Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 Управо сада, Vegeta рече Expert level. Mislis nad covek? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 Управо сада, БанеЛ рече А сад, ћао. Нисам луд да правим друштво једном женомрсцу. Ma daj gde ces, daj da mu pomognemo, da ga napadnemo sa svih strana pa ce da popusti. Znas kako se kaze nema neosvojive tvrdjave samo losih osvajaca. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 6 минута, Vegeta рече Tako je! I ti bi mogao da poslušaš i uradiš kako kaže Sneki, a ne da patetišeš o ljubavi i oko loših iskustava iz Kane. Tvrtnuo si je patetikom, umesto da priđeš dok joj vatrom gore obrazi rumeni. Метафорички речено треба да узме против пожарни апарат. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 9 минута, Vegeta рече Tako je! I ti bi mogao da poslušaš i uradiš kako kaže Sneki, a ne da patetišeš o ljubavi i oko loših iskustava iz Kane. Tvrtnuo si je patetikom, umesto da priđeš dok joj vatrom gore obrazi rumeni. Neko mora da pomogne Bratu Nesi, brate ne moze sam ptotiv svih ovih ajkula sto ga salecu. Ne citam i ne pratim Nicea. Strana mi je ta filozofija. Razgorecemo ih ponovo. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече Метафорички речено треба да узме против пожарни апарат. Da se ne upalim i ja pa budem covek iz vatre. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 35 минута, Neša_ рече On se plaši da prizna javno da se ustvari slaže sa mnom. Ma svi se slazu brate Neso sa tobom al nesmeju javno da priznaju. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 2 минута, Vegeta рече Baš naprotiv, treba da izruči benzin. U istom metaforičkom kontekstu, tvrtnuti znači uzeti protivpožarni aparat. Malo visokih oktana, da se dobro zagreje motor. Nema drifta dok se dobro ne zagreje motor. Vatra koja se zagasi moze i da se upali ali tereba povoljan vetar. Cekam taj vetar. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 5 минута, Vegeta рече Baš naprotiv, treba da izruči benzin. U istom metaforičkom kontekstu, tvrtnuti znači uzeti protivpožarni aparat. U svakom slucaju pravo govoris. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 10 минута, Vegeta рече Ne čekaš, nego pališ. https://m.youtube.com/watch?v=uL2xkF9rk9Q Aaa gde pogodi tu pesmu. Pesma moje mladosti, tada sam imao koliko i ti sad. ? Gde ti procita da nisam pitao? Cekam taj "povoljni vetar" tj odgovor. Ako nije naisao neki jaci. Budes strpljiv i sve saznas u svoje vreme. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 Оставите се метафора и алудирања на сексуалне односе. Нит је место, нит умесно. Мушко - женски односи су много више од тога. Smaragdni kamičak, Flojd, Veliki Marko and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 Nesa zapeo, pa zapeo kao da mu fali samo o tome. Mi ostali pricamo o udvaranju i vezi. E sad da li aludira i brat Muramasa ne bih znao. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 Знам све штосефе, не пролазиш. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 Ma nismo ozbiljno. Ova pesma od Piromana je bila jedna odslusanijih, sad se bas i nesecam ali mislim da je bila 2009, tako nesto ili mozda i ranije. U principu mislim da je masa hteo da kaze da treba devojkama da se pridje dok su zagrejane za tebe i da se ne ceka mnogo. E sad, ako je on mislio nesto drugo, ja nisam kriv. A ja pricam da tad nisam prisao, ali cekam drugu priliku ako dobijem. Pa je i iskoristim. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 4 минута, Neša_ рече To je povezano za trenutnom aktivnošću hormona. Ma sve je to povezano samo sa tvojom odlucnoscu. Nego vreme ne mozes da vratis. Ali mozes da sacekas povoljniju klimu ako je uopste bude. Nemoj da aludiras. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 3 минута, Neša_ рече Kako kod koga. U tome i jeste problem. Jutros pričali na radiju da je alarmantno koliko se povećao broj abortusa, naročito kod maloletnica. I umesto da konstatuju da se tu podbacilo u vaspitavanju, oni objašnjavaju to nedovoljnom upotrebom sredstava za kontracepciju. Opusti se i uzivaj uz parni valjak.... Jedna tuzbalica. Hehe Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука