Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пре сат времена, Ayla рече

Definitivno ne umiješ da tumačiš neverbalnu komunikaciju. :stidljiv:

Balvaaaaan :D :D

4 Madreeee :D <3 @Ayla  

• Волим 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bojan* рече

Njima žene ne pružaju tu vrstu “privilegija”, kao što je to slučaj sa zgodnim muškarcima. Njima je mnogo teže da steknu naklonost neke žene, a naklonost devojke još teže.

joooj

не контам.jpg

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

On 29.3.2020. at 14:35, Bojan* рече

‘el nosite maske?  :POPOcorn1:

Nemoj da bude posle da ti je pitanje prošlo nezapaženo. 

Odgovor: C. 

Obrazloženje: Imam samo one u mint zelenoj boji - hirurške, ali ih ne volim iz dva razloga:

- podsećaju na hirurge,

- ne slažu mi se uz nijansu zelene koju moje oči imaju.

Devijaciju nosa da ne spominjem jer mi sujeta nalaže da se predstavim kao bez mane. 

Neki bi, što se maski tiče, rekli da sam perfekcionista. Ali ne. 

Ostalo je nejasno zašto ljudi perfekcionizam smatraju vrlinom, kada je u pitanju projava neurotičnosti. 

Sg ću i ja da nagrnem na kiselinu zvanu kokice. Zašto da ih ti žvaćeš, a mi ostali da gledamo. (Ovo sa kokicama je kobajagi kako čitači ne bi pomislili da sam siromašna, pa nemam ni kokice)

:POPOcorn1:

• Оплаках :)) 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Ayla рече

Definitivno ne umiješ da tumačiš neverbalnu komunikaciju. :stidljiv:

Kako ne umem? Pa hiljadu puta sam video ovakve reakcije kad spaze mog drugara koji je zgodan i lep. Obično posle toga dođem kući depresivan što se meni tako nešto nije dogodilo bar jednom u životu, pa da pamtim taj trenutak dok sam živ. Onda se malo urazumim i setim se da nisam jedini koji nije privlačan.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Bojan* рече

Pa hiljadu puta sam video ovakve reakcije kad spaze mog drugara koji je zgodan i lep. 

Da se tebi ne dopada taj drugar? Možda ženama on i nije tako lijep, nego si ti osjetljiv...

пре 20 минута, Bojan* рече

Obično posle toga dođem kući depresivan što se meni tako nešto nije dogodilo bar jednom u životu, pa da pamtim taj trenutak dok sam živ. Onda se malo urazumim i setim se da nisam jedini koji nije privlačan.

Ne vidiš moju reakciju kada zapazim tebe... slijepi čovječe  :((
(njegov drugar mu je zgodan :cmizdrenje:)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ayla рече

Da se tebi ne dopada taj drugar? Možda ženama on i nije tako lijep, nego si ti osjetljiv...

Onda mi objasni kako ga odmah primete i reaguju, a da nije rekao ni reč.

I nisam osetljiv, jer neko bi na mom mestu zaista odavno pao u totalni očaj. Šta da ti kažem, kad mi uopšte ne smeta ova blokada zbog epidemije, jer kod mene se skoro ništa nije promenilo. Ni pre nisam imao kojoj ići, niti sam kojoj bio potreban. Jedino što sam pre zarađivao bar nešto, a sada baš ništa.

пре 1 сат, Ayla рече

Ne vidiš moju reakciju kada zapazim tebe... slijepi čovječe  :((
(njegov drugar mu je zgodan :cmizdrenje:)

Ti si to reagovala na Natanovu fotografiju u temi “Slike forumaša”, a ne na mene. :cmizdrenje:

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bojan* рече

Onda mi objasni kako ga odmah primete i reaguju, a da nije rekao ni reč.

I nisam osetljiv, jer neko bi na mom mestu zaista odavno pao u totalni očaj. Šta da ti kažem, kad mi uopšte ne smeta ova blokada zbog epidemije, jer kod mene se skoro ništa nije promenilo. Ni pre nisam imao kojoj ići, niti sam kojoj bio potreban. Jedino što sam pre zarađivao bar nešto, a sada baš ništa.

Ti si to reagovala na Natanovu fotografiju u temi “Slike forumaša”, a ne na mene. :cmizdrenje:

:ani_biggrin:

Ma daj, ne blesavi.
Napad je najbolja odbrana :stidljiv:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...