Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Bojan* рече

Koja ti je ta Stana Stojanova? :)

Dobra Stana... nego, niko ne može zavrnut priču i provozat te u krug kao ona.
Ja sam ubijeđena da bi joj bolje ležalo ime Stana Infinity, nego Stana Sojanova.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ayla рече

Život me je naučio... drugu šansu nema niko više. 0703_read

Ovo je tipičan, školski primer kako u isti koš trpaju one zgodne, a kvarne i nas koji nismo zgodni, a nikad im nismo učinili ništa loše, čak ih volimo. To te bre osudi bez milosti, odmah, bez da si i prišao.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ronin рече

Nemoj, svako zasluzuje drugu sansu...:D

Koja druga šansa kad nije bilo ni prve? Jedino ako ne misliš na koronu. ‘el ti nisi čuo da su granice zatvorene, a još malo pa će i gradove?

Ja bih još i poš’o da se udam, kakav sam lakoveran i pun ljubavi. Rizikovao bih život, a sutradan bi se to zaboravilo kao da nije ni bilo.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bojan* рече

Rizikovao bih život, a sutradan bi se to zaboravilo kao da nije ni bilo.

Ja ne zaboravljam ništa. 
Kod nas kažu, pamti kao Ayla... a ja sam Ayla. :sunce:

пре 4 минута, Bojan* рече

Nemoj da mi te sekiraju tamo na drugim temama. :blush:

Ne sjekiraju me... prijateljska ćakulanja su u pitanju.

... a i teško je mene nasjekirati. 0703_read

Edit:
Brineš o meni? :stidljiv:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ayla рече

Brineš o meni? :stidljiv:

vidim kao brine... pa nije u stanju da dodje da te vidi... kaze granice zatvorene pa nije nebo, nauci da vozis helikopter, preplivaj reku... predji preko planina....

• Хахаха 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ronin рече

vidim kao brine... pa nije u stanju da dodje da te vidi... kaze granice zatvorene pa nije nebo, nauci da vozis helikopter, preplivaj reku... predji preko planina....

Ali ja i ne želim da on rizikuje sada. Neka se čuva tamo gdje je, i neka mi bude zdrav veseo i lijep, i ja sam sretna. Bojim se da će ovo i potrajati, no, kao što kažu, strpljen spašen.

пре 4 минута, Bojan* рече

Da.

Teška su vremena.

Vidiš @ronin... brine. Meni više i ne treba (ali zaista, ništa više u životu mi ne treba. Imam.) :)))

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ayla рече

Ali ja i ne želim da on rizikuje sada. Neka se čuva tamo gdje je, i neka mi bude zdrav veseo i lijep, i ja sam sretna. Bojim se da će ovo i potrajati, no, kao što kažu, strpljen spašen.

Vidiš @ronin... brine. Meni više i ne treba (ali zaista, ništa više u životu mi ne treba. Imam.) :)))

Svaka cast, uspela si da ga dovedes u red, BRAVO!

• Збуњен 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bojan* рече

Dunja je čudo. Ma šećer. :osmeh:

Drugim rečima sve u jednom.:ok:

Hvala, Bo. :sunce:

Vidi, podmitljiva sam. Za ovaj kompliment tj. istančan i prefinjen ukus, imaš 15 srca od mene na temama gde bude gusto, gde se sruči teror na tvoja jaka, zanosna, muževna, ali ipak ne kamena i nesavitljiva, pleća. Ako me ne bude na forumu, samo putem sms-a pošalji SOS i eto me. A ukoliko su ti neplaćeni računi, šalji viber poruku. <3

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...