Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Broken рече

Ne znam. 

Mozda je bolje ne zeniti se. Citam sad na onoj zakljucanoj temi kako ozenjeni smeju samo tri puta godisnje. 

Ako naidju na preoodobnu. :smeh1: Ja sam negde cuo da kad se ozenis mozes da imas odnose samo kad pravis decu.

Pitam se samo koja je poenta takvih prica i ljudi koji tako nesto pisu?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Liga Džentlmena рече

Ako naidju na preoodobnu. :smeh1: Ja sam negde cuo da kad se ozenis mozes da imas odnose samo kad pravis decu.

Pitam se samo koja je poenta takvih prica i ljudi koji tako nesto pisu?

Ne misli se ovde na seksualni kontakt... samo na to mislis. :smeh1:

Na pricesce se misli, da se ozenjeni smeju tri puta godisnje pricestiti. Srecom, to je izgleda samo neka greska u prepisivanju. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Neša_ рече

Da si se upoznala sa mnom uživo, imala bi lepo mišljenje o meni kao čoveku. Siguran sam.

Razlika izmedju pisanja poruka i uzivo je  samo u tome kako neko shvata poruke koje ti pises ( kako te dozivljava kao licnost dok cita tvoje poruke, a dozivljava te prema svojim stavovima i trenutnim ubedjenjima, koja mogu vremenom  da se menjaju) i tu moze da donese neke povrsne zakljucke o tebi. Uzivo kada vidis nekoga i upoznas dobijes celu i pravu sliku osobe sa kojom si kontaktirao preko poruka ili sa kojom si pricao telefonom.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Broken рече

Ne misli se ovde na seksualni kontakt... samo na to mislis. :smeh1:

Na pricesce se misli, da se ozenjeni smeju tri puta godisnje pricestiti. Srecom, to je izgleda samo neka greska u prepisivanju. 

Hahha, pa ti se izjasni ne mogu da ti citam misli. A jes, mi ne ozenjeni samo o tome mislimo.:smeh1:

Citao sam negde neki tekst o tome. Kazu da je bila greska, to valjda ima veze sa drugobracnima, trecebracnima ako se ne varam.

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

pisao sam već o tome.

Da, kao da jesi. 

пре 2 минута, Neša_ рече

Tako da su mi šanse da se oženim vrlo vrlo slabe. Skoro nikakve.

Pazi, mozda je i bolje. Kazu da ozenjeni smeju samo tri puta godisnje. 

пре 4 минута, Neša_ рече

Ne poznajem ni jednu koja bi da se uda.

Jel si probao sa starijim zenama? Mozda imaju nize kriterijume a ne treba im vise da zive zivot na nacin o kojem pises. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Neša_ рече

Ja nemam ni devojku. Nalaze mi mane da nisam seksualno privlačan, da sam finansijski slab, da sam mršav, da nisam visok 185 cm, da nisam vulgaran, promiskuitetan i napadan,... pisao sam već o tome. Tako da su mi šanse da se oženim vrlo vrlo slabe. Skoro nikakve. Ne poznajem ni jednu koja bi da se uda. Gotovo sve žele prvo da “žive život”, da se provode sa muškarcima.

Ma ajde neso ne zezaj. Pa koja to voli napadne, promjskuitetne i vulgarne ( ja nisam cuo za takve. Ja sam cak sa bivsim devojkama bio nezan i pazljiv, nijedna se nije zalila, cak se svaka prilagodi. Ako je zaljubljena cas ti se prilagodi.

Pa ti si idealan ako si mrsav. Sta cemo mi debeli?:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Neša_ рече

Vi ste i upropastili nedužne devojke i sad biraju li, biraju. :)))

Znas kako kazu: Muskarac bez stomaka kao Mercedes bez znaka. :smeh1:

Naviknu se na klasu... haha

Znaci Neso obavezno da nabacis neko kilo. ;)

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Neša_ рече

Daj mi broj. :ladan:

Па ђе мој број? Зар ниси видео Нешице да сам ја она што гледа материјално... За мене мораш да стекнеш капитал, па тек онда број :1319_womens:

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Broken рече

Jbt, Neso, ko jos trazi broj?! To je bilo kad su se tek pojavili telefoni i zene naucile da ih koriste. Mislim, sta ces sa brojem? :D

A sta treba da joj trazi C.V. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...