djordje.pesic Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Pozdrav dragi forumasi, pohvalio sam se na podforumu za upoznavanje, pa bih napisao i ovde da ostali mogu da vide. Ozenio sam se 15tog maja, u crkvi sv. Pantelejmona, u Beogradu, naselje Mirijevo. Moju sadasnju zenu sam upoznao na nasem forumu, cime se ponovo potvrdjuje uspeh nasih administratora na polju upoznavanja preko naseg foruma. Evo i par slika. АлександраВ, Војвода7, snebivljivi maslacak and 32 осталих је реаговао/ла на ово 35 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Нека је срећно и Богом благословено. Па нека неко после каже да овај форум ничему не служи. JESSY, PredragVId, Ignjatije and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Администрација ЖРУ-а вам жели све најлепше у заједничком животу уз песму, тј. сплетом песама Kaludjerovic Sreten, PredragVId, Ignjatije and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 obi-wan, Милан Ракић, Mилена КШ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Cestitam PredragVId, Снежана, Милан Ракић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Djordje, sve najbolje od srca, bas lepa vest. Verouciteljica ☺ Kaludjerovic Sreten, PredragVId, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 ovaj forum opet opravda postojanje onako bez filozofije samo konkretno Снежана, Ignjatije, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Много сте лепи. Данче*, Милан Ракић, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Честитамо, Вукота! Упс! Ђорђе, честитамо! Снежана, Kaludjerovic Sreten, JESSY and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 4 minutes ago, kirios1 рече Verouciteljica извин`те, а ко је вероучитељица....? Лидија Миленковић, Mилена КШ, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Честитам, све најбоље! Војвода7, Милан Ракић, JESSY and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Многаја љета! Kaludjerovic Sreten, Снежана, djordje.pesic and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 Cestitalm i zelim decenije ispunjene radoscu:) Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 Све честитке за младенце. А и за добар и експедитиван форум. Колико сте их до сада смували администрацијо? Зна ли им се број? Ако би др Неле дошао да одсвира... ми би певали... Ко је следећи "Вукота"? Рапсоди and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 Честитке од срца ! PredragVId, Ignjatije and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука