Broken Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Да.. покушавам да скапирам како сам добила оно, чак и не личи. :/ 15 minuta sam googlao Sichel bob i nista. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 1 hour ago, Muramasa рече I taman da otkačiš ugursuze koji ne vole bebice. Verujem da su bebe slatke većini normalnog sveta. Bući-bući. Ti si zreo za brak, jos samo da se ozenis vidi kako je sladak bebac, moj bratanac buci buci jeo i zaspao Smaragdni kamičak, Flojd, Natasa. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 5 минута, kordun рече zena mora da te postuje, ako te postuje nema takvih problema, ako te ne postuje, ako nisi vredan njenih sistema vrijednosti, onda nema sta ni da trazis sa njom, ima druga bolja od nje Tako je. Ako joj je stalo menjace sistem vrednosti zbog tebe ( prilagodice se) ako joj je stalo samo do sebe, nacice to sto trazi kod drugog. Cak i da te prihvati sa tvojim sistemom vrednosti a da ne menja svoje, opet ce otici kod drugog( vara ce te) a to je vec greh veliki. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Kakav seks za vreme posta? Što se čudiš? Васкршњи пост траје 49 дана, Петровдански уме и још дуже, ако ниси знао.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Jeste, sladak je. Ali ja neću skoro u brak. Prvo da diplomiram, pa emigriram, pa da stvorim sve što sam naumio. Postoji mogućnost da u potpunosti odustanem od braka, ako mi se ukaže prilika za jednu rizičnu karijeru. eeeeeee dzaba i da stvaras sve to, ako nemas sa kim da podelis i za koga da zivis kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 8 минута, Lady Godiva рече Васкршњи пост траје 49 дана, Петровдански уме и још дуже, ако ниси знао.. I onda ti ostane 15 dana godisnje za uzivanje. Cak neki duhovnici savetuju da treba da spavate samo kada treba dete da napravite... Pa ti vidi te muke... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 3 минута, Muramasa рече Jeste, sladak je. Ali ja neću skoro u brak. Prvo da diplomiram, pa emigriram, pa da stvorim sve što sam naumio. Postoji mogućnost da u potpunosti odustanem od braka, ako mi se ukaže prilika za jednu rizičnu karijeru. Размисли добро за каријеру,ја сам иако млад на време решио да каријера може да се стопира на одређено време а да сам притом био напредовао и био одличан у свом послу (писао сам раније о томе). Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 i najbolje je zajedno stvarati od nule, jer tad te zena nece gledati kroz pare, a ovako ako se obogatis, pa krenes traziti zenu, neces znati da li te voli zbog para ili zbog tebe kakav si Flojd, Veliki Marko, Broken and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече I šta onda vaš Bog misli da će da postigne tako što će mi stalno iznova slati svoje dosadne svetiteljke, samo da ih odbijem? Salje ti ih da nauce nesto od tebe. Ali one ne zele pa je to onda sizifov posao. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 5 минута, Muramasa рече I šta onda vaš Bog misli da će da postigne tako što će mi stalno iznova slati svoje dosadne svetiteljke, samo da ih odbijem? Јеси ли ме грешком цитирао? Какв везе то има с мојм поруком? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, Muramasa рече Tehnologija koju ću razviti ima da bude sama sebi svrha. Neće dugo služiti ljudima. Drugim recima, napravices sebi zenu. ? Ozenices se androidom ili hologramom koji sam stvoris. ? Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече I onda ti ostane 15 dana godisnje za pravljenje dece. Cak neki duhovnici savetuju da treba da spavate samo kada treba dete da napravite... Pa ti vidi te muke... Нисам ти ја крива што слушаш разне "духовнике". Треба промислити мало, а не прихватати сваки глупост коју чујеш. Нпр прочитај шта је на ту тему писао ап. Павле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Muramasa рече Tehnologija koju ću razviti ima da bude sama sebi svrha. Neće dugo služiti ljudima. to nece bog dozvoliti, bolje smanji ciljeve, uvati neku djevojku i obavezno pljuj po beogradjanima, to je ispravan put Sofija_ and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 4 минута, Sofija_ рече i najbolje je zajedno stvarati od nule, jer tad te zena nece gledati kroz pare, a ovako ako se obogatis, pa krenes traziti zenu, neces znati da li te voli zbog para ili zbog tebe kakav si Ako joj je stalo menjace sistem vrednosti zbog tebe ( prilagodice se) ako joj je stalo samo do sebe, nacice to sto trazi kod drugog. Cak i da te prihvati sa tvojim sistemom vrednosti a da ne menja svoje, opet ce otici kod drugog( vara ce te). Pre nego sto sto se stupi sa nekim u brak, bilo musko ili zensko, treba proveriti sistem vrednosti druge osobe. Ja sam za to da trebaju zajedno da stvaraju i da uzivaju u plodovima svog rada.( moj brat i snajka su pravi primer za to). Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 5 минута, Sofija_ рече i najbolje je zajedno stvarati od nule, jer tad te zena nece gledati kroz pare, a ovako ako se obogatis, pa krenes traziti zenu, neces znati da li te voli zbog para ili zbog tebe kakav si ako ima para moze spavati sa top modelom za 150 evra, nude se same na netu u kom oces gradu, budes turista, a ako stvaras zajedno sa zenom, onda to zena racuna sve kao njeno Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука