Paradoksologija Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече u toku dana dva kaludjera se pobila, bukvalno, samo seva, jedva ih razdvojili, na kraju sve modri i krvavi. Uvece lepo dosli u crkvu, prisli jedan drugom i uz krajnje iskren naklon obojica vele "oprosti brate, Boga radi". Situacije nisu uporedive iz više razloga. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 12 минута, Paradoksologija рече Situacije nisu uporedive iz više razloga. `De si bre doktorka, nema te odavno... Sustinski su sasvim uporedive - oba primera su zaveti ljubavi, nenasilnosti, vrline; oba puta su putevi ka Bogu, 2 staze sa raznih strana jedne planine. kordun је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, Milica Bajic рече А да испребијамо Кордуна који је све то измислио? (Шифра:Не убиј гласника) nisam izmislio, inace vladika je govorio i o odgoju djece i o ovim modernim psiholozima za koje kaze da je svaki drugi psihicki bolesnik i ja se slazem sa njim, isto tako ima mnogo primitivnog svijeta i danas, ne mozemo sve gledati crno na bijelo, ja sam se u zivotu nagledao raznih zenskih ludosti i od starih zena i od mladjih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 4 минута, Paradoksologija рече Sad i ne govorimo o tome da li se nešto može oprostiti ako se 'desi' ili je razvod neminovan, nego o tome što ti, bar meni izgleda, tvrdiš da to i nije nužno loša stvar da muž eto tako mlatne ženu ako je 'takva' da 'treba da bude bivena'. A pored svih slaganja i neslaganja sa tobom ovo me zaista iznenađuje i nisam očekivala. Posebno nakon toliko govora o hrišćanskoj ljubavi ovih dana. pa ako ima hriscanske ljubavi, sta joj moze jedan samar, ljubav i jeste tu da to upije i sto kaze obi cesto puta nakon takvih stvari ljubav bude jos jaca obi-wan and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Нема оправдања за физичко насиље у браку. Ни за мушкарце ни за жене. Тачка. Ако видиш да је она друга страна психопата који/која хоће да те испровоцира да га/је удариш, отераш лепо у три 3.14зде материне, спакујеш ствари и одеш. Јер ако то не урадиш, постаћеш и сам кривац за све што може да уследи. Не дижеш руку, немаш право на то (осим ако ниси физички нападнут, наравно). Juanito, Alegzandar, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 3 минута, Paradoksologija рече Sad i ne govorimo o tome da li se nešto može oprostiti ako se 'desi' ili je razvod neminovan, nego o tome što ti, bar meni izgleda, tvrdiš da to i nije nužno loša stvar da muž eto tako mlatne ženu ako je 'takva' da 'treba da bude bivena'. A pored svih slaganja i neslaganja sa tobom ovo me zaista iznenađuje i nisam očekivala. Posebno nakon toliko govora o hrišćanskoj ljubavi ovih dana. Ne, uopste to nisam tvrdio. Nigde. Vrati se i pogledaj, jer me vredja podmetanje. Rekao sam Ivici da on i ja kakvi jesmo nismo nikakav standard, i da postojanje poneke grubosti u braku - iako, naravno, nije dobro niti moze da bude - nije nikakav smak sveta, jer je on tvrdio da pri prvom takvom necem odma` treba da se pribegne razvodu. Za mene je takvo misljenje katastrofa, i zato sam i napisao da smo svi postali svilene bube. A dokaz pride ovome sto kazem i tvrdim jeste i sumanuto-nakazno-pomahnitali svet u kome zivimo, gde je crno proglaseno za belo i obrnuto. kordun је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, GeniusAtWork рече Нема оправдања за физичко насиље у браку. Ни за мушкарце ни за жене. Тачка. Ако видиш да је она друга страна психопата који/која хоће да те испровоцира да га/је удариш, отераш лепо у три 3.14зде материне, спакујеш ствари и одеш. Јер ако то не урадиш, постаћеш и сам кривац за све што може да уследи. Не дижеш руку, немаш право на то (осим ако ниси физички нападнут, наравно). Nismo ni pricali o psihopatama, nego o obicnim ljudima kojima je kratak fitilj. I takvi su ljudi, i uz ljubav onog drugog itekako mogu da se promene. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, GeniusAtWork рече Нема оправдања за физичко насиље у браку. Ни за мушкарце ни за жене. Тачка. Ако видиш да је она друга страна психопата који/која хоће да те испровоцира да га/је удариш, отераш лепо у три 3.14зде материне, спакујеш ствари и одеш. Јер ако то не урадиш, постаћеш и сам кривац за све што може да уследи. Не дижеш руку, немаш право на то (осим ако ниси физички нападнут, наравно). jos je veca destrukcija pakovanje stavri i odlazenje od proste fizicke sile, znaci ti bi bio jos veci nasilnik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, kordun рече nisam izmislio, inace vladika je govorio i o odgoju djece i o ovim modernim psiholozima za koje kaze da je svaki drugi psihicki bolesnik i ja se slazem sa njim, isto tako ima mnogo primitivnog svijeta i danas, ne mozemo sve gledati crno na bijelo, ja sam se u zivotu nagledao raznih zenskih ludosti i od starih zena i od mladjih ...не иде да кажем да испребијамо владику... а потпуно си у праву то за црно/бело. Овде се стиче утисак да другачије не може. Или се идеалише превише или ускачемо у делиријуме. obi-wan and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 1 hour ago, obi-wan рече E, nekima stvarno treba... пре 30 минута, obi-wan рече @Juanito Evo vidis, ova prosto trazi da bude bivena... Ne znam kako drugačije da tumačim ove dve poruke. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 31 минута, obi-wan рече @Juanito Evo vidis, ova prosto trazi da bude bivena... Ova znači tako... Izazivam te na dvoboj Milica Bajic, obi-wan and kordun је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 7 минута, obi-wan рече Sustinski su sasvim uporedive - oba primera su zaveti ljubavi, nenasilnosti, vrline; oba puta su petevi ka Bogu, 2 staze sa raznih strana jedne planine. Dva monaha muškog pola slične fizičke snage koje ne mogu da razdvoje, znači tuča je u potpunosti obostrana. Nisu birali da život provedu sa tom konkretnom osobom, nego je možda trpe jer su u monaškoj zajednici sa njom. Posle se povuku u svoje kelije. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Realno niko nikog ne treba da bije, al pošto su žene zavladale muškarci uživajte... Lady Godiva, Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Paradoksologija рече Dva monaha muškog pola slične fizičke snage koje ne mogu da razdvoje, znači tuča je u potpunosti obostrana. Nisu birali da život provedu sa tom konkretnom osobom, nego je možda trpe jer su u monaškoj zajednici sa njom. Posle se povuku u svoje kelije. puna si predrasuda, ima zena koje su jace od prosjecnih muskaraca, moja sestra je nakautirala jednog turcina kad ju je ustinuo za nogu iz okreta pravo u glavu, de mi reci jel moja sestra tiranin ili su tvoji sistemi vrednosti malo smjesni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, kordun рече puna si predrasuda, ima zena koje su jace od prosjecnih muskaraca, moja sestra je nakautirala jednog turcina kad ju je ustinuo za nogu iz okreta pravo u glavu, de mi reci jel moja sestra tiranin ili su tvoji sistemi vrednosti malo smjesni U izuzetnim situacijama gde je žena jača od muškarca - i onda nije u redu da ona njega mlati u braku. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука