Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече Да ме окренеш наопачке ако знам,али мислим да секс није пресудан за успешну везу (мислим али не тврдим) Uglavnom jeste... Sve se vrti oko seksa i para... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 10 минута, Ana B. рече Živo me zanima da nema te seksualne potrebe koja mora da se zadovolji kako bi izgledali muško-ženski odnosi :)))))))))) Ziveli bi kao brat i sestra ili kao dve drugarice. E onda bi LGBT bio i crkvenim zakonom dozvoljen. ( ako bi se pratio kalendar i kad sme i ne sme pali bi na 15 dana u godini kad sme, pa ti vidi ove "prepodobne" kako zive sa svojim muzevima-zenama). Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 2 минута, Mali Marko рече Да ме окренеш наопачке ако знам,али мислим да секс није пресудан за успешну везу (мислим али не тврдим) Jeste veoma je bitan i u nekim slucajevima presudan ( naravno ima tu i jos dosta faktora). Sta ce ti onda zena ili veza, nadji drugaricu pa zivi sa njom. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече Uglavnom jeste... Сви ти кажу,ваљда су у праву. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Jeste veoma je bitan i u nekim slucajevima presudan ( naravno ima tu i jos dosta faktora). Sta ce ti onda zena ili veza, nadji drugaricu pa zivi sa njom. Оградио сам се у старту "Мислим али не тврдим" Flojd је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 22 минута, Liga Džentlmena рече Znaci samo slusas, zezas se i postavljas pitanja, e kad je osvois onda mozes i da das po neku sugestiju Kako ćeš da je osvojiš ako se samo zezaš i postavljaš pitanja? "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Laku noć Smaragdni kamičak and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 18 минута, todor рече И која је брзина падања била? Nikad nisam saznala. :/ Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 15 минута, Ana B. рече pa da, da se malo nahrani ego... Nahrani se pa ide dalje, ili pati za neostvarenom ljubavlju. A posle se pita sto nema srece u ljubavi, kuka na Boga, ljude, muskarce - zene... Eh taj pusti ego i potreba da potvrdis da si vredan-vredna u tudjim ili svojim ocima. To je patetika. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече Laku noć Ајде бежи Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 2 минута, Smaragdni kamičak рече Kako ćeš da je osvojiš ako se samo zezaš i postavljaš pitanja? Reci ti meni kakao? Eto ja ne znam. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Reci ti meni kakao? Eto ja ne znam. Ja nisam muško. kordicka93 је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 5 минута, Mali Marko рече Оградио сам се у старту "Мислим али не тврдим" Ma oke, ja ti samo pricam iz iskustva. To je jedna od najbitninih veza kad je musko zenski odnos u pitanju. Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече Ja nisam muško. Zensko si i znas sta muskarac tereba da radi a sta ne da bi bio uspesan. Zenama vise prilaze muskarci nego muakarcima zene. Tako da vi znate sta moze da upali a sta ne. Mada ima jos devojaka na forumu ali one mudro cute... zene. Samo kad se svadjaju ili se sprdaju, nesto da dokazu muakarcu ukljucuju se u raspravu. Ovako ne. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Ma oke, ja ti samo pricam iz iskustva. To je jedna od najbitninih veza kad je musko zenski odnos u pitanju. Наравно,размењујемо искуства и мишљења. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука