Иван ♪♫ Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 20 minutes ago, Јелена011 рече Muka je sto sam tad mogla to da iznesem fizicki, vise ne mogu, pa nema ni pricesca osim velikim praznicima gde se provucem. Ni ja više ne mogu na veliki praznik. Nego evo jedna ideja za sablaznjavanje zakonofila i zakonopoklonika, ja sam za to da uvedemo klupe u hramove, kao sto imaju kat... pardon, braca pravoslavni Grci i ostale pravoslavne crkve. Mnogo se bre stoji. Jos ako dodje vladika pa krene da drzi propoved... pa znas ti kolko to traje... Samo sam u vojsci stajao toliko... Idemo u crkvu da sacuvamo dusu, a ne da je ispustimo Paradoksologija, Светислав Павловић, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 7 minutes ago, Иван ♪♫ рече ja sam za to da uvedemo klupe u hramove, kao sto imaju kat... pardon, braca pravoslavni Grci i ostale pravoslavne crkve. Mnogo se bre stoji. Jos ako dodje vladika pa krene da drzi propoved... pa znas ti kolko to traje... Samo sam u vojsci stajao toliko... Idemo u crkvu da sacuvamo dusu, a ne da je ispustimo podrzavam te.... Иван ♪♫ and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 Ju, pa ima stolica i sad, ja ako su sve "zenske" zauzete bez blama produzim na muske, oni se jadni issablaznjavaju al ko ih sisa. Molim lepo nisu postavljene tu za ukras Светислав Павловић, Иван ♪♫, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 12 minutes ago, Јелена011 рече pa ima stolica i sad kako gde.... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 4 minutes ago, JESSY рече kako gde.... ja jednom u zivotu bejah u kat crkvi i meni je super ono s klupicama, prvo jer se klupice dole greju i ne smrznes se, a drugo jer je ono lakse za klecanje kad treba, pa majku mu ako moramo da klecimo ne moramo ubiti sopstvena kolena. Bas mi je delovalo prakticno, a ima onda i vise mesta, ne moramo jedni preko drugih da se savijamo Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 @Јелена011 ја реаговах на столице по нашим црквама....у мојој их нема... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 26 minutes ago, poelbuster рече Нема више него мање места...а ко се буни против стајања тај да клечи и то на курузима! И да не заборавим апендикс на канон о забрани клечања би обавезно морали да усвојимо пре тога. А кукуруз да буде обавезбо кокавац јер више боле колена од њега! e, e, e, ali ako prokrvare kolena onda nece moci da se pricesti! Sanja Т., Јелена011, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 6 minutes ago, Јелена011 рече Ju, pa ima stolica i sad, ja ako su sve "zenske" zauzete bez blama produzim na muske, oni se jadni issablaznjavaju al ko ih sisa. О Боже, има мушких и женских столица. По чему се разликују ако није тајна ? Volim_Sina_Bozjeg, Paradoksologija, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 Ako se insistira na ispovesti zašto se ne uvede kolektivna ispovest sa napomenom da ko nema nešto veliko ili jednom rećju izdajničko na savesti ili ima epitimiju, da ne prilazi dok ne razreši sa svojim Ocem.? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 29 minutes ago, -Владимир- рече О Боже, има мушких и женских столица. По чему се разликују ако није тајна ? po mestu de si video da sme zena da kroci na desnu stranu crkve,odma sablazan Лапис Лазули, Светислав Павловић, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 1 hour ago, Иван ♪♫ рече e, e, e, ali ako prokrvare kolena onda nece moci da se pricesti! ovo nije sala, kad smo mi klinci pocinjali...ako se pricestis nisi smeo ni da se poceses, ako imas neku ranicu, bubuljicu i slicno nemoj zivotom da se igras, ako prokrvari kad se pricestis bolje da se besis Zoran Đurović and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 28 minutes ago, Volim_Sina_Bozjeg рече Ako se insistira na ispovesti zašto se ne uvede kolektivna ispovest sa napomenom da ko nema nešto veliko ili jednom rećju izdajničko na savesti ili ima epitimiju, da ne prilazi dok ne razreši sa svojim Ocem.? Cekaj bre opet je to magija. Ako nisi pod epitimijom, cemu to "ipak idi na razresnu molitvu pred samo pricesce"?!?! Ko nije pod epitimijom taj bi trebalo da se pricesti, ostalo su izgovori. I taj bi trebao da bude svaki dan hriscanin, a ne sedam dana na vodi. I sa magijskom razresnom Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 10 minutes ago, Јелена011 рече odma sablazan ја их често саблажњавам...на мушкој има више места...имаш где и да се наслониш.... Светислав Павловић and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 16 minutes ago, JESSY рече ја их често саблажњавам...на мушкој има више места...имаш где и да се наслониш.... To ti kazem Mislim ako cemo svako ima nesto svoje sto ga "nervira", mene recimo nerviraju zene u tigrastim dezenima i sa drecavim maramama, ima patrljce na glavi i misli da je ispunila pravilo poboznosti, a ono bljesti do skadra. Jos kad digne kosu i natapira je pa mi sitne mozemo do sutra na prste da se penjemo,:) al sta cu, trpim, ne idem okolo i ne gundjam i ne smatram to njenim grehom nego mojim nesmirenjem Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 2 hours ago, Иван ♪♫ рече e, e, e, ali ako prokrvare kolena onda nece moci da se pricesti! Да, то је везано са дебилном тезом да жене не могу да се причесте у току менструације. Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука