Jump to content

Ozeni se Vukota, ups Djordje

Оцени ову тему

Препоручена порука

3 hours ago, PredragVId рече

Колико сте их до сада смували администрацијо? Зна ли им се број?

to je poslovna tajna....:smeh2: ( doduse za jednu tortu mozda se i nagodimo....:coolio:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Cestitke od srca! Svaka cast i administraciji! Ljudi se upoznaju, zaljubljuju i vjencavaju zahvaljijici ovom forumu, a Tvtko i ja se samo raspravljamo na raznoraznim temama o tome sta je zenama bitno, hahahah:-)

Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, Ronald рече

Ljudi se upoznaju, zaljubljuju i vjencavaju zahvaljijici ovom forumu

..ако Бог да ускоро ће бити још једно, ја сам ти прозорљива:dedica:све видим кроз прозор, ускоро ће се чути. :D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, JESSY рече

to je poslovna tajna....:smeh2: ( doduse za jednu tortu mozda se i nagodimo....:coolio:)

hmm administracija nudi provodadžiske usluge u zamenu za torte ;)
stvarno bezobrazuk... nego jel imate neke omiljene pitam onako :)

Подели на овим сајтовима

..ако Бог да ускоро ће бити још једно, ја сам ти прозорљива:dedica:све видим кроз прозор, ускоро ће се чути. [emoji3]

Naravno Dance da ce biti, lijepo je ako ljudi preko ZRU nalaze partnere sa kojima mogu da se zblize na taj nacin. A sto se tice prozorljivosti, ako je vezano za Tvrtka, onda ne da cu da se napijem, vec i nadrogiram, hahaha[emoji1]

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ronald рече

A sto se tice prozorljivosti, ako je vezano za Tvrtka, onda ne da cu da se napijem, vec i nadrogiram, hahahaemoji1.png

:))

Пс. Није везано за Твртка.

Подели на овим сајтовима

:))

Пс. Није везано за Твртка.

Pretpostavo sam, nego se malo zezam[emoji2]

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ronald рече

Pretpostavo sam, nego se malo zezamemoji2.png

Претпоставила сам да си претпоставио..и да се мало зезаш. :D

Подели на овим сајтовима

Претпоставила сам да си претпоставио..и да се мало зезаш. [emoji3]

Drago mi je da si pretpostavila, kako sam ja pretpostavio, da si ti pretpostavila da se malo zezam[emoji2]

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, LogosAgape рече

nego jel imate neke omiljene pitam onako :)

of course....:smeh2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Jasno mi je ko je Vukota :ladan: , negooo nikako ne kapiram ko nam je lepojka Ljubica iz Futoga:smizla10: .... misliiim jel aktivan clan na forumu.  Pusto zensko, sve mora da zna, ccccc...(al' sam, barem, samokriticna.) :blush::stadaradim:

U svakom slucaju, lepi su oboje, i daj Boze sledece godine da ih " poseti roda" ;) .

Naslovna_Blizanci_Roda.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Лидија Миленковић рече

nikako ne kapiram ko nam je lepojka Ljubica iz Futoga

ни ми остали не капирамо....:0212_rolleyes:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 21.5.2016. at 11:36, Данче* рече

..ако Бог да ускоро ће бити још једно, ја сам ти прозорљива:dedica:све видим кроз прозор, ускоро ће се чути. :D

Мислиш кроз windows? И ми гледамо кроз њега. Кога не се спуштени ролетни.

Данче македонче, ке је умесиш ли торта? Па да се радуваме. :sunce:

Подели на овим сајтовима

21 hours ago, Лидија Миленковић рече

Jasno mi je ko je Vukota :ladan: , negooo nikako ne kapiram ko nam je lepojka Ljubica iz Futoga:smizla10: .... misliiim jel aktivan clan na forumu.  Pusto zensko, sve mora da zna, ccccc...(al' sam, barem, samokriticna.) :blush::stadaradim:

U svakom slucaju, lepi su oboje, i daj Boze sledece godine da ih " poseti roda" ;) .

Naslovna_Blizanci_Roda.jpg

Знам. Сада би сви хтели да следећа млада буде форумашица. А младожења неки форумаш. Па да можете да их коментаришете до миле воље. И да сваке године идете код њих на летовање...Упс...:sunce:

:citac:Е ево. Нашао се нови брачни пар. Лепо пише.

Дверомантичнедуше. :snoozer_11::snoozer_11:Незнасекоје.

:mahmah:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...