Иван ♪♫ Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 38 minutes ago, Дејан рече Zdravo i normalno je imati normalan , uredan seksualni život pre i za vreme trudnoće. Zdravo i normalno je da ne misliš da ti je trudna žena debela krava, zdravo i noralno je da ne biješ ženu, zdravo i normalno je da nisi primitivna stoka koja ne ljubi sina da ne postane peder, zdravo i normalno je da ti ženska deca jednako vrede kao i muška, zdravo i normalno je da ti je porodica na prvom mestu Au 'de ti ode... Kakve veze to sve kako si nabrojao ima sa onim o cemu smo pricali... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 Postavila bih pitanje svima vama koji ste učestvovali na temi, koliko vas je doživjelo trudnoću (forumašice), i/ili imalo partnerku koja je trudna (forumaši)? Primjećujem da su vrlo kategorični upravo oni koji ne znaju šta je trudnoća, kako se kroz nju prolazi, i sa njom živi. Драшко, Милан Ракић, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 16 minutes ago, Ayla рече Postavila bih pitanje svima vama koji ste učestvovali na temi, koliko vas je doživjelo trudnoću (forumašice), i/ili imalo partnerku koja je trudna (forumaši)? Primjećujem da su vrlo kategorični upravo oni koji ne znaju šta je trudnoća, kako se kroz nju prolazi, i sa njom živi. Hm da bilo bi zaista interesantno za promenu da malo vise ako ne i sasvim zene koje imaju iskustvo trudnoce pisu o tome otvoreno jasno pa i detaljno,da imamo konacno sta i da procitamo Mada nemam nista protiv ni pretpostavki i nagadjanja... o tome nam nekako sav forum i visi. Paradoksologija and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 22 minutes ago, Ayla рече Postavila bih pitanje svima vama koji ste učestvovali na temi, koliko vas je doživjelo trudnoću (forumašice), i/ili imalo partnerku koja je trudna (forumaši)? Primjećujem da su vrlo kategorični upravo oni koji ne znaju šta je trudnoća, kako se kroz nju prolazi, i sa njom živi. trudnoca ti je drugo stanje, to ti je ono kad je zena jos ludja na kvadrat, treba to istrpiti Sanja Т., Снежана, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 5 minutes ago, *Jелена* рече Hm da bilo bi zaista interesantno za promenu da malo vise ako ne i sasvim zene koje imaju iskustvo trudnoce pisu o tome otvoreno jasno pa i detaljno,da imamo konacno sta i da procitamo Mada nemam nista protiv ni pretpostavki i nagadjanja... o tome nam nekako sav forum i visi. Pisala Jelena, mogu i ja, meni bar to problem nije. Tri trudnoće, porođaja, dojenja - tri totalno različita iskustva. Možda možemo da otvorimo temu u Ženskom kutku gde bi žene koje ova iskustva imaju mogle da odgovaraju na konkretna pitanja. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 1 minute ago, Paradoksologija рече Pisala Jelena, mogu i ja, meni bar to problem nije. Tri trudnoće, porođaja, dojenja - tri totalno različita iskustva. Možda možemo da otvorimo temu u Ženskom kutku gde bi žene koje ova iskustva imaju mogle da odgovaraju na konkretna pitanja. Mozda mozeTE,ja mogu samo da pravim guzvu za sada Al da pustite i Korduna malo s vremena na vreme da kaze svoje vidjnje situacije АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 33 minutes ago, Ayla рече Postavila bih pitanje svima vama koji ste učestvovali na temi, koliko vas je doživjelo trudnoću (forumašice), i/ili imalo partnerku koja je trudna (forumaši)? Primjećujem da su vrlo kategorični upravo oni koji ne znaju šta je trudnoća, kako se kroz nju prolazi, i sa njom živi. Ja nemam takvo iskustvo. Ali pokusavam da rezonujem o temi. Šta ti kažeš o svemu ovome? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 6 minutes ago, *Jелена* рече ... Mada nemam nista protiv ni pretpostavki i nagadjanja... o tome nam nekako sav forum i visi. Od pretpostavki se kreće, onda i samo onda, kada nema drugačije metode, ili načina. Mislim da imamo dovoljno materijala da se prenese iskustvo, ko želi, naravno. Opet, sa različitih aspekata možemo donositi sud, tako su nam i različita mišljenja, ali ja mogu reći, ukoliko tokom trudnoće oba partnera žele sex, a trudnoća nije rizična, ne vidim razlog da ne ostvare to što žele. RYLAH, Paradoksologija, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 19 minutes ago, kordun рече trudnoca ti je drugo stanje, to ti je ono kad je zena jos ludja na kvadrat, treba to istrpiti Ја сам уписала вожњу за време трудноће Paradoksologija, Драшко, kordun and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 10 minutes ago, *Jелена* рече Mozda mozeTE,ja mogu samo da pravim guzvu za sada Al da pustite i Korduna malo s vremena na vreme da kaze svoje vidjnje situacije Ne praviš gužvu... kako nemaš iskustva, tvoje pitanje može i za druge biti od koristi. Što se Korduna, kao i njegovog mišljenja tiče, vazda i uvijek je rado viđen na temama...samo neka se komoda. АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 Evo teme: Svi su dobrodošli, a obećavam da ću bar ja odgovarati na sva pitanja Лапис Лазули and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 20 hours ago, obi-wan рече Lepo je to jednom na drugoj temi prokomentarisao nas Aca Milojkov, a ja cu da prenesem to ovde. Kad se gleda prosto po prirodi stvari, izgleda tesko (mada je i to vrlo diskutabilno, ali aj` da kazemo za sad da je tesko to uzdrzanje). Medjutim, mi smo ljudi hriscani. Nas zivot nije prosto po prirodi, nego tezi natprirodnom. Mi zato i stupamo u prostor askeze (= podviga), da bismo ovaj telesni i propadljivi zivot postepeno preobrazili, uz Bozju pomoc naravno, u nepropadljivi. U koji prostor? U prostor askeze/podviga. Bez askeze ne postoji hriscanski zivot. Bez uzdrzanja (ne samo od sexa!) ne postoji hriscanski zivot. Dakle, ako ljudi u braku ne mogu da se ni malo uzdrze od telesnih odnosa, tj. ako je to glavni pokretac njihove bliskosti, onda sa tim (hriscanskim) brakom nesto debelo nije u redu. Mislim, stvarno... non-stop samo kuknjava oko tog sexa, kao da je on preci od vazduha. Da se razumemo - ja licno nisam nikakav narocit apstinent niti podviznik, da ne bude da se gradim vecim od bilo koga ovde, volim da uzivam u tome jos kako, ali za ime sveta - valjda smo svi danas pismeni za toliko da umemo da se snadjemo da eto ne trpimo previse, a da svetinja zivota bude neokaljana nasim neuzdrzanjem barem u vreme trudnce. Nadam se da ne treba bas da crtam dalje od ovoga... АлександраВ, Лапис Лазули and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 3 hours ago, Ayla рече Postavila bih pitanje svima vama koji ste učestvovali na temi, koliko vas je doživjelo trudnoću (forumašice), i/ili imalo partnerku koja je trudna (forumaši)? Primjećujem da su vrlo kategorični upravo oni koji ne znaju šta je trudnoća, kako se kroz nju prolazi, i sa njom živi. Имао патнерку која је три пута била у другом стању. Мислим, више ми није партнерка, зовем је жена. Сва три пута смо се уздржавали од односа у трудноћи. Као и за време дојења (свако дете дојило до 1 год). Није све у механици, физиологији, анатомији, хормонима. Има нешто и у духовном аспекту односа. Ипак, једном смо се занели и имали однос док је дете дојило (мислим друго). После тога дете се два-три оброка гадило на млеко (подој). Нама ништа није фалило од уздржања. Само смо се више пожелели једно другог, а енергију и пажњу усмерили на децу. По договору. Као што се по договору и сада уздржавамо у време поста. Осим понекад кад се договоримо другачије. Просто. И све може. По договору. Sanja Т., Данче*, -Владимир- and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 Moram da cutim Citajuci temu doziveo sam oslobodjenje Sad mi je jasno...mnogo jasnije nego "onda" Sanja Т., Јанко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јун 12, 2016 Пријави Подели Написано Јун 12, 2016 11 hours ago, Tvrtko рече I treba da popucaju ako su samo zbog seksa, a ne iz ljubavi. Veza i nije veza kad nema ljubavi. Ожењен? Чини ми се да имаш идеализовану слику односа у браку. Као и идеализовану слику православних супружника. Полако, има времена, научићеш да није све црно-бело. Имао сам пријатеље неофите. Окренули се вери. Све строго по православном Пе-Есу (у војсци - правило службе, скраћено PS). Купили кућу, имање, четворо деце... И држали се манастирских "прописа" а не да слушају једно друго по реченом Јеванђељу. До пуцања...На крају се разведоше, мајка се вратила на старо, отац у иностранству, деца у неким левим шемама... Данче*, Danijela, Paradoksologija and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука