Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, kordun рече

ma pusti ti te zenske fore, zene izgovaraju Da sa NE

Pa ga ti razmrsi, sto one umrse.? Zato se Tesla i nije zenio, lakse mu bilo da razuem i ukroti struju. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, kordun рече

a brate sta si sad zaqpeo sa ta dva metra, neces valjda sutra u grad sa metrom ici

necu, a bas  mi ta ideja pala na pamet12:smeha:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Pa ga ti razmrsi, sto one umrse.? Zato se Tesla i nije zenio, lakse mu bilo da razuem i ukroti struju. ?

nema se kod zena sta razumiti, to je poremecaj u svemiru. nego tesla se nije zenio ne zbog toga, nego zbog svoje opsesije eksperimentima i naukom, ne moze to i brak nikako zajedno, brak bi ga mnogo sputavao, ovako je imao mir za svoju opsesiju, mnogi su to uradili, nije samo tesla.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

a brate sta si sad zaqpeo sa ta dva metra, neces valjda sutra u grad sa metrom ici

Pazi ovo.

Pitam ja drugara, sto te nema po gradu.

A on kaze pa ne da mi mali problem. Ja ga pitam kako bre mali, pa mora da je veliki kad te nema. A on kaze, jok ovaj ima 165. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

nema se kod zena sta razumiti, to je poremecaj u svemiru. nego tesla se nije zenio ne zbog toga, nego zbog svoje opsesije eksperimentima i naukom, ne moze to i brak nikako zajedno, brak bi ga mnogo sputavao, ovako je imao mir za svoju opsesiju, mnogi su to uradili, nije samo tesla.

Moze, kako ne moze pa vidi @obi-wan on je sve to uspeo da sinhronizuje. ?

Pa nauka je laksa za razumeti, dva i dva su cetiri i to ti je to. Sto i sa zenama nije tako. ?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordun рече

nisam rekao za tebe licno, ti si malo drugacija djevojka ovako psihicki si drugacija, nemam prava da o tebi pricam jer te ne poznajem,  pricam generalno  o zenama, ne mogu sad generalizacijom da obuhvatim izuzetke od pravila, on i naravno otpadaju kao sto otpadaju u svakoj generalizaciji, plus to i nije moj zakljucak to je isto opstepoznata stvar, to same zene priznaju, trazila si od mene da ti kazem, rekao sam, sta ima da se ljutis, ja zene volim i postujem, ali ih nikada ne idealizujem, kazem uvijek posteno ono sto smatram, trazis da obrazlozim, ja obrazlozim , sta sad oces, oces da se bijes?

Ја сам изгледа окружена изузецима. Не кажем да нема таквих жена, има свакаквих лажова на обе стране, али пазите мало шта причате. 

Можда жена лакше од мушкарца може да добије све на емотивно манипулисање, трептање, фолирање и чист сексипил, али то не значи да ће се она тиме и служити. Можда је глупа кад не шиша овце, можда је само релативно нормална особа, а не фрикинг социопата... Углавном, мани се глупих генерализација, не служе ничему.

И да, не бијем нејач, не брини.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Vegeta рече

Zato što si isti blaženi Avgustin. :)))

Ma kakav Avgustin, moj ukus je neponovljiv...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

нема ме један дан и одма овај @kordun и @obi-wan држе слово, ц,ц,ц...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Ја сам изгледа окружена изузецима. Не кажем да нема таквих жена, има свакаквих лажова на обе стране, али пазите мало шта причате. 

Можда жена лакше од мушкарца може да добије све на емотивно манипулисање, трептање, фолирање и чист сексипил, али то не значи да ће се она тиме и служити. Можда је глупа кад не шиша овце, можда је само релативно нормална особа, а не фрикинг социопата... Углавном, мани се глупих генерализација, не служе ничему.

И да, не бијем нејач, не брини.

sad me vec polako ljutis svojom tvrdoglavoscu, nisi ti okruzena izuzetcima nego se pravis mutava ili si corava, to da zene bar nekad ili bar jednom u zivotu glume orgazam to same zene kazu, to nije kordun izmislio, znam da muskarci to ne rade nikada, kod njih se vidi kad omanu, a zene misle da se kod njih ne vidi... ako nisi znala za to , eto mozes se informisati na internetu, iams razna istrazivanja o tome, da ne ispadne da ja lupam neke svoje umislice.

drugo odakle ti uopste ideja da generalizacija ne sluzi nicemu, generalizacija je jedna od osnovnih ali teskih metoda zakljucivanja, onaj ko je dobar u generalizaciji je odlican vojskovodja, ekonomista, jednom rjecju strateg, znam da to ne lezi svakome, al to nije razlog da se odbacuje, jos je neko prije par godina negdje procitao tu glupost da generalizacija ne sluzi nicemu, pa dosao ovamo na forum da pametuje, pa sam mu ja naveo banalan primjer generalizacije iz nauke, nase sunce je gasoviti objekat ogromne mase, samim tim gravitacije koja izaziva ogroman pritisak, toliki da izaziva fuziju atoma laksih elemenata, sve zvijezde u svemiru su poput sunca gasoviti objekti ogromne gravitacije i pritiska sa aktivnom fuzijom laksih elemenata, samo konj moze napisati da generalizacija  sluzi nicemu. druga stvar je sto ljudi povrsno gledaju na generalizaciju i zahtjevaju da ona bude apsolutno tacna da bi bila istinita , sto je glupost posebne vrste, generalizacija je princip odozgo prema dole, a ne odozdo prema gore, velika je razlika. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Снежана рече

нема ме један дан и одма овај @kordun и @obi-wan држе слово, ц,ц,ц...

pa kad si ti tu, ove zene se vladaju pristojno, jel tebe nema, krece recvolucija

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordun рече

sad me vec polako ljutis svojom tvrdoglavoscu, nisi ti okruzena izuzetcima nego se pravis mutava ili si corava, to da zene bar nekad ili bar jednom u zivotu glume orgazam to same zene kazu, to nije kordun izmislio, znam da muskarci to ne rade nikada, kod njih se vidi kad omanu, a zene misle da se kod njih ne vidi... ako nisi znala za to , eto mozes se informisati na internetu, iams razna istrazivanja o tome, da ne ispadne da ja lupam neke svoje umislice.

Нисам ћорава и не правим се мутава.. можда сам заиста мутава, не знам. Ево сад ћу да гуглам да видим шта кажу подаци, ако их има. Нисам ишла и испитивала около жене колико оргазама доживљавају и да ли их глуме. 

ПС. И да 99% жена одглуми оргазам у току свог живота, то не би значило да су лажљивије од мушкараца. Можда само неће да обесхрабре мученика. А можда би и мушкарци глумили да могу.

Цитат

drugo odakle ti uopste ideja da generalizacija ne sluzi nicemu, generalizacija je jedna od osnovnih ali teskih metoda zakljucivanja, onaj ko je dobar u generalizaciji je odlican vojskovodja, ekonomista, jednom rjecju strateg, znam da to ne lezi svakome, al to nije razlog da se odbacuje, jos je neko prije par godina negdje procitao tu glupost da generalizacija ne sluzi nicemu, pa dosao ovamo na forum da pametuje, pa sam mu ja naveo banalan primjer generalizacije iz nauke, nase sunce je gasoviti objekat ogromne mase, samim tim gravitacije koja izaziva ogroman pritisak, toliki da izaziva fuziju atoma laksih elemenata, sve zvijezde u svemiru su poput sunca gasoviti objekti ogromne gravitacije i pritiska sa aktivnom fuzijom laksih elemenata, samo konj moze napisati da generalizacija  sluzi nicemu. druga stvar je sto ljudi povrsno gledaju na generalizaciju i zahtjevaju da ona bude apsolutno tacna da bi bila istinita , sto je glupost posebne vrste, generalizacija je princip odozgo prema dole, a ne odozdo prema gore, velika je razlika. 

Рекла сам "глупих генерализација" у смислу свакодневних лупетања жене су овакве, мушкарци су онакви. Нисам причала о методологији. Није ваљда да то што људи около причају како су жене лажљиве сматраш науком? Поредиш чаршијске аброве са физиком, а онда сам ја коњ. Кјут. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Можда су Гркиње те што тако раде?

vecina zena imaju pravi ili lazni oklop koji moras probiti , prosto se tako postavljaju, mada ima i onih koje nisu takve, ali su u manjini, ali te tek nisu normalne ...

a ovo za grkinje nisam skontao.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...