Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 30 минута, Ayla рече

Negdje se pitam, zar nije mnogim ženama glavni adut kod muškarca koji ih je osvojio, bio upravo humor?

Nije. Humor nije glavni adut. Humor je neobavezni usputni detalj.

Osvajanje i ne postoji. To je priča za one koji veruju u bajke, pa zbog toga i ne vide ili ne žele da prihvate realnost. Ljudi se uglavnom ponašaju po naučenom i proverenom šablonu. Onom šablonu, koji garantuje seks kao krajnji cilj.

пре 30 минута, Ayla рече

a uz to ima posebnog šarma..

Mnogo puta sam bio u prilici da vidim kako fizički izgled muškarca čini da njegove loše i nespretno ispričane šale, ženama budu neverovatno smešne, a šarm nešto što je hiljadama puta viđeno, pa ipak se tretira kao originalan. Izgled čini čuda.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Ayla рече

Meni se i dalje čini da si ti njega pogrešno shvatio.
Ne znam o kome ili o čemu je riječ, ali i dalje stojim iza onoga, što rekoh... 

Није овде да се изјасни.
Не знам шта да ти кажем, ја сам мислио да си удата, онда видех по зорки да ниси. мсм. ви сте овде екипа, не може неко да провали са стране ко је на форум, знате једни друге, како изгледате, какве сте особе. Ја сам видео активну тему упознавање, изненадио сам се кога сам упознао и драго ми је због тога. Испричао се са свештеником што мене интересује, па одо својим послом.
Ја не знам како неко од вас изгледа, сем што видим слике од две девојке, тебе и камичка. Али Смарагдни камичак је на летовање па се пола главе не види од косе и наочара. Тебе би препознао по аватару за разлику од ње.
Мени привлачну девојку нисам видео (нисам вас можда довољно упознао:)), да јесам можда би се неким чудом заљубио и остао. Јер сам се шалио да не би мого девојку вернцу да имам, то кад кажем мислим на фанатике.

пре 2 часа, Ayla рече

ako ne želim kontakt, ne postoji niti jedan uslov koji me može natjerati na suprotno, pa bio on najpoželjniji, najkulturniji, naj, naj, naj... i neka se ljuti ko hoće i koliko hoće.
Nisam dužna da objašnjavam razloge.

А наравно Ајла, да можеш другачије не би нешто било у реду са тобом:coolio:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bojan* рече

Nije. Humor nije glavni adut. Humor je neobavezni usputni detalj.

Osvajanje i ne postoji. To je priča za one koji veruju u bajke, pa zbog toga i ne vide ili ne žele da prihvate realnost. Ljudi se uglavnom ponašaju po naučenom i proverenom šablonu. Onom šablonu, koji garantuje seks kao krajnji cilj.

Ti govoriš u ime žena... evo izgleda da ti znaš bolje od mene šta meni treba i šta mi je prioritet.  Možda je i moguće to. :0212_rolleyes:

Mnogo puta sam bio u prilici da vidim kako fizički izgled muškarca čini da njegove loše i nespretno ispričane šale, ženama budu neverovatno smešne, a šarm nešto što je hiljadama puta viđeno, pa ipak se tretira kao originalan. Izgled je čudo.

Ponavljaš se. Nemoj. Sinoć je bila zanimljivija priča. :stidljiv:

Подели на овим сајтовима

@Bojan* Opet si uprskao stvar, pravis iste greske...

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Dimitrije рече

srebroljupke?

:smeh1: 

Ima i ovde na forumu pojedinih, čije profilno ime ostavlja utisak da se radi o srebroljubivoj osobi. Nije to ključno, mada mnoge vole nakit, raskoš, komfor, sve ono što se obezbeđuje novcem.

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bojan* рече

Ima i ovde na forumu pojedinih, čije profilno ime ostavlja utisak da se radi o srebroljubivoj osobi. Nije to ključno, mada mnoge vole nakit, raskoš, komfor, sve ono što se obezbeđuje novcem.

Da li je moguće da prozivaš Smaragdni kamičak?  :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

Ima i ovde na forumu pojedinih, čije profilno ime ostavlja utisak da se radi o srebroljubivoj osobi. Nije to ključno, mada mnoge vole nakit, raskoš, komfor, sve ono što se obezbeđuje novcem.

a kao hrišćanke,eeeeee Bojane, vidiš ti to, šta je ovo, nikad ovako nije bilo

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ayla рече

Ti govoriš u ime žena... evo izgleda da ti znaš bolje od mene šta meni treba i šta mi je prioritet.  Možda je i moguće to. :0212_rolleyes:

Ponavljaš se. Nemoj.

Samo odgovaram na pitanja.

пре 20 минута, Ayla рече

Sinoć je bila zanimljivija priča. :stidljiv:

A otkud bih ja to mogao da znam? Vidim nečije reči, pišem i ja svoje reči, koje neko čita i sve to u tišini, bez glasova, bez blizine i fizičkog prisustva, gotovo kao sam sa sobom. Na primer, ko može ovde sa sigurnošću znati, ko je stvaran, a ko nije?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bojan* рече

Samo odgovaram na pitanja.

Odgovaraš na pitanja u ime žena.
Ne može!  0703_read

Управо сада, Bojan* рече

Na primer, ko može ovde sa sigurnošću znati, ko je stvaran, a ko nije?

I to što kažeš. Upravo gledam svoj odraz u ogledalu, i pitam se jesam li stvarna.
Kako li ću biti sigurna u tvoje postojanje, kad u moje nisam. :stidljiv:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...