Jump to content

Ozeni se Vukota, ups Djordje

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pozdrav dragi forumasi, pohvalio sam se na podforumu za upoznavanje, pa bih napisao i ovde da ostali mogu da vide. Ozenio sam se 15tog maja, u crkvi sv. Pantelejmona, u Beogradu, naselje Mirijevo. Moju sadasnju zenu sam upoznao na nasem forumu, cime se ponovo potvrdjuje uspeh nasih administratora na polju upoznavanja preko naseg foruma. Evo i par slika.

IMG_0312_thumb_JPG_e0072a74aaaf40f90e9e92380c11e1cc.jpg

IMG_0371_thumb_JPG_724a7b7894ac852a5d7f355571cb5347.jpg

IMG_0411_thumb_JPG_dd92a1e2a15b47adf7d30660cb3f1af4.jpg

IMG_0568_thumb_JPG_7a01afe5c0c7be37593e863fbfe0063e.jpg

IMG_0612_thumb_JPG_129c2ad5b688fea6dd6cc54cdb384e4d.jpg

Подели на овим сајтовима

Администрација ЖРУ-а вам жели све најлепше у заједничком животу уз песму, тј. сплетом песама

Подели на овим сајтовима

002.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Честитамо, Вукота! 

Упс!

Ђорђе, честитамо! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, kirios1 рече

Verouciteljica

извин`те, а ко је вероучитељица....?:scratch_head:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Све честитке за младенце.

А и за добар и експедитиван форум. Колико сте их до сада смували администрацијо? Зна ли им се број? Ако би др Неле дошао да одсвира... ми би певали...

Ко је следећи "Вукота"? :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

nqLWT56.png

Честитке од срца !

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...