Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 7 минута, Vegeta рече Ja bih golim rukama izgurao auto iz snega, ako treba, pod efedrinom, umesto da lopatam kao običan svet. Kod mene ljubavnica mora da bude suprugicasta, inače se ne bih upustio u vezu. Vreme za prsten je između urolavanja u ćebe i prvog znaka da vatrom gore obrazi rumeni. Ti onda moras definitivno da kupis neki manji auto. Npr Tojota Jaris, Fiesta. Al moras da se odreknes konfora i francuskog kreveta. I da imas malo kreatina kod sebe.? Ako se zeznes da kupis Q7, jedino tabac moze da te iscupa. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, Ana B. рече Ima, ali ređe... Ima, samo treba biti strpljiv da otkrijes necije prave vrednosti. Obicno se svi necega boje pa navuku maske. E ti trebas da zagrebes ispod maske. Ana B. and Alegzandar је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 6 минута, Liga Džentlmena рече Ima, samo treba biti strpljiv da otkrijes necije prave vrednosti. Obicno se svi necega boje pa navuku maske. E ti trebas da zagrebes ispod maske. ja želim i lepog i sa pravim vrednostima, nek mi je Bog u pomoći Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Lepota se najteže preboli :))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 25 минута, Vegeta рече vatrom gore obrazi rumeni E stvarno zvučiš kao pevaljka iz '90. i neke . #Snekiwouldbeproud Вилер Текс, obi-wan, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 2 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 23 минута, Vegeta рече Ako sam pomogao da se izgura kamion iz blata, posle kiše, autići mi neće biti problem. Zato sto vas je bilo vise. Ovde si sam i suprugicasta ljubavnica. Sneg do koleni. Hmm... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 24 минута, Ana B. рече ja želim i lepog i sa pravim vrednostima, nek mi je Bog u pomoći Ima ovde jedan " beli vitez" zastitnik zena. Mada on ozenjen. Ana B. and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 13 минута, Natasa. рече E stvarno zvučiš kao pevaljka iz '90. i neke . #Snekiwouldbeproud Проблем са деведесетима је што је тад било свега и људи данас све то трпају у исти кош не трудећи се да направе разлику. Па су сад као Снеки, Јужни ветар и остали неки ужасни турбофолк, а они који то критикују су ноблес што само слуша симфоније и остале моцарте. Велики Луис је поникао у Јужном ветру, а он је светски признати и познати музичар, Бог да му душу прости. Него тај проклети празилук... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 23 минута, Ana B. рече Lepota se najteže preboli :))))) Ma gledaj unutrasnju. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 25 минута, Ana B. рече ja želim i lepog i sa pravim vrednostima, nek mi je Bog u pomoći Rodi sebi dete, da imaš, ne moraš se ni udavat'. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 6 минута, Liga Džentlmena рече Ima ovde jedan " beli vitez" zastitnik zena. Mada on ozenjen. ko je taj? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 30 минута, Ana B. рече ja želim i lepog i sa pravim vrednostima, nek mi je Bog u pomoći A sta su to prave vrednosti? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Rodi sebi dete, da imaš, ne moraš se ni udavat'. kako da ne... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече A sta su to prave vrednosti? pa da je muško neko ko brine i zalaže se za porodicu, stub... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 16 минута, Liga Džentlmena рече пре 40 минута, Ana B. рече Lepota se najteže preboli :))))) Ma gledaj unutrasnju. Lepotu unutrašnjih sedišta, recimo. (jest' pleonazam, al' mora) Ana B., Flojd and Alegzandar је реаговао/ла на ово 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука