Ayla Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Imam sjekiru, mališa. Rekoh, ne ljuti. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Muramasa el znaš ko je ova veštica? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 1 hour ago, Muramasa рече Marija Oršić - znam da je nešto petljala između dva svetska rata, ali mi ne deluje moćno. Reda veličine Milje Vujanović Regulus. Meni treba prava, a ne neki šarlatan blizak vlasti ili new age budala. Tarja? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Ја бих волео особу која тражи од другог онолико колико и сама може да пружи.Једноставно да је реална и да не тражи нешто што не може да добије. БанеЛ, Н И Н Е and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 21 минута, Ненад Р. рече Једноставно да је реална и да не тражи нешто што не може да добије. Sta bi to bilo? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 БанеЛ and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Рекао сам ти, да тражи онлико колико и сама може да пружи. Да не тражи више од тога. Ако неког воли, да је и тај воли исто. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Рекао сам ти, да тражи онлико колико и сама може да пружи. Да не тражи више од тога. Ако неког воли, да је и тај воли исто. Желим да верујем да си се само невешто изразио, иначе ово звучи тако тужно...Закон понуде и потражње, танте за кукурику, дам ти - даш ми, на кашичицу мерена љубав :-( Послато са 5022X уз помоћ Тапатока Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 3 минута, Снежана рече Закон понуде и потражње, танте за кукурику, дам ти - даш ми, на кашичицу мерена љубав :-( Ne budi stroga. To je samo bezazlena kalkulacija. -.- Edit- Ipak budi. Jeste kalkulacija. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 12 минута, Ненад Р. рече Рекао сам ти, да тражи онлико колико и сама може да пружи. Да не тражи више од тога. Ако неког воли, да је и тај воли исто. A šta ako ne zna koliko može da pruži jer taj ljubavni potencijal niko nije probudio u njoj? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 3 часа, Muramasa рече Ja bih hteo, ali hoću normalnu devojku, a ovde su u opticaju samo hodajuće svetiteljke. Onda promeni mesto trazenja. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Ne budi stroga. To je samo bezazlena kalkulacija. -.- Edit- Ipak budi. Jeste kalkulacija. "Безазлена калкулација" у љубави не постоји бар не истовремено, једно искључује друго. П.С. не закидај ми на мери Послато са 5022X уз помоћ Тапатока Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Управо сада, Снежана рече "Безазлена калкулација" у љубави не постоји бар не истовремено, једно искључује друго. П.С. не закидај ми на мери Послато са 5022X уз помоћ Тапатока Moja greška... trebalo je - bezazena, da bude pod navodnicima. Odoh prošetat, pa večerat nešto vani. Utiske ti prenosim kad se vratim. Dan obećava. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 12 минута, Kratos рече A šta ako ne zna koliko može da pruži jer taj ljubavni potencijal niko nije probudio u njoj? Све што се каже овде може да буде релативно, али је тешко претпоставити да има људи који нису свесни свог потенцијала. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Управо сада, Muramasa рече Treba prvo razum da napravi procenu bez emocija Ako si android, može i tako. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука