БанеЛ Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 23 часа, Vegeta рече Oćemo li sad za vikend na Kopaonik, na vino i da vidimo koje su nam isplative i one druge kombinacije otvorene? Кренуо на голф, продужило се вечером, вратио се после 3 дана. Који беше данас дан? Ееееее, тежак је живот нас богаташа. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Zdravo ljudi. Ima li nešto novo na forumu i u muško-ženskim odnosima ? Ana B. and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 13 минута, Broken рече Zdravo ljudi. Ima li nešto novo na forumu i u muško-ženskim odnosima ? U stilu vidimo se na forumu, znači ne vidimo Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Prebacismo se na temu o internet upoznavanju. Malo smo i zeznuli temu, trebalo je ovde ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Jel ima neka hot tema da se malo ukljucim ? Ne mislim hot u nekom nevaljalom smislu nego u smislu da je vruca,živa tema...i da nije crkvena. Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 12 минута, Vegeta рече Vruće u gradu, gore ulice... Beograd je prelep! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 51 минута, Vegeta рече Vruće u gradu, gore ulice... Napile se ulice?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 59 минута, Broken рече Jel ima neka hot tema da se malo ukljucim ? Ne mislim hot u nekom nevaljalom smislu nego u smislu da je vruca,živa tema...i da nije crkvena. Pa ajd zapocni neku. Mi nesto nemamo inspiracije. ? A koliko vidim ni brat @Neša_ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 1 hour ago, Maja Pavlovic рече Prebacismo se na temu o internet upoznavanju. Malo smo i zeznuli temu, trebalo je ovde Ovde da zeznemo temu?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Ma mozemo i ovde da zeznemo. Jel ti vidis da samo ti i ja pisemo o ovim temama? Ubaci se neko i pobegne. Strasnooo, partibrejkeri Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 5 минута, Maja Pavlovic рече Ma mozemo i ovde da zeznemo. Jel ti vidis da samo ti i ja pisemo o ovim temama? Ubaci se neko i pobegne. Strasnooo, partibrejkeri Pa da bre ispade da smo mi ovde nesto pametujemo. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Sta je sa @Ana B., @Natasa. @Milica Bajic @Mali Marko @ronin @Smaragdni kamičak @Vladan :::. ostatak familije? Nije valjda da su nestali u akciji? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Smorili smo ljude sa tolikom finocom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, Maja Pavlovic рече Smorili smo ljude sa tolikom finocom Mislis ozbiljnim temama, da je neko pratio ono sto pisemo mogao je ladno da napise naucnu disertaciju.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 7 минута, Liga Džentlmena рече Sta je sa @Ana B., @Natasa. @Milica Bajic @Mali Marko @ronin @Smaragdni kamičak @Vladan :::. ostatak familije? Nije valjda da su nestali u akciji? Pa šta više da pišemo? Petar-M је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука