Дијана. Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 A pa to je strogo subjektivno, sta ko u kome vidi I jos vise sta ko u kome budi. Nema ni pravih ni krivih tu. Sve je dozvoljeno, I sve je to ljudsko iskustvo.Послато са HUAWEI SCL-L01 користећи Pouke.org мобилну апликацију ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 7 минута, Кратос рече Pa ti mu ga daj malo po izronjavanju na površinu... Pa... znaš šta se desilo Maloj sireni kad je izronila na površinu... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 Управо сада, Smaragdni kamičak рече Pa... znaš šta se desilo Maloj sireni kad je izronila na površinu... Dobila je noge i zaljubila se.Šta bi tebi falilo?Noge imaš... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 4 минута, Дијана. рече sta ko u kome vidi I jos vise sta ko u kome budi. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 govori tiho I nosi asov sa sobomПослато са HUAWEI SCL-L01 користећи Pouke.org мобилну апликацију Neša_ and Кратос је реаговао/ла на ово 1 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 4 часа, Дијана. рече To je bilo kad se vratih sa gotovo dvogodisnjeg odsustva, no brzo se podsjetih :-)) Послато са HUAWEI SCL-L01 користећи Pouke.org мобилну апликацију Pa i nije lose znas, on napise nesto momci idevojke odgovaraju i eto one cuju nasa misljenja mi njihova i tako se bolje upoznajemo. Dobro ono preko poruka ne moze da bude kao uzivo ali mozes ponesto da na slutis o nekoj osobi. Tako da je Nesa kpristan za muskozenska upoznavanja. Smaragdni kamičak and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 2 минута, Neša_ рече Ta neka koja ti se sviđa, neće jesti kokice od 30 din. sa nekim ko joj se ne sviđa. Pa ni ti nećeš ništa sa nekom koja ti se ne sviđa, logično. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 2 минута, Neša_ рече Ta neka koja ti se sviđa, neće jesti kokice od 30 din. sa nekim ko joj se ne sviđa. probaj sa onim čokoladnim, otvori se malo Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 Управо сада, Neša_ рече Kojim čokoladnim? one, kokice prelivene čokoladom ili karamelom Flojd је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 5 часа, Neša_ рече пре 4 часа, Neša_ рече Taj izraz “juri devojke” mnogo glupo zvuči. Ja sam pokušavao da zainteresujem neke devojke, ali ih nikad nisam “jurio”. Nisu one nikud bežale, pa da ih je trebalo juriti, a ja ih jednostavno nisam interesovao, nego uvek neki drugi muškarci, po pravilu oni koji dobro izgledaju, voze dobre automobile i imaju para da plaćaju izlaske gotovo svake večeri. Pa sto i da ne pojuris ( da se potrudis), juris neko vreme pa ako nece dignes ruke pa ako se vrne tvoja je ako se ne vrne nije ni bila dobra za tebe. Postoji prica o kokoski i petlu. Jurio petao kokosku a ona trci jedan krug pa se pomisli da potrci jos jedan da ne pomisli da je laka, a kad je videla da ce on da odustane ona ti se spotakne i padne, da ne bude da je lako pristala nego jel te slucajno. Ja sam se sa mojom bivsom devojkom bidjao dva puta nedeljno, imao sam kola i ne izgledam lose pa samo se dogovorili tako da ja platim jednom ona drugi put. A i kakav si ti to muskarac ako ne mozes da zaradis 1000 din za gorivo i 300 din za kafu? Ako to ne mozes da zaradis zast ce ti i zena i devojka a kamo li zena? Ili ako ona od tebe zahteva da ti uvek placas pice i da je ti finansirasiras a da ona tebi ne kupi nesto ili te izvede na pice bezi od te, toj treba sponzor, valjda imas iskustva za toliko. Znaci izadjes sa njom a ona te odere sa picem kone naruci, sponzorusa, nikada to nece uraditi skromna devojka. Znaci gledas onu koja sa zobom sve ravnomerno deli. Mislim brate logicno. Mozes devojku da pozoves i na kuglanje pa da se provedete extra. Samo mastu upotrebi. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече juris neko vreme pa ako nece dignes ruke pa ako se vrne tvoja je ako se ne vrne nije ni bila dobra za tebe. ako se vrati, znači da je niko nije hteo...pustiš je opet Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 4 минута, Neša_ рече Ja ustvari ne volim kokice, jer ih brzo pojedem. šta te briga, ti ćeš onda da šetaš 5min "Ja sam moje kokice poj`o...odoh kući" Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече Koliko ja čujem, ovaj peva o promiskuitetnoj ženi koja je pljunula na njegovu veliku ljubav, ostavila ga i našla bogatog seksualnog partnera. Mislim da gresis. Pesma peva o zeni koju je on mnogo voleo, bio dugo sa njom a ona je odlucila da ga ostavi i krene dalje ( sto je po meni oke ako ona ne oseca nista vise prema njemu) ali on je jos uvek voli i ne moze da prezali staru ljubav ali smatra da taj novi nece da je voli kao sto je voleo on. ( i to je diskutabilno). I on je sad nesrecan i sam. Umesto da digne glavu i da pogleda devojke oko sebe i krene dalje ( mozda se nekoj svidi) on sedi sam i pati za bivsom ljubavlju, pa ne moze da je pusti iz srca i pati. E sad ako je voli bezuslovno on ce da je pusti pa ako mu se vrati, bila je za njega, ako ne bice sledeca. Vidis da nije to ono sto mislis. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 6 минута, Снежана рече ako se vrati, znači da je niko nije hteo...pustiš je opet Pa dobro ima istine. Pustas samo jednom. Hehe A mozda je shvatila da od tebe nema boljeg, budi pozitivna. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 7 минута, Neša_ рече Pa bar da liči na žensko i da nije pokvarenog karaktera. Mogao bih da jedem kokice sa njom. A da li bi ti jela kokice sa nekim ko nije savršen? Ja ustvari ne volim kokice, jer ih brzo pojedem. Savršen objektivno ne postoji, pa ni nema veze sa svidjanjem, ergo jedenjem kokica. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука