Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 1 hour ago, БанеЛ рече Туше, мачкице! Баш тако. ??? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 1 hour ago, БанеЛ рече Она која те неће, увек ће наћи разлог зашто те неће. Simple as that. Ali ti moze dati priliku cisto da se upoznate bez obaveze da budete zajedno. Sta tu moze da izgubi? Sta moze lose da joj se desi? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 12 минута, Liga Džentlmena рече Sta tu moze da izgubi? Sta moze lose da joj se desi? Охладиће јој се образи, уместо да горе и буду румени. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 2 минута, Vegeta рече Paradoksalno, ali što sam manje interesovanja pokazivao, to su bile luđe za mnom. Истина, чим окренеш главу и удариш контру на удици је. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече Zato što ne radi. Ni to, ni Bajagini šlageri. Samo ono što Sneki kaže. Polako postaješ kao Tvrtko. Nemoj da budeš kao Tvrtko. Moraš da postaneš. Slabost se mora iskoreniti. Kada nema slabosti, nema se šta ni pokazati. Pa ništa, ideš dalje. Nisam vernik i zabole me za duhovni napredak. Ja gledam da postanem zverina sa abnormalnom snagom i sposobnostima (pogotovo onim profesionalnim), a ne patetični prepodobni. E, ali to radi, za razliku od pomenute patetike. Da, iz iskustva, jer sam do sada odbijao devojke. Neke jer mi se nisu dopale fizički, neke zato što nisu mnogo bistre, neke zato što su prepodobne, a sada odbijam sve, jer su mi veze samo balast za moje profesionalne planove i emigraciju. Pa mozda tako deluje ali veruj mi da ne postajem. Samo radim na sebi. To je tvoje pravo sta zelis da budes kao i moje. Svima je data ta sloboda. пре 4 минута, Vegeta рече Paradoksalno, ali što sam manje interesovanja pokazivao, to su bile luđe za mnom. Dobro, ovo je tacno. Sto ti njih vise juris one ti izmicu kada ti njih odbijas one te vise jure. Ovde mogu da se slozim sa tobom. Sto si manje zainteresovan vise se loze. Ne brate, stvarno gresis. Nista id toga nije patetika. To tebi samo tako izgleda jer za nekoga ko zeli da bude zver sve je to patetika. Srecno burazeru sa tvijim planom. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 19 минута, БанеЛ рече Охладиће јој се образи, уместо да горе и буду румени. Ako se to desi onda i nije bila za tebe. Sta ti treba neka koja ce tako lako da se ohladi? Kako li bi se ohladila posle par godina braka ili ako naidje neki tezak trenutak? Problem pad? Zahvali se Bogu sto te je sacuvao i idi dalje brate. Kako ti ono kazes : Simle as that. A ovi ne pobozni zahvale se Odionu. I posvete se svojim interesovanjima. I postanu Bozanstva. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 8 минута, Liga Džentlmena рече Ako se to desi onda i nije bila za tebe. Sta ti treba neka koja ce tako lako da se ohladi? Kako li bi se ohladila posle par godina braka ili ako naidje neki tezak trenutak? Problem pad? Zahvali se Bogu sto te je sacuvao i idi dalje brate. Kako ti ono kazes : Simle as that. Ти си рекао да треба да се упознате. То са мном нема везе. Само ти указујем на последицу. Са таквом немам шта да се упознајем и зближавам. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 13 минута, Liga Džentlmena рече A ovi ne pobozni zahvale se Odionu. Кад изгуглам, излази ми овај: Јеси на њега мислио? Милан Ракић, Flojd, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 @GeniusAtWork А, бе, Нишлија, кад ће зовеш на буреци? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 40 минута, БанеЛ рече Ти си рекао да треба да се упознате. То са мном нема везе. Само ти указујем на последицу. Са таквом немам шта да се упознајем и зближавам. Amin. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 Све сами маторци, а по писању би помислио човек да имате по 15 година. Оволико глупости на једној теми има једино још код креатарда. Мучно је и читати. Danijela, Вилер Текс and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 7 минута, Vegeta рече Ja pokušavam da izvučem temu iz tvrtkanluka, ali izgleda da će ovi da se uhvate za uši i kukumaču sa Tvrkom u duetu. Necemo ti dati to zadovoljstvo. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 34 минута, Lady Godiva рече Све сами маторци, а по писању би помислио човек да имате по 15 година. Оволико глупости на једној теми има једино још код креатарда. Мучно је и читати. Da te smara ne bi citala. Tako da, ne zali se. Matorko ili klinko, ko ce vise da povata koje si godiste. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 1 сат, БанеЛ рече @GeniusAtWork А, бе, Нишлија, кад ће зовеш на буреци? Ће бидне, ће бидне БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 "Kada osetite nemir, to vam dusa govori da nesto ne ratite kako valja. Svakom se desi da napravi glupost jer niste bili svesni dobro situaciju u kojoj se nalazite ili kako uticete na druge. Shvatili ste da ste napravili glupost povucite se i ne pravite takvu glupost vise!!!" A.Sardas Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука