Иван ♪♫ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Мислим да ће верификација важити само за свештена лица. onda možeš da me ljubiš u ruku (pošto je i moj nalog verifikovan) Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Skinuli smo za sada verifikaciju naloga preko mejla, da olaksamo pristup, dok ne sredimo bag. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ја не могу да приступим иако сам још на почетку отворио налог ???!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ја не могу да приступим иако сам још на почетку отворио налог ???!!! Moras ponovo da otvoris nalog... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 без проблема сам се регистровала само ми име необично писах ћирилицом,а добих исписано латиницом смешим се, а и смешкам Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Sasam se ponovo registrovao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Što ne može ćirilično ime?!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Što ne može ćirilično ime?!!!! može, ja imam ćirilično, ali ime, ne username, username je više tehnička stvar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 средих Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 све је супер једино ме нервира оно прдуцкање кад стигне порука или искочи нека објава Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 http://crkva.net/zeljko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 све је супер једино ме нервира оно прдуцкање кад стигне порука или искочи нека објава ijao, pa jesi testirao, što se nisi žalio nadležnima na vreme, nego se sad žališ na nadimanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Može li neko (pouke.org.info) meni da pomogne, ili da batalim? Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 све је супер једино ме нервира оно прдуцкање кад стигне порука или искочи нека објава. Sto si ti neki neeeervozan čoEk .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Može li neko (pouke.org.info) meni da pomogne, ili da batalim? reci brate sta te muci.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука