Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Bojan* Зезам се бре за интелигенцију, али те не схватам. МОжда се свидиш Ајли, постави слику и име. 
Ако ми се нека девојка свиди, видим да је пристојна особа... Ја би се појео да не приђем именом и презименом овде на форум и мувао је, као да је једина на свету.

Ако ти је естетика толики проблем, онда читај неку књигу о томе. Или нађи жену без осећаја за естетику, оне не раликују изглед мушкараца, то им уопште није битно.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Antonio рече

@Bojan* Зезам се бре за интелигенцију, али те не схватам. МОжда се свидиш Ајли, постави слику и име. 

Ne treba mi slika, ni ime... ništa. Uzimam ga na neviđeno, kao mačka u vreći. 0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Antonio рече

Ја би се појео да не приђем именом и презименом овде на форум и мувао је, као да је једина на свету.

<3

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Antonio рече

Ако ми се нека девојка свиди, видим да је пристојна особа... Ја би се појео да не приђем именом и презименом овде на форум и мувао је, као да је једина на свету.

Da. Muvao bi je kao da je jedina na svetu, pa ako ona pristane na seks, ti posle nekog vremena ostaviš nju, pa muvaš drugu kao da je jedina na svetu, pa zatim treću... Važno da ona ima utisak da je muvaš kao da je jedina, a nije joj bitno koliko si tih “jedinih” muvao i odveo u krevet pre nego što se ona pridružila grupi jedinih. Bitno joj je kako izgledaš. Čak ni ako je muškarac zaražen sidom, to neće odbiti svaku ženu ako je on privlačan. Nasuprot tome, uzalud je i da imaš sve prave vrline, ako fizički otpadaš.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bojan* рече

...pre nego što se ona pridružila grupi jedinih.

:)) Bo, tražim dozvolu da ovo preuzmem prilikom pisanja ''Ženskog manifesta''. Smatram da je potreban neki zapis koji će žene koristiti kako bi se opominjale s vremena na vreme, nešto tipa glas razuma (bilo bi pretenciozno da pišem ''zrak mudrosti'', recimo, a i zvuči nekako sektaški). I naravno, da ga ima svaka kuća u kojoj odrasta i živi žensko čeljade, kao što je skoro svaka kuća imala Bibliju, osamdesetih nabavljala Vujakliju, a par decenija potom horoskope, natalne karte i štivo Makice Mateus.

Inače, svakoj ženi su veoma bitni i maniri, da se zna. Ovako, recimo, gospoda pazari:

20200328_075338.jpg

• Оплаках :)) 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Дуња рече

:)) Bo, tražim dozvolu da ovo preuzmem prilikom pisanja ''Ženskog manifesta''.

Uz dužno poštovanje, sa osobitim zadovoljstvom dajem ti ekskluzivno pravo. Iskoristi to slobodno i pametno, po svojoj želji. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bojan* рече

Uz dužno poštovanje, sa osobitim zadovoljstvom dajem ti ekskluzivno pravo. Iskoristi to slobodno i pametno, po svojoj želji. :smeh1:

Jašta, a kako drugačije. Hvala na galantnosti. <3

Kontaktiraću te za godinu-dve, kada se pos'o sa manifestom zalaufa, kako bi dobio svoj deo kajmaka. Drži se do tada. Odoh da orobim ovaj tromilionski gradić. 

Poyy 

• Оплаках :)) 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Dunja je čudo. Ma šećer. :osmeh:

Drugim rečima sve u jednom.:ok:

Nego gde sam ja ono stao...

Aha,... kod Ajle.

Prvo da vidim šta ono Antonio reče.

пре 12 часа, Antonio рече

МОжда се свидиш Ајли, постави слику и име. 

Kod nje tek ne bi imao šanse. Čak i kad su im svi drugi zahtevi ispunjeni, žene žele muškarca koji je blizu, a ne stotinama kilometara daleko, jer čim se pojavi neki muškarac iz okoline, priči brzo dođe kraj.

пре 12 часа, Antonio рече

Или нађи жену без осећаја за естетику, оне не раликују изглед мушкараца, то им уопште није битно.

A šta im je bitno? Da izvine čestita čeljad, ti kao da misliš na one koje su zbog brojnih partnerstava oguglale na skoro sve.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Ayla рече

A tebe treba oženit... Đe si? Dođi ovamo, ja te ženim i čuvam kao malo vode na dlanu, mila.  :flert:

пре 9 минута, Bojan* рече

Nego gde sam ja ono stao...

Aha,... kod Ajle.

А што се ти сад не удаш за Ајлу, кад те лепо жена пита?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Натан рече

А што се ти сад не удаш за Ајлу, кад те лепо жена пита?

Vidje li ti ovo?
Presipanje iz šupljeg u prazno... vrti-pleti, pa opet... trla-vrla, pa u krug... i tako godinama.
Pokušah da zaustavim priču, pružim dom čovjeku, ostvarim san nedosanjani, a on opet vrda kao Stana Stojanova. 
Evo da mi se ne da lagati, vidio si sam. 
Odustajem. :stidljiv:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Vidje li ti ovo?
Presipanje iz šupljeg u prazno... vrti-pleti, pa opet... trla-vrla, pa u krug... i tako godinama.
Pokušah da zaustavim priču, pružim dom čovjeku, ostvarim san nedosanjani, a on opet vrda kao Stana Stojanova. 
Evo da mi se ne da lagati, vidio si sam. 
Odustajem. :stidljiv:

Nemoj, svako zasluzuje drugu sansu...:D

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...