Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Anika рече

Немој молим те да ме цитираш и изводиш неке своје закључке на основу онога што сам написала. Покајала сам се за учешће на овој теми, не причамо истим језиком. Мени је најбитнији мој мир, а не да се гањам ко је за шта у праву... испоштуј.

Ако дискутујемо на друштвеним мрежама,онда је то јавна дискусија,и  овде размењујемо ставове.Поготово што не дискутујемо са именом и презименом.Поменула си неке примере које сам прокоментарисала.Значи,не тебе,него примере које си навела.Поготово што ја појма немам ко си ти,и није ни битно.Тако да не разумем о каквом миру је реч,ово је необавезна дискусија,није исповест,није научни рад...и насловљено је као ћаскање.

• Свиђа ми се 1

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Да, у праву си, ја сам залутала... :0205_whistling:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Нифада рече

Многи кажу да међу врхунским куварима у свету је већи број мушкараца него жена,према томе мушкарци не би требало да скривају тај  свој таленат.

У животињском царству има много тога што разумни људи не раде,иако и животиње имају своје место под сунцем.

Рађање деце је израз љубави мушкарца и жене,значи ствар љубави и слободе,мислим да никоме не звучи баш примамљиво да је плод инстинкта.

Мени емотикони баш иду уз овакве теме,углавном их не користим када се укључим у неку теолошку тему и сл.Тема је насловљена:Ћаскање о љубави (мушко-женским односима).

nisam ja govorio o instiktima, to si ti svela na instikte, ja sam govorio o zenskoj prirodi uopste, uostalom ako ti je ona fotografija ok, nek ti bude, samo je ne mozes kaciti ispod mog komentara a da se ja ne ogradim od takvih gluposti

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

nisam ja govorio o instiktima, to si ti svela na instikte, ja sam govorio o zenskoj prirodi uopste, uostalom ako ti je ona fotografija ok, nek ti bude, samo je ne mozes kaciti ispod mog komentara a da se ja ne ogradim od takvih gluposti

Где си КОНЗЕРВАтивцу, поздрав од либералисте :tongue:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Lady Godiva рече

Шта си ти овде све смуљао...

Наравно да ми је стало да будем самостална и не зависим ни од кога. Не желим никоме да будем на грбачи. Самосталан не значи себичан и лишен односа с другим људима.

А кад кажем равноправност, мислим на equality of opportunity not equality of outcome. И равноправност не значи биолошку једнакост, чисто да ми и то не учиташ.

Деца одрастају без оба родитеља и људи живе сами, без партнера, па ето опет су некако живи тако некомплетни. То је тако у реалности, а како је васпостављено у твојој глави, е то стварно не знам.

uopste se ne radi o tome da neko nekom bude na grbaci, nece se valjda brojati u sitne pare ko je sta kome koliko kratak, ajde, nismo poreska uprava... radi se o tome da je to nenormalna teznja u zivotu, normalna teznja u nasoj hriscanskoj civilizaciji je da ljudi budu u zajednistvu i da ni muskarac ni zena ne budu samostalni, zato sto je samostalnost u tom smislu degeneritet i to u vise aspekata

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

Нисам сигурна колико ти пажљиво читаш коментаре других.Ито тако,нечији коментар на твој коментар не доводи у питање твој коментар да би се ти ограђивао,нико свој коментар не приписује теби,само полемишемо,у теми кој је насловљена као ћаскање.

Ти си говорио о феминисткињама и индивидуалцима.Фотографија коју сам поставила је шаљив коментар на то.И хтела сам рећи и да феминисткиња има и у браковима.

Но,видиш различити ставови о нечему не подразумевају да ако неко мисли о нечему другачије од нас да је то глупост..Има мушкараца који су толико супериорни и квалитетни да уопште немају проблем да нешто спреме и у кухињи,они не сматрају да тиме доводе у питање свој мушки идентитет,и знаш зашто то раде,зато што имају јако квалитетну жену поред себе.Комплекси су врло незгодна ствар.

• Зачуђен 1

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Нифада рече

Но,видиш различити ставови о нечему не подразумевају да ако неко мисли о нечему другачије од нас да је то глупост..Има мушкараца који су толико супериорни и квалитетни да уопште немају проблем да нешто спреме и у кухињи,они не сматрају да тиме доводе у питање свој мушки идентитет,и знаш зашто то раде,зато што имају јако квалитетну жену поред себе.Комплекси су врло незгодна ствар.

слажем се, али велика је разлика између тога... да нешто спреми и да тотално замени улогу жене и свакодневно држи варјачу у руци

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

nisam ja konzerva, al sam cuo na hrvatskoj televiziji da ovakve ko ja zovu velikosrbocetnikkomunist

Ја са тобом имам интерну зафрканцију тако да и слободно пишем. Па ти си три у један, ја волим за себе да кажем да сам Југословен. Али због чега ти тај феминизам толико копа очи?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Нифада рече

Нисам сигурна колико ти пажљиво читаш коментаре других.Ито тако,нечији коментар на твој коментар не доводи у питање твој коментар да би се ти ограђивао,нико свој коментар не приписује теби,само полемишемо,у теми кој је насловљена као ћаскање.

Ти си говорио о феминисткињама и индивидуалцима.Фотографија коју сам поставила је шаљив коментар на то.И хтела сам рећи и да феминисткиња има и у браковима.

ma to sto feministkinja ima u brakovima nije nikakav argument, kakav ti je to argument, pa imas u brakovima i pedofila i pedera i masovnih ubica, sta sad to znaci?

ona fotografija je glupost, to ja mislim, a ja kazem uvijek sta mislim, ja dobro  kuvam  kad sam raspolozen i kada imam vremena od posla, to sam vise puta rekao na forumu i imam u familiji najpoznatijeg kuvara bivse jugoslavije, al to nema veze sad, ona fotografija  nije na mjestu.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

слажем се, али велика је разлика између тога... да нешто спреми и да тотално замени улогу жене и свакодневно држи варјачу у руци

Не верујем да су то баш чести примери.

Има примера где је нпр.мушкарац узео боловање да би бринуо о беби коју су добили,јер жена више зарађује,то је ствар њиховог споразума.

Но,проблем је овде када се полемише о примерима из времена када је мушкарац углавном радио теже послове,а жена била домаћица,и савременог доба када најчешће обоје раде,и зарађују приближно,враћају се скоро у исто време с посла и подразумева се да жена иде у кухињу.Наравно,ако жена боље кува,ако мушкарац није баш добар у кувању,онда он може да иде на пијацу,да плаћа рачуне и сл.а жена да буде у кухињи,Има ту добрих решења,само ако има љубави и поштовања.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Mali Marko рече

Ја са тобом имам интерну зафрканцију тако да и слободно пишем. Па ти си три у један, ја волим за себе да кажем да сам Југословен. Али због чега ти тај феминизам толико копа очи?

nerviraju me polupani ljudi, ostalo od rata brate kad me krava udarila nogom u bubrege jer sam je dirao za rep, ostao mi refleks 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Нифада рече

Не верујем да су то баш чести примери.

Има примера где је нпр.мушкарац узео боловање да би бринуо о беби коју су добили,јер жена више зарађује,то је ствар њиховог споразума.

Но,проблем је овде када се полемише о примерима из времена када је мушкарац углавном радио теже послове,а жена била домаћица,и савременог доба када најчешће обоје раде,и зарађују приближно,враћају се скоро у исто време с посла и подразумева се да жена иде у кухињу.Наравно,ако жена боље кува,ако мушкарац није баш добар у кувању,онда он може да иде на пијацу,да плаћа рачуне и сл.а жена да буде у кухињи,Има ту добрих решења,само ако има љубави и поштовања.

ja sam sebe ne bi postovao kad bi bio na nivou zenskih sposobnosti i zenskog rada i zaradjivanja da se odma razumijemo, ja nisam pao na nivo zene , kod zena postujem neke druge stvari, zenske stvari.

za divno cudo ako sam ja bolestan onda je i citav svijet bolestan, posto se nidje na slobodnom trzistu, cak ni na zapadu sa kog feminizam dolazi ne vrednuje jednako muski i zenski rad, zenski je slabije placen

Подели на овим сајтовима

@kordun 

пре 1 минут, kordun рече

nerviraju me polupani ljudi, ostalo od rata brate kad me krava udarila nogom u bubrege jer sam je dirao za rep, ostao mi refleks 

Црни кордунче ако си дирао краву за реп страдало би ти нешто друго а не бубрези :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, kordun рече

uopste se ne radi o tome da neko nekom bude na grbaci, nece se valjda brojati u sitne pare ko je sta kome koliko kratak, ajde, nismo poreska uprava... radi se o tome da je to nenormalna teznja u zivotu, normalna teznja u nasoj hriscanskoj civilizaciji je da ljudi budu u zajednistvu i da ni muskarac ni zena ne budu samostalni, zato sto je samostalnost u tom smislu degeneritet i to u vise aspekata

Вдф? Бркаш појмове (или можда ја не знам њихово значење) па тако изводиш сумануте закључке. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...