Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

14 minutes ago, Натан said:

А како мириш своју дубоку побожност са ванбрачном везом? 

Дубина моје побожности зависи од прилике за троловање. :)))

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Ni na jednom sajtu za upoznavanje niko nije dužan da odgovara na poruke, ma kako kulturne i fine bile, ako mu se pošiljalac iz nekog razloga nije dopao. Svako ima prava na kriterijume. I šta se žališ posle samo 6, uhuhu, polako... [emoji4]

Послато са iPhone користећи Pouke.org мобилну апликацију
Подели на овим сајтовима

• 8 months later...
Пре сат времена, nebojsa24 рече

Gledam po gradu inace Sam u NS mnogo devojka 35 I starije I nijedna ne zeli da bude majka

Tako ti je svud po gradovima u Srbiji. Treba da budeš lep, zgodan, visok, da ideš u teretanu, da sediš po kafićima, da radiš dobro plaćen kancelarijski posao, da ideš na letovanja, zimovanja, voziš luksuzni automobil, nosiš skupu garderobu, da se vidi da pored tebe neće imati nikakve napore i neće morati da radi. Jedino što takvog ne može da zadrži samo za sebe, al’ nema veze, kol’ko tol’ko. Rađanje i podizanje dece prevelika je žrtva, za koju je spreman sve manji broj žena. Cilj je lagodan život bez obaveza. Prosečni muškarci i oni ispod proseka, koji žele porodicu STOP. Sve je to nagledano fejsbuk profila, fotografija, načitano literature i kojekakvih citata i preporuka sa interneta, testova, saveta za privlačenje pažnje određenog tipa muškarca, pričica o savršenim zgodnim muškarcima i kako ih zadržati duže “boljim” seksom, nafilovanih detaljima o njihovim “uspesima” kod žena i ostale prazne priče koje ih u suštini sve više udaljavaju od onoga što bi trebalo da budu prave vrednosti.

Tako da je najbolje da se ne nadaš previše. I ne verujem da ćeš ovde dobiti odgovor koji tražiš.

Подели на овим сајтовима

On 28.2.2021. at 11:13, Bojan* рече

Tako ti je svud po gradovima u Srbiji. Treba da budeš lep, zgodan, visok, da ideš u teretanu, da sediš po kafićima, da radiš dobro plaćen kancelarijski posao, da ideš na letovanja, zimovanja, voziš luksuzni automobil, nosiš skupu garderobu, da se vidi da pored tebe neće imati nikakve napore i neće morati da radi. Jedino što takvog ne može da zadrži samo za sebe, al’ nema veze, kol’ko tol’ko. Rađanje i podizanje dece prevelika je žrtva, za koju je spreman sve manji broj žena. Cilj je lagodan život bez obaveza. Prosečni muškarci i oni ispod proseka, koji žele porodicu STOP. Sve je to nagledano fejsbuk profila, fotografija, načitano literature i kojekakvih citata i preporuka sa interneta, testova, saveta za privlačenje pažnje određenog tipa muškarca, pričica o savršenim zgodnim muškarcima i kako ih zadržati duže “boljim” seksom, nafilovanih detaljima o njihovim “uspesima” kod žena i ostale prazne priče koje ih u suštini sve više udaljavaju od onoga što bi trebalo da budu prave vrednosti.

Tako da je najbolje da se ne nadaš previše. I ne verujem da ćeš ovde dobiti odgovor koji tražiš.

Bolje da je tako nego da je s nekim bednikom koji ne zna ništa da ceni... I još će da on bira i traži kriterijume, a nema dinara u džepu... Muško prvi treba da obezbedi, a ne obrnuto...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Sun14861 рече

Bolje da je tako nego da je s nekim bednikom koji ne zna ništa da ceni... I još će da on bira i traži kriterijume, a nema dinara u džepu... Muško prvi treba da obezbedi, a ne obrnuto...

To što je neko zgodan i ima para ne garantuje da će ceniti žene. Naprotiv, baš takav je najčešće sklon promiskuitetu i bezosećajnosti,  jer zašto bi bio sa jednom kada može da ih menja po želji. Ima se, može se, pa onda što da ne.

A siromašan i neugledan će najčešće čuvati ženu kao oči u glavi.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Bojan* рече

To što je neko zgodan i ima para ne garantuje da će ceniti žene. Naprotiv, baš takav je najčešće sklon promiskuitetu i bezosećajnosti,  jer zašto bi bio sa jednom kada može da ih menja po želji. Ima se, može se, pa onda što da ne.

To znači, nedao ti Bog para i uspeha inače bi ti propao menjajući žene.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, sanja84 рече

To znači, nedao ti Bog para i uspeha inače bi ti propao menjajući žene.

Kažem najčešće, ali ne svako.

Meni lično uvek je bio cilj jedna žena za brak iz ljubavi. Međutim nije bilo nijedne zainteresovane, pa sam se pomirio sa tim da moram živeti sam.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Bojan* рече

Kažem najčešće, ali ne svako.

Meni lično uvek je bio cilj jedna žena za brak iz ljubavi. Međutim nije bilo nijedne zainteresovane, pa sam se pomirio sa tim da moram živeti sam.

Doćiće i tvoja sreća jednom, kad se najmanje budeš nadao. Uprkos tvojim uverenjima, ima puno normalnih žena, a ti ćeš ako Bog da uskoro upoznai jednu. Eto, svi ćemo se pomoliti.

• Волим 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, sanja84 рече

Doćiće i tvoja sreća jednom, kad se najmanje budeš nadao. Uprkos tvojim uverenjima, ima puno normalnih žena, a ti ćeš ako Bog da uskoro upoznai jednu. Eto, svi ćemo se pomoliti.

Vidi se da si dobra duša. Hvala.

Ako Bog da.

A ako ne da, onda ništa.

Upoznavanje je samo jedan mali korak. Taj korak sam mnogo puta napravio. Ali dalje od toga nije usledilo ništa. To se dogodilo i mnogim drugim muškarcima, koji nisu bili izabrani.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Bojan* рече

Ne mora da znači, on onda razmišlja kako da se dobro uda...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...