Deja Vu Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 21:50, kordun рече zbog cega je to tako uradjeno, zar se korisnicko ime ne pamti kao string u bazi, zasto bi se na korisnicko ime odnosila pravila koja vaze za klase, varijable i funkcije, to je bas bez veze, vidis li koliko nije korisnicki nastrojeno Zato sto to korisnicko ime pise gore u adressbar kao: crkva.net/DejaVu pa ne moze imati space. Isto imas za fejs i tviter. I to je u sustini jedinstveno, jer ako bi bilo uzeto da bude ime recimo onda kada kucas: crkva.net/Dejan, nece ti izaci Dejan koga trazis jer ti nece izaci nista, ovako ti lepo kad ukucas izadje profil. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 22:02, Deja Vu рече Zato sto to korisnicko ime pise gore u adressbar kao: crkva.net/DejaVu pa ne moze imati space. Isto imas za fejs i tviter. I to je u sustini jedinstveno, jer ako bi bilo uzeto da bude ime recimo onda kada kucas: crkva.net/Dejan, nece ti izaci Dejan koga trazis jer ti nece izaci nista, ovako ti lepo kad ukucas izadje profil. Све је то ОК, али би сва неисправна корисничка имена требало одбити и корисника обавестити о грешци, а не да произвољно узмеш само прву реч, па да онда корисник уопште не зна које му је корисничко име. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 21:46, Deja Vu рече isla na I'm not robot Покушавам већ чуку времена и јаче и кад дођем до "ја нисам робот " наравно пише на јенглеском избацује ми неке слике где пише верифи (верификација ) и како селектујем или једну слику или све слике и стиснем дугме за верификацију оно пичи у круг до бесвести само слике и слике и слике , тако да сам по п.чкио и немам појма што да чиним ЈАДО ! ил да баталим док не убаците регистрацију преко фејса ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ово је немогуће, осим ако Бићанић није квантна честица. Плутон, ИгорМ, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 22:06, Драган Јашић рече Покушавам већ чуку времена и јаче и кад дођем до "ја нисам робот " наравно пише на јенглеском избацује ми неке слике где пише верифи (верификација ) и како селектујем или једну слику или све слике и стиснем дугме за верификацију оно пичи у круг до бесвести само слике и слике и слике , тако да сам по п.чкио и немам појма што да чиним ЈАДО ! ил да баталим док не убаците регистрацију преко фејса Селектујеш оно што се тражи river су реке mountain су реке... Не може да се селектује све или само једна... То спречава ботове... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 22:09, Juan рече квантна честица Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ау која еуфорија музички интермецо за црквонетовце Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 22:11, Поуке.орг инфо рече mountain су реке... планине Иначе везано за мрежу... добро је, активино је... средиће се. Нису то нерешиве стварчице, ту смо да заједно деламо и пријавимо оно што нам западне за око GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 22:09, Juan рече Ово је немогуће, осим ако Бићанић није квантна честица. овако је и код мене Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 22:05, Juan рече Све је то ОК, али би сва неисправна корисничка имена требало одбити и корисника обавестити о грешци, а не да произвољно узмеш само прву реч, па да онда корисник уопште не зна које му је корисничко име. Pa sad sam Ivanu predlozio privremeno resenje za to On 26. 3. 2016. at 22:06, Драган Јашић рече Покушавам већ чуку времена и јаче и кад дођем до "ја нисам робот " наравно пише на јенглеском избацује ми неке слике где пише верифи (верификација ) и како селектујем или једну слику или све слике и стиснем дугме за верификацију оно пичи у круг до бесвести само слике и слике и слике , тако да сам по п.чкио и немам појма што да чиним ЈАДО ! ил да баталим док не убаците регистрацију преко фејса Ne znam gde problem, popunis formu, selektujes kutiju levo od I'm not robot, ides Krenimo i nastavis dalje, ne znam za te slike sto ti izbacuje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 22:11, Поуке.орг инфо рече Селектујеш оно што се тражи river су реке mountain су реке... Не може да се селектује све или само једна... То спречава ботове... Успео сам Богу хвала ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 22:11, Поуке.орг инфо рече То спречава ботове... Под хитно да се уведе на Блиц, Б92, Вечерње... Juanito, GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Kakve anomalije kakvo krsenje zakona fizike. Mora sajt jos da se doradi, zato trebaju programeri nije ovo uopste zavrseno, zato nemojte da se cudite ako naidjete na svasta Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 On 26. 3. 2016. at 22:15, Deja Vu рече selektujes kutiju levo od I'm not robot А шта он да ради? Плутон, ИгорМ, Deja Vu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Preuzmite prvi zvanicni patch ovde... kordun, poelbuster, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука