obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 8 минута, Paradoksologija рече Ne znam kako drugačije da tumačim ove dve poruke. Salis se ili sta?... Nisi ukapirala zafrkanciju?... Napisao sam lepo posle toga "upec`o se" Juanitu - sta u tome svemu nije jasno? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече U izuzetnim situacijama gde je žena jača od muškarca - i onda nije u redu da ona njega mlati u braku. a ako je slabija onda je ok da ga mlati, a , ili je ok da ga na drugi nacin zlostavlja, inace fizicko zlostavljanje za mene licno je najblazi oblik zlostavljanja, daleko je gore psihicko zlostavljanje kom su narocito fizicki inferiorne zene sklone Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Paradoksologija рече U izuzetnim situacijama gde je žena jača od muškarca - i onda nije u redu da ona njega mlati u braku. Vi neki sve vreme pricate o nasilju, a mi neki o prostim grubostima koje nisu hronicne, i dese se u mnogo brakova, koji sasvim lepo opstanu i donesu dobar plod. Nalik ovome, na nizu drugih tema gde postoji potencijal za polarizaciju, desava se prakticno isto: "ko ne misli kao mi, sigurno misli zlo". I to te ne plasi ni malo? kordun је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Muškarci su pametniji, jači i mnogo bolje vode, jer su trezveni i racionalni. Žene se više služe lukavstvom... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 inace ja kao klinjo sam bio vrlo problematican, em sam tukao narod, em sam se bavio kriminalom, oprosti mi boze, ali najlakse mi je padalo kad me stari razbije od batina, najgore mi je bilo psihicko maltretiranje, i nema jaceg terora od psihickog neka prica ko sta hoce Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече Muškarci su pametniji, jači i mnogo bolje vode, jer su trezveni i racionalni. Žene se više služe lukavstvom... Sta radis veceras?... Milica Bajic, Вукашин Ковачевић and Ana B. је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, kordun рече inace ja kao klinjo sam bio vrlo problematican, em sam tukao narod, em sam se bavio kriminalom, oprosti mi boze, ali najlakse mi je padalo kad me stari razbije od batina, najgore mi je bilo psihicko maltretiranje, i nema jaceg terora od psihickog neka prica ko sta hoce "Boze" velikim slovom... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 3 минута, Ana B. рече Muškarci su pametniji, jači i mnogo bolje vode, jer su trezveni i racionalni. Žene se više služe lukavstvom... udaj se za mene Milica Bajic, Ana B. and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, kordun рече udaj se za mene Stani u red!... a cekaj, ja sam ozenjen... Milica Bajic and kordun је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече "Boze" velikim slovom... zna bog da ja ne koristim velika slova da sam seljak, ne budi farisej obi-wan, Milica Bajic and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 @kordun `Si vid`o sad ovo?... Nema teme da ozivi dok se ja ne ukljucim klizecim startom... kordun је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Stani u red!... a cekaj, ja sam ozenjen... a znam ne boj se i ti i kordun ste oženjeni Smaragdni kamičak and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 E, a ovi @Juanito, @Paradoksologija i ostali socijalisti su mi mnogo omiljeni ljudi, a vidi nji` kako se odma` nadure samo ako im zgazis na pertlu... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Ana B. рече kordon Kaze se "legion", nema u Jevandjelju reci o kordonima... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, obi-wan рече Kaze se "legion", nema u Jevandjelju reci o kordonima... već sam bila izmenila obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука