Flojd Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Najvise volom kada dobijem negativne lajkove ne objave od devojaka. To mi je pravi dokaz da se svidjam tim curama. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 6 минута, Снежана рече ма дај, какво ти је то кување!?! нема кувања, док не осетиш под руком душу и под носем мирис ... То само за бели лук, смрде ми руке по 4-5 дана. Баш не подносим тај мирис, буде ми мука, а не могу да спремим мојима спанаћ без њега. Мирис црног лука се лакше испира, али зато оплачем. Остало поврће нормално припремам, месим тесто рукама, умачем кажипрст у фил и тако то. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 12 минута, Ana B. рече Ko bi ga znao više Они који знају шта хоће Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече То само за бели лук, смрде ми руке по 4-5 дана кора од лимуна помаже Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 14 минута, Muramasa рече Autoritet čije mišljenje ima težinu da nadomesti mizerni uzorak. https://m.youtube.com/watch?v=x4ikGWxfFC4 E kad Sneki kaže...ako budem bila takva ženska u njenim godinama, ja srećna . Juanito је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече Они који знају шта хоће Te su ljubavi najbolje i najtrajnije. Te koje krenu iz drugarstva. Ima mnogo promera. Pa sta cekate, druzite se. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 1 минут, Снежана рече кора од лимуна помаже Дааааај, сад ми кажеш..Лакше би ми било да си ми рекла да нема лека и да сви људи пролазе кроз то. А ко ми је крив кад не питам маму за савет? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Све загорело и блесаво... Flojd, Veliki Marko and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Дааааај, сад ми кажеш..Лакше би ми било да си ми рекла да нема лека и да сви људи пролазе кроз то. А ко ми је крив кад не питам маму за савет? А њих две размењују "рецепте", боли их уво. Lady Godiva and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече А ко ми је крив кад не питам маму за савет? некад и сама мораш да се усмрдиш Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 14 минута, Anika рече Све загорело и блесаво... Tema bi trebala da se zove mirišu na zagorelo Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 2 минута, Anika рече Све загорело и блесаво... a stas, kad Liga hoce i sredom i petkom i nedeljom Ana B. and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Управо сада, Sofija_ рече a stas, kad Liga hoce i sredom i petkom i nedeljom Игра дечко у Лиги, мора да постиже голове, иначе адио... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Управо сада, Sofija_ рече a stas, kad Liga hoce i sredom i petkom i nedeljom Haha pa mnogo bre uzdrzavanja i suzdrzavanja. ? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 (измењено) пре 5 минута, Anika рече А њих две размењују "рецепте", боли их уво. За шта? Едит: Ево сад видим. Сексуалне инсинуације и то.. нисам читала. Измењено Септембар 5, 2018 од Lady Godiva Anika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука