БанеЛ Написано Јануар 7, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2019 пре 55 минута, Neša_ рече Lepo je on to rekao, ali se kod nas radi ono što gazda kaže, a mi trošimo velike pare na školovanje ljudi koji odu iz zemlje, pa to njihovo znanje iskorišćavaju strane zemlje za svoj napredak, iako nisu ništa uložile u njih. Нешо, брате, па ти оде у филозофе! Христос се роди! Phoebe and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 7, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2019 пре 3 минута, Neša_ рече Vaistinu se rodi! Bianca and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srbin1389 Написано Јануар 7, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2019 On 2.1.2019. at 18:16, Neša_ рече Pre svega želim ti sve najbolje u Novoj godini. Zahvaljujem ti na odgovoru. Šta to ozbiljnije? Pa, ljudima je prvenstveno do zabave, bez obaveza. Kako muškarci, tako i žene svesno ulaze u takav odnos. Ako u nekom momentu, posle svih tih partnerki i partnera, dođe do braka, teško se mire sa gubitkom te slobode. Devojke izbegavaju kako niske, tako i emotivne muškarce. To ih odbija. Nemam ništa, kao ni oni koji pričaju drugačije priče, koje nemaju veze sa realnošću. Više njih su ipak želele da se upoznamo. Gotovo svaka mi je zatražila sliku. Nakon što bi videle moju sliku, više nisu bile zainteresovane za upoznavanje. Sa druge strane, fizički privlačni muškarci koji imaju sliku na profilu, mogu i gluposti da pišu na forumu, ali će i dalje biti poželjni, vrlo simpatični i "duhoviti". Ne bi, jer svoj izgled ne mogu promeniti, a priča je najmanje bitna. Vesele sam prirode, ali zbog mog izgleda i socijalnog statusa, devojke i žene koje me znaju u realnom životu, zainteresovane su isključivo samo za prijateljski odnos i ništa više od toga. Imam dosta jako dobrih prijateljica. Pojedine vrlo otvoreno pričaju sa mnom. Čak mi se i poveravaju, jer znaju da nisam od onih koji tračare. Često mi kažu "nemoj žaliti što si sam. Blago tebi, jer imaš slobodu da radiš šta hoćeš". Po njima, otprilike 90% njihovih udatih prijateljica, nezadovoljne su brakom. Sta kazes da odemo u manastir? Nama ruznima jedino to preostaje GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 3 часа, Neša_ рече Ako si visok i imaš krupne šake, onda za tebe još ima nade. Moze li u duhu ovih praznika jedno pozitivno razmisljanje od tebe na temu m/z odnosa? :-) Bianca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 6 минута, Neša_ рече Na osnovu čega? на основу аватара...баш делујеш онако плав, висок и леп на њему :)))) Христос се роди!!! Neša_ and Лубеница је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 46 минута, Neša_ рече Na osnovu čega? Lično iskustvo mi je takvo kakvo je, a rekao sam i zbog čega. Nema šta da se lažemo i pretvaramo. Da sam samo ja, ne bi bilo strašno, ali ima nas jako mnogo. S druge strane svetlih primera je malo. Каквоог искустваа Нешицее, мангупе мали? Како сам разумела ти немаш искуства са женама? Христос се роди драги Нешо, здрав нам био и узбрдо брз! Поет and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 @Лубеница Oces da kazes da je srce u Neska kao u zekana. Da nema hrabrosti ni malo? @Neša_ Drzi se Neso lafe, kolko vidim ti ovde sam protiv sviju. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 38 минута, Neša_ рече Ne, nego svi protiv mene samog. Hristos se rodi mili naš! Srećan Božić!!! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 "Савршена љубав да л’ постоји? Не знам, тешко... Ал‘ искрена љубав помаже против страха. - Имамо духовну љубав, интелектуалну, емотивну и физичку. Нећу да рангирам, свака од тих љубави је битна. Четири компоненте никад нису задовољене јер идеалног брака нема. Нека буду две, и код једног и код другог… не знам које… свака је значајна. Наравно, најтеже је ускладити емотивни живот. Интелектуални, најлакше. Чим приметите да у браку једна од ових компоненти слаби, одмах негујте неке друге (све четири треба). Не запуштати физичку љубав, нарочито у средњим годинама." Za one koji bi savršenstvo sad i odmah. Broken, Adelaida, БанеЛ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 5 часа, Neša_ рече Na osnovu čega? Lično iskustvo mi je takvo kakvo je, a rekao sam i zbog čega. Nema šta da se lažemo i pretvaramo. Da sam samo ja, ne bi bilo strašno, ali ima nas jako mnogo. S druge strane svetlih primera je malo. Ako ti nemas iskustva onda neko iz tvog okruzenja. Ne znas nijednog niskog muskarca srecno ozenjenog? Il nekog bez nekih velikih primanja a sa velikom porodicom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 5 часа, Neša_ рече Na osnovu čega? Lično iskustvo mi je takvo kakvo je, a rekao sam i zbog čega. Nema šta da se lažemo i pretvaramo. Da sam samo ja, ne bi bilo strašno, ali ima nas jako mnogo. S druge strane svetlih primera je malo. Kakvo ti je to iskustvo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 сат, Neša_ рече Vaistinu se rodi! Srećan Božić tebi i tvojoj porodici. Hvala Nataša. Kako da te volim kad to nisi ti. Romeo zašto si Romeo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 @Снежана Lepo je to objasnio dragi Jerotic, da ga pomene Gospod u carstvu svome. Bitna je stavka veoma da dvoje ne gledaju samo jedno u drugo, vec zajedno u istom pravcu. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 3 часа, Neša_ рече Voleo bih da ga imam ponekad. Брате, или га имаш, или га немаш. Просто. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука