Avocado Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 20 minutes ago, Tvrtko рече @Paradoksologija , @Јелена011 i @Сања Т. , a ko je od vas stvarno žensko, a ko muško? Priznajte. Pa to je valjda jasno... ova najpametnija je muško... kamila, Neša_, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Paradoksa je dakle Svarceneger jaoooj e da mi je neko reko, vidla ja da je nesto sumnjivo, em lepa em pametna em predobra mama, ma ne moze bre to tako. ............... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 16 minutes ago, Tvrtko рече @Paradoksologija , @Јелена011 i @Сања Т. , a ko je od vas stvarno žensko, a ko muško? Priznajte. Дођи на форумашко дружење и увери се сам . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 4 minutes ago, -Владимир- рече Дођи на форумашко дружење и увери се сам . Нема пара за гориво или карту... Лапис Лазули, RYLAH and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Laku noc Tvrle, dovoljno ti je tebe samog.. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 7 hours ago, Сања Т. рече Извињавам се свима на офф-у, морам да утврдим да ли је Тврле добио женског истомишљеника.Призвах ја то скоро, па да утврдим @kamila Шта мислиш о мушкарцима? Jadni oni stradali od zena-vestica od postanka sveta, svako zlo smisli zenska cud a razuma nema. Bolje neki da su zenili kozu nego zenu sto im dusu vadi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 2 hours ago, kamila рече Jadni oni stradali od zena-vestica od postanka sveta, svako zlo smisli zenska cud a razuma nema. Bolje neki da su zenili kozu nego zenu sto im dusu vadi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 21 minutes ago, Natasa. рече Све си у праву Нато,али не треба ни ми да претерујемо.Нема потребе за овим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 1 minute ago, Сања Т. рече Све си у праву Нато,али не треба ни ми да претерујемо.Нема потребе за овим. Nema, tu samo molitva pomaže Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 sta bi sa keksom??? Џуманџи and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 Izgleda da je sama rasprava o seksu u trudnoći iscrpljena, a da trebamo svi da razmislimo malo kako se ophodimo prema drugim ljudima na forumu, koliko branimo svoju ideju a koliko napadamo čovjeka, te forumašima predlažem da prebacimo pažnju i energiju za raspravu na slj. teme: i isto to, samo bez mojih 'svilenih rukavica' Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 On 6/20/2016 at 4:13, kamila рече Nije zlo, ali nemati odnos odnosno devstvo je uzviseno Angelsko stanje. Seksualno opstenje je deo gresne ljudske prirode. A ti izaberi sta volis, biti srednja ili visoka klasa - uzvisen, divan covek upodobljen Bogu - mali bog, Andjeo u telu. to su gluposti sto pricas, hristos nije tako ucio, nemam ja nista protiv monastva, ali to nije za svakoga i ne mora biti bolje i uzvisenije od normalnog porodicnog zivota, ionako se monastvo pojavilo dosta poslje hrista, par stotina godina... RYLAH, Драшко and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 Seksualno opstenje je deo gresne ljudske prirode. < nije greh, od keksa smo mi nastali Boze mi oprosti svasta i narod moze da smisli ili kaze,to neko uzme za gotovo ako je obojema ceh nije greh nije greh eh eh. Драшко and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 Ако сам ваљано читао, неки од нас мисле да је питање секса у трудноћи медицинско питање-да ли може да нашкоди дјетету и трудници с обзиром на ток трудноће, а неки мисле да је то духовно питање-да ли је то гријех и како сексуална узбуђеност утиче на дјете. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 54 minutes ago, Драган άσημος рече Ако сам ваљано читао, неки од нас мисле да је питање секса у трудноћи медицинско питање-да ли може да нашкоди дјетету и трудници с обзиром на ток трудноће, а неки мисле да је то духовно питање-да ли је то гријех и како сексуална узбуђеност утиче на дјете. Haha, krećemo opet Pa mislim realno, nismo izvukli nikakav zvanični zaključak ovog malog saborovanja АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука