Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 Управо сада, todor рече Човек јасно преноси оно што примећује у свом окружењу (промискуитет, материјализам...), није потребно посебно тумачење, само, по ко зна који пут речено, треба да се бори за своје место, кукњаве без. =) Slazem se, nego mnogo generalizuje. Istina je da ima toga i da je uvek toga bilo. Pa slicno se slicnom raduje. Ali ne znaci da su generalno sve devojke takve. Svaka voli da budes malo mangup kao sto i mi volim da onde budu ljupke, ali nije sve ovako kako Nesa pise... Натан је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 5 минута, Neša_ рече Kod žena izgled jako utiče na njihovo ponašanje. пре 1 минут, todor рече Човек јасно преноси оно што примећује у свом окружењу (промискуитет, материјализам...), није потребно посебно тумачење, само, по ко зна који пут речено, треба да се бори за своје место, кукњаве без. =) Најгора ствар је површност, осуђивање и уопштавање (генерализовање). Ја се трудим да разумем нечију огорченост и муку, али ми није јасно коришћење заменица сви, све, сва. Није ок да на основу својих лоших искустава крпиш по свима, па све и кад би их било 99% таквих као што си навео, огрешићеш се о онај 1% који ту не припада. Јесте, има доста материјалиста, промискуитетних, али због чега треба на њих обраћати пажњу ако те тај тип особе не занима? Са таквим особама не желиш ништа... Изглед је и нама мушкима битан, да се не лажемо, али тај изглед је субјективна категорија, доживљај и утисак који тај неко на тебе оставља. Иста девојка мени може да паше на прву лопту и да се свиди, теби уопште не мора. Природна лепота и физички изглед немају везе једно са другим. Срео сам много лепих девојака које су биле и мршавице или буцке, исто тако и оних у топ форми, не претерано лепих, али згодних. Изглед представља само покретач, да те подстакне, он привлачи, а твоје врлине треба да задрже ту особу поред тебе. Шта вреди што је неко леп и лепо изгледа, ако је плитак, простул, не зна да се понаша, то је форма без садржине. Ariadna, Petar-M, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 5 минута, Брада рече Јесте, има доста материјалиста, промискуитетних, али због чега треба на њих обраћати пажњу ако те тај тип особе не занима? Са таквим особама не желиш ништа... Изглед је и нама мушкима битан, да се не лажемо, али тај изглед је субјективна категорија, доживљај и утисак који тај неко на тебе оставља. Иста девојка мени може да паше на прву лопту и да се свиди, теби уопште не мора. Природна лепота и физички изглед немају везе једно са другим. Изглед представља само покретач, да те подстакне, он привлачи, а твоје врлине треба да задрже ту особу поред тебе. Шта вреди што је неко леп и лепо изгледа, ако је плитак, простул, не зна да се понаша, то је форма без садржине. Bravo, ovim komentarom si me nadmasio. Rekako si sve za one koji zele da cuju. Bravo jos jednom. Брада and Ariadna је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Slazem se, nego mnogo generalizuje. Istina je da ima toga i da je uvek toga bilo. Pa slicno se slicnom raduje. Ali ne znaci da su generalno sve devojke takve. Svaka voli da budes malo mangup kao sto i mi volim da onde budu ljupke, ali nije sve ovako kako Nesa pise... Нису све такве наравно, мислим да он то и не тврди, али је баш у великој мери заступљено, и то је тако вероватно свуда где се мало теже живи. Тешко је бити жена у таквој ситуацији, па све иду оним ''путем којим се чешће иде'', егзистенције ради. Ретке су оне јаче које одоле. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 9 минута, Neša_ рече Ovde si sam sebe demantovao, jer kako mora neko fizički makar malo da te privuče, a ovamo tvrdiš da nije presudan fizički izgled. Devojke i žene odlučuju kome će dopustiti da ih upoznaje. Mene interesuje samo jedna, a ne više njih. Samopouzdanje tu nema nikakceli Pa dobro mozda se nisam dobro odrazio / pardon izrazio. Npr volis lepe i zgodne devojke kao sa naslovne strane nekog casopisa. A svidi ti se neka devojka koja je prosecnog izgleda, ima npr lep osmeh, ili oci, ili kosu itd. (znaci opet te je privukao njen fizicki izgled) Izgled nije presudan u smislu da : devojka koja izgleda kao cista 10tka zbog necega u njenom karakteru te odbije a dopadne ti se ova druga devojka koja nije toliko lepa, bas zbog svog karaktera. Kapiras sad? Oke, samo one pormiskuitetne interesuje vise devojaka, normalne momke interesuje jedna. Toj je ok. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 9, 2018 Пријави Подели Написано Јул 9, 2018 пре 6 минута, todor рече Нису све такве наравно, мислим да он то и не тврди, али је баш у великој мери заступљено, и то је тако вероватно свуда где се мало теже живи. Тешко је бити жена у таквој ситуацији, па све иду оним ''путем којим се чешће иде'', егзистенције ради. Ретке су оне јаче које одоле. Poenta je da ih ima i da nisu sve iste. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 10 часа, Neša_ рече пре 12 часа, Mali Marko рече Jesi li ti ikad razgovarao sa ženama koje otvoreno pričaju o svemu? Наравно да јесам брате Нешо, али да би уопште разговаро са неком девојком мораш да заслужиш њено поверење. То иде постепено и полако не можеш да очекујеш да ти се на прву поруку "отвори као конзерва". Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 8 часа, todor рече Човек јасно преноси оно што примећује у свом окружењу (промискуитет, материјализам...), није потребно посебно тумачење, само, по ко зна који пут речено, треба да се бори за своје место, кукњаве без. =) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 8 часа, todor рече Човек јасно преноси оно што примећује у свом окружењу (промискуитет, материјализам...), није потребно посебно тумачење, само, по ко зна који пут речено, треба да се бори за своје место, кукњаве без. =) Матерлијализам? Жене су увек била материјалисти, а што, зато што је жена од Бога дата да буде стуб куће и да располаже средствима, а мушкарац је тај који ће средства да доноси у кућу (да ради и зарађује) , то што су се данас појавиле спонзоруше које гледају да нађу добростојећег мушкарца да би уграђивале силиконе и остала чуда, то не значи да треба да нас сврстате у истии кош. Наравно да ми у животу не треба лезилебовић који не ради ништа и не зарађује ништа. Ствар је приоритета колико је ко навикнут (размажен) из каквог је гнезда потекао, тиме се одређује коме колико треба. Тако да Нешице драги, ово време што проводиш овде, лопату у руке или волан или багер или иди преко шта ти ја знам, граби, ломи, бори се, ни једна женка неће да ствара своје гнезно у месту где су услови неповољни за живот њених пилића, колико је то у животињском свету заступљено толико је и у људском Ariadna and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 @Маријана91 Шта мислиш о следећем (ако можеш одоговори ако не нема проблема) У вези смо и да немамо "пас за шта да нас уједе" ушемили смо се и добро се слажемо и веза иде узлазном путањом али не иде нам баш никакво на финансијском плану, мучимо се и трудимо се и ти и ја али џабе не иде па не иде, шта би урадила? Flojd and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 @Mali Marko Нисам ти ја баш неки паметњаковић, више говорим уопштено, рекох свако тражи према својим приоритетима, а ако би нас мука задесила касније у браку, како мислиш шта бих радила, па борила бих се заједно са њим, не бих га сигурно оставила. Бог све ради с допуштењем, запитала бих се што нас је бацио на муке, и молила да нам помогне, ето Flojd, Ariadna and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 9 минута, Mali Marko рече Шта мислиш о следећем (ако можеш одоговори ако не нема проблема) У вези смо и да немамо "пас за шта да нас уједе" ушемили смо се и добро се слажемо и веза иде узлазном путањом али не иде нам баш никакво на финансијском плану, мучимо се и трудимо се и ти и ја али џабе не иде па не иде, шта би урадила? Mislim da je Vladika Nikojal rekao: " Ko brine taj ne veruje". Znaci bitnoj je samo da se prepustite pa kako vam Bog da.... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 @Liga Džentlmena пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Mislim da je Vladika Nikojal rekao: " Ko brine taj ne veruje". Znaci bitnoj je samo da se prepustite pa kako vam Bog da.... Али не можеш да седиш и да гледаш у плафон као у оној причи из првог основне "7 готована" мораш да будеш упоран. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 10 минута, Маријана91 рече борила бих се заједно са њим, Наравно и мислио сам да ћеш овако нешто да одговориш. Лубеница and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 10, 2018 Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 пре 13 минута, Mali Marko рече @Liga Džentlmena Али не можеш да седиш и да гледаш у плафон као у оној причи из првог основне "7 готована" мораш да будеш упоран. "Nacini prvi korak a ja cu ti pomoci za ostalih 1000" prosto kao pasulj.... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука