Flojd Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 Управо сада, Maja Pavlovic рече Mnogo sta cu kad padam na dzentlmene Posebna sorta, za posebne zene. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 E to, za posebne Drugi to ne mogu razumeti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 пре 23 минута, Vegeta рече Upravo naleteo. https://www.youtube.com/watch?v=gY-sPABHiHA Па умирем. Има и слика с марамом. Значи не верујем. Готово, брате, ово ти је знак одозго. Снежана and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 24, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2018 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 Kada kaže kasnije "Svideo si mi se jer si drugačiji od ostalih" ili "Volim te jer si drugačiji od ostalih", tada znate da ste drugačiji stvarno. Ne samo u svom egu. Potencirajte je rad na sebi i usavrsavanje. Usavrsite najbolju verziju sebe za buduceg dragog/ dragu. Zanimljiv tekst za sve one koji su sigl a traze nekog. Pogledaj te link. https://www.spartanaculjubavi.com/2018/10/sta-vas-izdvaja-od-konkurencije.html?m=1 gothic88nika and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 28, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2018 Рапсоди, Milica Bajic and Flojd је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 @Neša_ oo brateu si ziv? Ku de si, nema te da pises? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 @Maja Pavlovic nego bre Majo do Stopanje pa da zovemo i @ronin i da idemo na to pecenje. Sta kazes? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече @Maja Pavlovic nego bre Majo do Stopanje pa da zovemo i @ronin i da idemo na to pecenje. Sta kazes? Ja sam na hrono dijeti „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 1 минут, ronin рече Ja sam na hrono dijeti Хахаха. Па где погоди да дијетујеш сад кад креће пастрма. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 @roninНего пусти ти S500 дај да видимо где ћемо на чварке. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 7 минута, Liga Džentlmena рече @roninНего пусти ти S500 дај да видимо где ћемо на чварке. ? Ја идем у Качарево на сланину „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 10 минута, ronin рече Ја идем у Качарево на сланину Ма немој. ? А да водиш нас? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Ма немој. ? А да водиш нас? Имам пословних обавеза, не водим екскурзију с мном. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 Управо сада, ronin рече Имам пословних обавеза, не водим екскурзију с мном. Хаха. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука