Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 52 минута, Smaragdni kamičak рече

Ni na jednom sajtu za upoznavanje niko nije dužan da odgovara na poruke, ma kako kulturne i fine bile, ako mu se pošiljalac iz nekog razloga nije dopao. Svako ima prava na kriterijume. I šta se žališ posle samo 6, uhuhu, polako... :)

Čovek nije došao ovde da sedi i čeka dok ne ostari. Izneo je činjenice i vrlo lepo i sažeto objasnio. Možda nisi pažljivo čitala njegov komentar.

Svi koji su pokušavali, znaju koliko je teško uspostaviti kontakt sa ženama i devojkama. Mnogo su zahtevne posebno u pogledu fizičkog izgleda, učaurene su u svojoj mašti i zainteresovane za upoznavanje jedino sa onima koji se uklapaju u željeni fizički izgled. To je eliminacioni kriterijum. Karakter je skoro nebitan.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, εργασία рече

Plus to su devojčure koje imaju više od 30 godina i nije im pametno da čekaju.

Ružno je, iako si očigledno frustriran zbog odbijanja, da ih (javno) tako nazivaš. Plus nije tvoja stvar ko koliko ima godina i da li može da "priušti" sebi čekanje. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, εργασία рече

Nego ovde nema komunikacije a posle kuku lele nema muškaraca.

Možda je i bolji ignor nego kasnije povredjivanje sujete i/ili osecanja kada se priča razvije. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Smaragdni kamičak рече

Ružno je, iako si očigledno frustriran zbog odbijanja, da ih (javno) tako nazivaš. Plus nije tvoja stvar ko koliko ima godina i da li može da "priušti" sebi čekanje. 

Problem je u tome što čak nisam ni odbijan. Da sam odbijan pa hajde i da pričamo ovako samo mlatimo praznu slamu. Inače, Kana galilejska je dobra zamisao i podržavam je ali šteta što nije zaživela. Umesto da bude na stotine profila i muškaraca i žena, trenutno ima svega par desetina i to je to. I naravno, nema ovde nikakvog upoznavanja, a priče o pravoslavnom braku su samo paravan da se čeka princ na belom konju. Manite bre ljudi, neće žene da se udaju, to je problem...

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, εργασία рече

Inače, Kana galilejska je dobra zamisao i podržavam je ali šteta što nije zaživela. Umesto da bude na stotine profila i muškaraca i žena, trenutno ima svega par desetina i to je to. I naravno, nema ovde nikakvog upoznavanja, a priče o pravoslavnom braku su samo paravan da se čeka princ na belom konju. Manite bre ljudi, neće žene da se udaju, to je problem...

Upravo to.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, εργασία рече

Problem je u tome što čak nisam ni odbijan. Da sam odbijan pa hajde i da pričamo ovako samo mlatimo praznu slamu. Inače, Kana galilejska je dobra zamisao i podržavam je ali šteta što nije zaživela. Umesto da bude na stotine profila i muškaraca i žena, trenutno ima svega par desetina i to je to. I naravno, nema ovde nikakvog upoznavanja, a priče o pravoslavnom braku su samo paravan da se čeka princ na belom konju. Manite bre ljudi, neće žene da se udaju, to je problem...

Oukej. :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Smaragdni kamičak рече

Oukej. :mahmah:

Imam malo veće iskustvo kada su on line servisi u pitanju. Još pre 20 godina sam koristio ICQ i Odigio i znam kako su se devojke javljale na chat i razmenjivali smo fotose. Svakako bilo je i dejta. Sadašnje aplikacije su kudi kamo naprednije ali ljudi su otišli u out. Evo i tebi otpozdrav... :mahmah:

• Свиђа ми се 1

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Nikola Stojanovic рече

@Bojan* 

Stvarno ovaj sajt nema uspeha ni sa jednom lepojkom. Sram ga bilo . :D :D

Mislim da je žene i devojke blam da se pojavljuju na njemu kao osobe koje traže bračnog partnera. Mnoge to osećaju kao poniženje. Zato su gotovo neaktivne, u iščekivanju nekog muškarca iz svoje mašte.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bojan* рече

Mislim da je žene i devojke blam da se pojavljuju na njemu kao osobe koje traže bračnog partnera. Mnoge to osećaju kao poniženje. Zato su gotovo neaktivne, u iščekivanju nekog muškarca iz svoje mašte.

Aj što traže partnera nego što traže sebe i redovno nalete na tebe Bokili :smeh2:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...