Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 25.4.2020. at 0:40, Натан рече

@Bojan* Потврда твоје тезе о васпитању. :( Коментар?

Prijatelju, neću te pitati kako si došao do ovog izuzetnog materijala, ali zahvaljujem, jer će se najzad mnogima otvoriti oči da ja nisam pisao besmislice. Razotkriva kako to vaspitavanje izgleda na terenu.

Подели на овим сајтовима

Е, али као Београђанин на положају можеш лако да обрлаћујеш користољубиве сељанчице.

Супругицасте сељанчице не би населе на то, јер оне чекају код тополе поред реке и до њих се долази кроз шљивике и ливаде.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Богомислић рече

Супругицасте сељанчице не би населе на то, јер оне чекају код тополе поред реке и до њих се долази кроз шљивике и ливаде.

Prinuđen sam da ti skrenem pažnju da “malčice” nisi u toku. Od kako se pojavili fejsbuk i pametni telefoni, nema više čekanja, a naročito ne kod topole. 

Подели на овим сајтовима

4G покривеност је довољна да јој не треба WLAN код тополе, али није ствар у томе. Супругицаста ће бити госпођа и усред вукојебине и оплемениће вукојебину у Дедиње, а она друга ће и од Врачара да направи Чукаричку падину.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Bojan* рече

Prijatelju, neću te pitati kako si došao do ovog izuzetnog materijala, ali zahvaljujem, jer će se najzad mnogima otvoriti oči da ja nisam pisao besmislice. Razotkriva kako to vaspitavanje izgleda na terenu.

Нема на чему, наши смо, ту смо да се испомажемо.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Jestira. рече

A neki muškarci čekaju da napraviš ti raj pa da se uvali u raj ko Adamovo rebro 

To se mudrim ženama ne dešava. A ostale neka se opominju. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Богомислић рече

4G покривеност је довољна да јој не треба WLAN код тополе, али није ствар у томе. Супругицаста ће бити госпођа и усред вукојебине и оплемениће вукојебину у Дедиње, а она друга ће и од Врачара да направи Чукаричку падину.

E ovo si baš dobro rekao

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...