obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 12 минута, Smaragdni kamičak рече Hvala Bogu na internetu. Samo na tome? C, c, c... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 @Juanito Znas kako kaze starac Pajsije - i te koje su nikakve treba neko da zeni, ne mozemo da ih ukiselimo... kordun and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 9 минута, Milica Bajic рече А најуврнутије је што изгледа да једва да ико иког капира како треба... Gluvi telefoni, omiljena decija igra... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 10 минута, Ana B. рече Ceo život radim sa ženama, mislim da treba @Juanito Evo vidis, ova prosto trazi da bude bivena... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече @Juanito Evo vidis, ova prosto trazi da bude bivena... Није мени то смешно. Не може да буде. Жалосно је. Paradoksologija, Lady Godiva and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Чија баба педер? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 13 минута, Juanito рече Није мени то смешно. Не може да буде. Жалосно је. Sta je zalosno? Sad si i ti crno-beo, a to kritikujes. Kapiraj da ima i mnogo drukcijih ljudi od tebe, i da nista manje nisu ljudi. Da, ima situacija i porodica u kojima se i tako nesto desi, i ne samo da nikakav razvod nikom ne pada na pamet, nego se ti ljudi jos i vise zavole. Moj nacin sigurno nije, ali nisam ja standard celom svetu. Juanito and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Sta je zalosno? Sad si i ti crno-beo, a to kritikujes. Kapiraj da ima i mnogo drukcijih ljudi od tebe, i da nista manje nisu ljudi. Da, ima situacija i porodica u kojima se i tako nesto desi, i ne samo da nikakv razvod nikom ne pada na pamet, nego se ti ljudi jos i vise zavole. Moj nacin sigurno nije, ali nisam ja standard celom svetu. Хвала ти, брате, ал то стварно нећу да разумем. То је тешка патологија, промашај сваког смисла. Нека сам задрт и ограничен. Жени сам реко, ако ми се то једном деси у било каквом бунилу, бежи одмах и не окрећи се. Јер неће остати на једном. Lady Godiva, Smaragdni kamičak, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Juanito рече Хвала ти, брате, ал то стварно нећу да разумем. То је тршка патологија, промашај сваког смисла. Нека сам задрт и ограничен. Жени сам реко, ако ми се то једном деси у било каквом бунилу, бежи одмах и не окрећи се. Јер неће остати на једном. E sad si pravi komunista. Pa nemoj da razumes, sta da radimo. Ti i ja smo jedno, ali ti i ja nismo svet, daleko smo od toga. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече E sad si pravi komunista. Pa nemoj da razumes, sta da radimo. Ti i ja smo jedno, ali ti i ja nismo svet, daleko smo od toga. Па свако има црвену линији. Моја је насиље. Не толеришем га ни код себе ни код других. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Управо сада, Vegeta рече A šta ćeš ako smuvaš neku ludaču koja se loži na 50 Shades? То су фетиши, друга ствар. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 @Juanito To ti je sasvim ekvivalentno onom sto je Tasa pricao za jedan hercegovacki manastir - u toku dana dva kaludjera se pobila, bukvalno, samo seva, jedva ih razdvojili, na kraju sve modri i krvavi. Uvece lepo dosli u crkvu, prisli jedan drugom i uz krajnje iskren naklon obojica vele "oprosti brate, Boga radi". Nije svaka tuca nasilje, niti je povod za trenutni razdor. Nego smo mi ljudi danasnjice mnogo svileni postali, nista drugo nije u pitanju. A prvo polazim od sebe. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 1 hour ago, kordun рече sad sam sluso vladiku atanasija jevtica, kaze normalno je da neke zene dobiju malo preko glave, ta nije ih udarila tudja ruka, neg muzeva, sta sad... А да испребијамо Кордуна који је све то измислио? (Шифра:Не убиј гласника) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 8 минута, obi-wan рече Da, ima situacija i porodica u kojima se i tako nesto desi, i ne samo da nikakav razvod nikom ne pada na pamet Sad i ne govorimo o tome da li se nešto može oprostiti ako se 'desi' ili je razvod neminovan, nego o tome što ti, bar meni izgleda, tvrdiš da to i nije nužno loša stvar da muž eto tako mlatne ženu ako je 'takva' da 'treba da bude bivena'. A pored svih slaganja i neslaganja sa tobom ovo me zaista iznenađuje i nisam očekivala. Posebno nakon toliko govora o hrišćanskoj ljubavi ovih dana. Lady Godiva and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 4 минута, Juanito рече Хвала ти, брате, ал то стварно нећу да разумем. То је тешка патологија, промашај сваког смисла. Нека сам задрт и ограничен. Жени сам реко, ако ми се то једном деси у било каквом бунилу, бежи одмах и не окрећи се. Јер неће остати на једном. zato se bira razumna normalna zena koja nece ludovati nego biti normalna. ako je zena normalna ond amoras biti bas los covijek da je udaris ili maltretiras, medjutim ima mnogo situacija koje nisu idealne i ne moze za njih vaziti generalni sud. Лубеница and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука