Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Natasa.

Знам само да је разлика између  "Пантен" шампона за америчко тржиште и купљеног код нас, драсзична, иначе гаће од Ариљског памука су најбоље :D 

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Natasa. рече

Sad bez zezanja, primećuješ li ti razliku u kvalitetu kućne hemije/kozmetike u Srbiji i u inostranstvu

Naravno, i kozmetika je ovde kvalitetnija a i hemije/otrovi, sto se tice kozmetike, posto se Holandjanke slabo sminkaju, to znaci da se kozmetika slabije prodaje,

i sve sto se ne proda stave u rasprodaju, koja cesto bude i do 75posto, ja sam pre kupovala sminku na veliko(bilo je isplativo) na tim popustima i nosila za Srbiju i tamo su moje sestre prodavale.

Sve zene koje su kupile, trazile su jos. To su bile uglavnom najpoznatije marke(L'oreal,Maybelline i Maxfactor) ali na 75 posto popusta.

Takodje su praskovi za ves u Srbiji obicni otrov, svasta mesaju i stavljaju. Ja nosim odavde i moja mama kaze da iste marke koje dobije, ova iz Holandije je bolja, i jos mnogo toga...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Juanito рече

Размишљам да једном месечно идем тамо у куповину

ne isplati se, dok platis gorivo/kartu za voz, cene su samo za neke proizvode manje(to je hrana) i dok sve izracunas i dodas troskove puta nije vredno...

moj brat zivi na granici, cesto odem i do njega i preko grane, pa znam :) 

Подели на овим сајтовима

Hrana, osnovna higijena, sve jeftinije nego u Srbiji. Takođe, puno second-hand radnjica sa jeftinim, jednostavnim, a praktičnim i lepim stvarčicama - pokućstvo, drvene igračke, knjige, nema šta nema. 

Po raznim drugim parametrima meni skroz sjajno delovalo tamo.

Al' džabe, piva se toče u čaše od 0.2l i svi popiju po jedno i onda žure kući da slučajno ne legnu posle 22h :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 1/24/2017 at 20:37, Paradoksologija рече

Al' džabe, piva se toče u čaše od 0.2l

Pa to je pakao.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • 1 month later...
On 17.3.2016. at 20:01, Neša_ рече

U najvećem broju slučajeva, slažem se sa tobom, ali moram malo da te demantujem.

Muškarac samo prividno osvaja i istražuje. Sve je rešeno još u samom startu, kada se muškarac ženi već svideo fizički. On onda odigra ulogu osvajača, jer je žena već odlučila i očekuje to od njega, da izgleda kao da se potrudio oko nje, iako baš nešto i nije.

Sa druge strane, ako joj se nije svideo fizički, može da glumi osvajača do besvesti, ali sve će biti uzalud. Dakle te zablude o tobožnjem osvajanju zahvaljujući samopouzdanju, sigurnosti i tome slično, treba u startu eliminisati. Hiljadu besmislenih razloga će naći, ali neće priznati da joj je gotovo uvek osnovno fizički izgled, odnosno fizička privlačnost.

Preduzimljivost nekog muškarca se ispoljava kao efikasnost u sticanju materijalnog bogatstva, odnosno novca koji ustvari pruža velike mogućnosti za bolji život, provod, brak, podizanje dece... Uspeh često i ne zavisi toliko od preduzimljivosti i sposobnosti muškarca koliko od trenutnih okolnosti, koje nekima baš idu na ruku, dok drugima ne. Tako se može desiti da šonja prođe u životu odlično, jer mu je neko drugi obezbedio sve, dok neko ko je vrlo sposoban i inteligentan, ne može da zarađuje, jer nema posao. Tako se vrši negativna selekcija,   :))) tj. favorizuju se oni koji do uspeha nisu došli sopstvenom snalažljivošću, inteligencijom i vrlinama.

Drugim rečima, tek kad se ona okomi, tad možeš da se ženiš. Dotle sve lebdi u vazduhu.

Ау Нешице, јес давно било, ал сад капирам што те овде жене саботирају и не шишају 5% , јеси нас оцрнео алал ти вера, за све паре... Дал си реалан да елиминишеш оно на шта жене заиста највише падају? Може он да буде леп колико хоће, ако је неспособан и несигуран џаба му сва лепота. А лепи имају бољу прођу баш зато што имају боље самопоуздање и сигурнији су у себе иии томе слично.

Подели на овим сајтовима

Ако се тема разматра на неколик примера,може се свака теза доказати.Иначе,тема зашто нпр.лепе жене бирају ружне мушкарце је честа тема таблоида.Како објаснити везе и бракове између појединих лепих жена и ружних мушкараца?Наравно,и питање лепоте је релативно,чак и када је физичка лепота у питању.С обзиром на број бракова који  се разводе и паралелне везе,питање је онда колико су ти критеријуми у вези са избором партнера поуздани и колико су добри.Замислите две особе које су искључиво због физичке лепоте заједно и неко доживи саобраћајну несрећу,остане инвалид,или му се лице изобличи.Да ли остаје са њим или не?

Јасно је да су неки параметри у овом свету поремећени.Узмите културу данас која се промовише у медијима,а која подразумева да жена увек мора да изгледа затегнуто,без бора и др.и онда имате естетску хирургију која данас остварује велики профит.Имате жене које у себе уграђују силиконе и пластику ,угрожавају здравље,да би увек биле атрактивне.Мушкарци то не раде,они су лепи и када су ћелави,имају стомак,и сл.

Имате везе између знатно старијих мушкараца и девојака,али скоро увек су то успешни и богати ликови.Тешко ћете наћи неког мушкараца са малом платом да има  лепу  и много млађу  жену од себе.Мушкарци су успех,новац,друштвени статус уградили у појам лепоте,док то не важи за жене.

Неки кажу ,статистички има већи број мушкараца од жена,тако да статистички на једног мушкарца долази неколико жена.

Могли смо видети интересантне снимке како лепа девојка седи за столом и наилази младић у обичној гардероби,на бициклу и улази у комуникацију са њом,тражи јој број телефона,а она каже да има дечка.Након пола сати наилази у ферарију,у топ гардерби...наравно да у другој ситуацији не помиње дечка,него једва чека да јој затражи број.То су само неки примери.

• Свиђа ми се 1

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...