Jump to content

Свети Амброзије Милански о редовном причешћивању

Оцени ову тему

Препоручена порука

20 minutes ago, Јелена011 рече

Muka je sto sam tad mogla to da iznesem fizicki, vise ne mogu, pa nema ni pricesca osim velikim praznicima gde se provucem.

Ni ja više ne mogu na veliki praznik.

Nego evo jedna ideja za sablaznjavanje zakonofila i zakonopoklonika, ja sam za to da uvedemo klupe u hramove, kao sto imaju kat... pardon, braca pravoslavni Grci i ostale pravoslavne crkve. Mnogo se bre stoji. Jos ako dodje vladika pa krene da drzi propoved... pa znas ti kolko to traje... Samo sam u vojsci stajao toliko... :) Idemo u crkvu da sacuvamo dusu, a ne da je ispustimo  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 333
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

7 minutes ago, Иван ♪♫ рече

ja sam za to da uvedemo klupe u hramove, kao sto imaju kat... pardon, braca pravoslavni Grci i ostale pravoslavne crkve. Mnogo se bre stoji. Jos ako dodje vladika pa krene da drzi propoved... pa znas ti kolko to traje... Samo sam u vojsci stajao toliko... :) Idemo u crkvu da sacuvamo dusu, a ne da je ispustimo  :smeh1:

podrzavam te....:aplauz:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ju, pa ima stolica i sad, ja ako su sve "zenske" zauzete bez blama produzim na muske, oni se jadni issablaznjavaju al ko ih sisa. Molim lepo :D nisu postavljene tu za ukras :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Јелена011 рече

pa ima stolica i sad

kako gde....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, JESSY рече

kako gde....

ja jednom u zivotu bejah u kat crkvi i meni je super ono s klupicama, prvo jer se klupice dole greju i ne smrznes se, a drugo jer je ono lakse za klecanje kad treba, pa majku mu ako moramo da klecimo ne moramo ubiti sopstvena kolena. Bas mi je delovalo prakticno, a ima onda i vise mesta, ne moramo jedni preko drugih da se savijamo :D

Подели на овим сајтовима

@Јелена011  ја реаговах на столице по нашим црквама....у мојој их нема...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, poelbuster рече

Нема више него мање места...а ко се буни против стајања тај да клечи и то на курузима! И да не заборавим апендикс на канон о забрани клечања би обавезно морали да усвојимо пре тога. А кукуруз да буде обавезбо кокавац јер више боле колена од њега!

e, e, e, ali ako prokrvare kolena onda nece moci da se pricesti! 

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Јелена011 рече

Ju, pa ima stolica i sad, ja ako su sve "zenske" zauzete bez blama produzim na muske, oni se jadni issablaznjavaju al ko ih sisa.

О Боже, има мушких и женских столица. По чему се разликују ако није тајна ? :))

Подели на овим сајтовима

Ako se insistira na ispovesti zašto se ne uvede kolektivna ispovest sa napomenom da ko nema nešto veliko ili jednom rećju izdajničko na savesti ili ima epitimiju, da ne prilazi dok ne razreši sa svojim Ocem.?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, -Владимир- рече

О Боже, има мушких и женских столица. По чему се разликују ако није тајна ? :))

po mestu :D:)))

de si video da sme zena da kroci na desnu stranu crkve,odma sablazan :D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Иван ♪♫ рече

ovo nije sala, kad smo mi klinci pocinjali...ako se pricestis nisi smeo ni da se poceses, ako imas neku ranicu, bubuljicu i slicno nemoj zivotom da se igras, ako prokrvari kad se pricestis bolje da se besis :D

Подели на овим сајтовима

28 minutes ago, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ako se insistira na ispovesti zašto se ne uvede kolektivna ispovest sa napomenom da ko nema nešto veliko ili jednom rećju izdajničko na savesti ili ima epitimiju, da ne prilazi dok ne razreši sa svojim Ocem.?

Cekaj bre opet je to magija. Ako nisi pod epitimijom, cemu to "ipak idi na razresnu molitvu pred samo pricesce"?!?! Ko nije pod epitimijom taj bi trebalo da se pricesti, ostalo su izgovori. I taj bi trebao da bude svaki dan hriscanin, a ne sedam dana na vodi. I sa magijskom razresnom :D

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Јелена011 рече

odma sablazan

ја их често саблажњавам...на мушкој има више места...имаш где и да се наслониш....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, JESSY рече

ја их често саблажњавам...на мушкој има више места...имаш где и да се наслониш....

To ti kazem :D

Mislim ako cemo svako ima nesto svoje sto ga "nervira", mene recimo nerviraju zene u tigrastim dezenima i sa drecavim maramama, ima patrljce na glavi i misli da je ispunila pravilo poboznosti, a ono bljesti do skadra. Jos kad digne kosu i natapira je pa mi sitne mozemo do sutra na prste da se penjemo,:) al sta cu, trpim, ne idem okolo i ne gundjam i ne smatram to njenim grehom nego mojim nesmirenjem :D

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Иван ♪♫ рече

Да, то је везано са дебилном тезом да жене не могу да се причесте у току менструације. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...