Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 23 часа, Vegeta рече

Oćemo li sad za vikend na Kopaonik, na vino i da vidimo koje su nam isplative i one druge kombinacije otvorene?

Кренуо на голф, продужило се вечером, вратио се после 3 дана. Који беше данас дан? Ееееее, тежак је живот нас богаташа. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 59 минута, Broken рече

Jel ima neka hot tema da se malo ukljucim ? :)

Ne mislim hot u nekom nevaljalom smislu nego u smislu da je vruca,živa tema...i da nije crkvena. :D

Pa ajd zapocni neku. Mi nesto nemamo inspiracije. ? A koliko vidim ni brat @Neša_ :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Maja Pavlovic рече

Prebacismo se na temu o internet upoznavanju. Malo smo i zeznuli temu, trebalo je ovde :D

Ovde da zeznemo temu??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Maja Pavlovic рече

Ma mozemo i ovde da zeznemo. :D

Jel ti vidis da samo ti i ja pisemo o ovim temama? Ubaci se neko i pobegne. Strasnooo, partibrejkeri

Pa da bre ispade da smo mi ovde nesto pametujemo. ?

Подели на овим сајтовима

Sta je sa @Ana B., @Natasa.  @Milica Bajic @Mali Marko @ronin @Smaragdni kamičak @Vladan :::. ostatak familije? 

Nije valjda da su nestali u akciji?:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Maja Pavlovic рече

Smorili smo ljude sa tolikom finocom :D

:smeh1: Mislis ozbiljnim temama, da je neko pratio ono sto pisemo mogao je ladno da napise naucnu disertaciju.?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Liga Džentlmena рече

Sta je sa @Ana B., @Natasa.  @Milica Bajic @Mali Marko @ronin @Smaragdni kamičak @Vladan :::. ostatak familije? 

Nije valjda da su nestali u akciji?:smeh1:

Pa šta više da pišemo? :smeh1:

• Хахаха 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...