Natasa. Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 пре 1 сат, Lenka88 рече ahahahaha kakav opis al bolje smaranje udvoje nego sam svakako Recimo da se samo menja fokus patnje. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 пре 14 минута, Neša_ рече Ja jesam pozitivan, ali sam i realan. Tvoj komentar mogu da shvatim otprilike kao predlog da se pomirim sa surovom stvarnošću. U suštini i nema šta drugo. Moliš li se Bogu? Ideš li u crkvu? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 пре 2 часа, Neša_ рече Ima li to veze sa muško-ženskim odnosima? Mis'im, nemo' se ljutiš, al' ja mislim da nema. Sve ima veze sa molitvom. obi-wan, Smaragdni kamičak, БанеЛ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 On 26.12.2018. at 15:31, goranger рече Trolčine bolan....jedno te isto te isto te jedno te jedno te jedno te isto te jedno.... Liga se malo raspricao po forumu, al je on bolji od onih kilavaca koji hoce da se ozene, a ne mrdaju s mesta... Поет and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 Ako je jedna vrsta muskaraca kilava, nju cemo nazvati kilavci, bludnike bludnici i ima jos jedna vrsta ne znam kako cemo nju nazvati... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 Treca vrsta to su oni pravi hriscani Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 Dobro jutro, Ana! Kako si? Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 пре 16 минута, Anika рече Dobro jutro, Ana! Kako si? Evo nije lose guram Bila sam par dana na selu, vracam se za Bg i krecem u nove pohode :)))))) Neša_ and Anika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 пре 2 часа, Ana B. рече Liga se malo raspricao po forumu, al je on bolji od onih kilavaca koji hoce da se ozene, a ne mrdaju s mesta... Ti što bi da se žene/udaju bolje u pustinju da odu i da se mole Bogu . -Владимир- and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 пре 11 минута, Neša_ рече Ma šta mi reče. Ja ipak mislim da muškarce delite na fizički privlačne, čije udvaranje jedva čekate i one koji nisu privlačni, pa ih zato izbegavate ili ignorišete. A oni koji imaju i koji nemaju para? :-) Neša_ and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 3 часа, Neša_ рече Ovi koji nemaju, se i ne računaju u muškarce. Kud će oni bez para? Ko može njih da vidi i upozna? Neka koja živi npr. u Beogradu sigurno ne, jer do Beograda prvo treba da se dođe, a niko neće da te vozi za džabe. Bez ulaganja para i dovoljno slobodnog vremena, ne možeš ni zadržati devojku, a još manje ženu, čak i ako bi prvobitno uspeo da je zainteresuješ, jer će nemogućnost da se viđaš sa njom i da je izvodiš, ona protumačiti kao nesposobnost i okrenuće se drugom muškarcu, koji joj je često u blizini. Ne kaže se džabe “daleko od očiju, daleko od srca” i “ko pre devojci, njemu devojka, a ko poslednji, njemu žena”. Ni ona se ne vozi dzabe, nema ni kod babe za dzabe Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 @Neša_ daj mi broj ziro racuna da ti uplatim nekoliko hiljade evra da vise ne kukas. Novac ti posle doziraj po svojim potrebama Neša_ је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 1 сат, ronin рече @Neša_ daj mi broj ziro racuna da ti uplatim nekoliko hiljade evra da vise ne kukas. Novac ti posle doziraj po svojim potrebama Evo i ja sam sklona kukanju . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 13 минута, Natasa. рече Evo i ja sam sklona kukanju . Nisam ja MMF Neša_ је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 9 часа, Neša_ рече Ovi koji nemaju, se i ne računaju u muškarce. Kud će oni bez para? Ko može njih da vidi i upozna? Neka koja živi npr. u Beogradu sigurno ne, jer do Beograda prvo treba da se dođe, a niko neće da te vozi za džabe. Bez ulaganja para i dovoljno slobodnog vremena, ne možeš ni zadržati devojku, a još manje ženu, čak i ako bi prvobitno uspeo da je zainteresuješ, jer će nemogućnost da se viđaš sa njom i da je izvodiš, ona protumačiti kao nesposobnost i okrenuće se drugom muškarcu, koji joj je često u blizini. Ne kaže se džabe “daleko od očiju, daleko od srca” i “ko pre devojci, njemu devojka, a ko poslednji, njemu žena”. Moram da ti konstatujem da smo drugar i ja stopom otišli u Novi Sad vratili se za Bijeljinu i otišli do Budve, gdje smo ostali mjesec dana. Otišao sa 40e, vratio se sa 200e Neša_ and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука