Jump to content

Секс и трудноћа

Оцени ову тему

Препоручена порука

20 minutes ago, Tvrtko рече

@Paradoksologija , @Јелена011 i @Сања Т. , a ko je od vas stvarno žensko, a ko muško?

Priznajte.

Pa to je valjda jasno... ova najpametnija je muško... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 377
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

16 minutes ago, Tvrtko рече

@Paradoksologija , @Јелена011 i @Сања Т. , a ko je od vas stvarno žensko, a ko muško?

Priznajte.

Дођи на форумашко дружење и увери се сам . 

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Сања Т. рече

Извињавам се свима на офф-у, морам да утврдим да ли је Тврле добио женског истомишљеника.Призвах ја то скоро, па да утврдим 

:D

@kamila Шта мислиш о мушкарцима?

Jadni oni stradali od zena-vestica od postanka sveta, svako zlo smisli zenska cud a razuma nema. Bolje neki da su zenili kozu nego zenu sto im dusu vadi. :smeh1::sunce:

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Сања Т. рече

Све си у праву Нато,али не треба ни ми да претерујемо.Нема потребе за овим.

Nema, tu samo molitva pomaže :pop:

Подели на овим сајтовима

Izgleda da je sama rasprava o seksu u trudnoći iscrpljena, a da trebamo svi da razmislimo malo kako se ophodimo prema drugim ljudima na forumu, koliko branimo svoju ideju a koliko napadamo čovjeka,

te forumašima predlažem da prebacimo pažnju i energiju za raspravu na slj. teme:

i isto to, samo bez mojih 'svilenih rukavica' :)

Подели на овим сајтовима

On 6/20/2016 at 4:13, kamila рече

Nije zlo, ali nemati odnos odnosno devstvo je uzviseno Angelsko stanje. Seksualno opstenje je deo gresne ljudske prirode.

A ti izaberi sta volis, biti srednja ili visoka klasa - uzvisen, divan covek upodobljen Bogu - mali bog, Andjeo u telu.

to su gluposti sto pricas, hristos nije tako ucio, nemam ja nista protiv monastva, ali to nije za svakoga i ne mora biti bolje i uzvisenije od normalnog porodicnog zivota, ionako se monastvo pojavilo dosta poslje hrista, par stotina godina...

Подели на овим сајтовима

Seksualno opstenje je deo gresne ljudske prirode. < nije greh, od keksa smo mi nastali :D  Boze mi oprosti svasta i narod moze da smisli ili kaze,to neko uzme za gotovo :D  ako je obojema ceh nije greh nije greh eh eh.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ако сам ваљано читао, неки од нас мисле да је питање секса у трудноћи медицинско питање-да ли може да нашкоди дјетету и трудници с обзиром на ток трудноће, а неки мисле да је то духовно питање-да ли је то гријех и како сексуална узбуђеност утиче на дјете.

Подели на овим сајтовима

54 minutes ago, Драган άσημος :) рече

Ако сам ваљано читао, неки од нас мисле да је питање секса у трудноћи медицинско питање-да ли може да нашкоди дјетету и трудници с обзиром на ток трудноће, а неки мисле да је то духовно питање-да ли је то гријех и како сексуална узбуђеност утиче на дјете.

Haha, krećemo opet :))) 

Pa mislim realno, nismo izvukli nikakav zvanični zaključak ovog malog saborovanja :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...