Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 23 минута, Neša_ рече Ta neka koja ti se sviđa, neće jesti kokice od 30 din. sa nekim ko joj se ne sviđa. Ako joj se svidjas naravno da hoce. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 1 hour ago, Кратос рече Ma to jeste al ona neće da bude srećna,jer je materijalista i hedonista koja samo misli na zadovoljenje svojih čulnih afiniteta umesto na pravu ljubav.... А нарочито је промискуитетна, а овај мученик што је једва скрпио за кокице уморан од свега, па не може много да помогне. :( Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 2 часа, Muramasa рече Šta, čovek nije životinja? Danas nema hijerarhija? Korporacije, vojske... Danas nema likova koji preuzimaju inicijativu i postaju vođe, kakva god da je skupina u pitanju? Brate, nd uci ga pogresno na alfe se pale nezrele klinke. Mora da ima viteske vrline da bi bio vodja. Odgovornost, odmerenost, postenje, i cojstvo, a sa njima ide i junastvo, pomoc slabijima, i mudrost u donosenju oluka, cak i zelju da pogine za saborca ili se pomakne ako neko miali da je bolji od njega. Alfe su samozovi sebicnjakovici, koji ne trpe konkurenciju, i koji za sebe smatraju da su Bogovi ili Bogom dani. Prema tome zrele i mudre devojke traze viteza a ne alfu. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Ti onda pesmu uopšte nisi ni slušao. Jesam dva puta. Izgleda da si ti lose cuo. Podesi zvucnike da bolje cujes. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 Let Her Goo.... Pisi, juri je, bori se za njuj, davaj se, ako te odbije pustije... Ako se vrati tvoja je, e onda je pricmelji i ne daj nikom, ako se vec vratila tu ima i da ostane, das joj do znanja sta je ceka kad se vrne i pravo pred oltar. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 6 часа, Muramasa рече Како умилно отпева онај део ''јака ствар'', стално бих могао да враћам и изнова слушам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 24 минута, Neša_ рече Pa bar da liči na žensko i da nije pokvarenog karaktera. Kakvo je sad ovo uslovljavanje glede spoljašnjosti i karaktera?! Zar ne reče da muškarac voli bezuslovno? Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 20 минута, Smaragdni kamičak рече Savršen objektivno ne postoji, pa ni nema veze sa svidjanjem, ergo jedenjem kokica. To je subjektivno... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 3 минута, Neša_ рече kada voli, voli bezuslovno Znači potrebno mu je nešto da zavoli, uslov. Nemoj meni sa tim svojim sofizmima. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 11 минута, Кратос рече To je subjektivno... Jeste. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече To tek ne valja ništa. ма да, залепе се за зубе, па мораш да шеташ дуже од 5 мин, или не дај Боже имаш вештаке, па ти испадну кастањете Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 2 минута, Neša_ рече Poenta je u tome da vas, devojke i žene, ne interesuje da li vas stvarno voli muškarac koji vam se fizički sviđa, jer vam ljubav nije važna. Ljubav ćete izmisliti ako je nema, dok vas on ne zameni drugom. Onaj ko vas voli, voleće uvek. A -> B B -> C --------- A -> xyz%*& Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Znam da bezuslovnu ljubav ne možeš da shvatiš. To je normalno, jer si žensko. Privlače te druge stvari. Au, u nedostatku argumenata pucaš u čoveka. Nemoj da se nerviraš. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 52 минута, Liga Džentlmena рече A mozda je shvatila da od tebe nema boljeg, budi pozitivna. ја сам скроз позитивна Unutrasnje ogledalo se cesce aktivira valjda sa godinama. Tako "naleteh" na jednu izjavu Meril Streep. Potpisujem svaku rec: "Nemam više strpljenja za neke stvari; ne zato što sam postala arogantna, jednostavno zato što sam došla do jedne tačke u mom životu, da ne gubim više vreme na ono što me rastuži ili ranjava. Nemam više strpljenja za cinizam, preterane kritike i zahteve bilo koje vrste. Ne posvećujem više niti jednu minutu onome ko laže ili želi manipulisati. Odlučila sam da ne volim one koji me ne vole i da se ne osmehujem onima koji se meni ne osmehuju. U prijateljstvu mi smeta nedostatak lojalnosti i izdaja i nemam više strpljenja za to. I naročito....... nemam više strpljenja s onima koji ne zaslužuju moje strpljenje." I da dodam - Najvaznije je da znas s'kim imas posla. Onda je sve lakse. Flojd and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 пре 28 минута, Neša_ рече vas, devojke i žene, ne interesuje da li vas stvarno voli muškarac koji vam se fizički sviđa Interesuje nas. пре 29 минута, Neša_ рече jer vam ljubav nije važna. Jeste, najvažnija. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука