dalje. Jel on hoće da bude podojen ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 10 минута, Vladan :::. рече ти си луд хераклите... то није ништа шта ће бабе и тетке да ти раде... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече па... дешава се да исцрпљена мама заспи а беба се укаки и остане тако док се мама не опорави Ipak si gori od mene. Vladan :::. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 2 минута, Broken рече Ipak si gori od mene. ај сад ти, али не због мене, него због хераклита да га спасиш заблуде у коју срља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 11 минута, Bianca рече Što onda ne probaš kod devojaka neugledne spoljašnjosti, koje su u goroj materijalnoj situaciji od tebe? ma za njega je najbolje da se pridruzi Legiji stranaca, para i cura koliko hoces. PredragVId and Bianca је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука