Adelaida Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Lady Godiva рече Зар то није исто што и емотивна димензија? Nije...to je dublje razumevanje, dublje poimanje stvari, veci nivo svesti, razuma i rasudjivanja na nivou " bica" pronicanje u neciju sustinu u dusu a ne samo u srce ( emotivno) mozak ( intelektualno) ili telo ( fizicka ljubav) Srbin1389 је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 2 минута, Heraklit рече Pričala si o m-ž ljubavi,nemoj sad na Boga da mi se vadiš пре 1 минут, Adelaida рече .to je dublje razumevanje, dublje poimanje stvari, veci nivo svesti, razuma i rasudjivanja na nivou " bica" pronicanje u neciju sustinu u dusu a ne samo u srce ( emotivno) mozak ( intelektualno) ili telo ( fizicka ljubav) Ne vadim se, nego ti ne razumes Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 Neko voli samo sebe i gleda da udovolji samo sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 3 минута, Adelaida рече Nije...to je dublje razumevanje, dublje poimanje stvari, veci nivo svesti, razuma i rasudjivanja na nivou " bica" pronicanje u neciju sustinu u dusu a ne samo u srce ( emotivno) mozak ( intelektualno) ili telo ( fizicka ljubav) Дуд, звучиш као да си изашла из Аватара, I see you. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Neša_ рече Kol’ko ja vidim, vi brkate pojmove ljubav i seks. пре 2 минута, Neša_ рече Kol’ko ja vidim, vi brkate pojmove ljubav i seks. Da ne brkamo ne bi bili po citav dan na Poukama Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 3 минута, Adelaida рече Ne vadim se, nego ti ne razumes Aha ti si znači pronikla u božiju suštinu Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Lady Godiva рече Дуд, звучиш као да си изашла из Аватара Nisam gledala taj film ako na film mislis a crtani je vrlo jasan, moji klinci ga gledaju, ako si na crtani mislila, hvala, cast mi je Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 3 минута, Heraklit рече Aha ti si znači pronikla u božiju suštinu nisam jos, ali radim na tome Heraklit је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 Управо сада, Adelaida рече nisam jos, ali radim na tome Džaba radiš nedostupna je Drž se muških,tu ima nade Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 минут, Adelaida рече Nisam gledala taj film ako na film mislis a crtani je vrlo jasan, moji klinci ga gledaju, ako si na crtani mislila, hvala, cast mi je Не, мислила сам на филм. Погледај га једном. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 Ima jedan dokumentarac,Sex tajna vrata raja al ne smem da ga stavljam ,će me optuže da sam jeretik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 2 минута, Heraklit рече Džaba radiš nedostupna je Drž se muških,tu ima nade ne primam savete od ljudi koji nemaju blagoslov da me savetuju... Heraklit and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 ајде вас двоје на пп, кварите нешин песимизам бре... БанеЛ and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 52 минута, Neša_ рече Uglavnom zbog mog izgleda. Tako kažu. A ima uticaja i materijalni element. Нешоје, ако нисам превише индискретан, да ли си икада, било када, на било који начин, имао неку женску? Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 45 минута, Vladan :::. рече ајде вас двоје на пп, кварите нешин песимизам бре... Sti normalan,oš da prdodre do moje srži i suštine mada opet nekako ima sad taj numinozni osećaj ... Vladan :::. and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука