Jump to content

Добродошли на прву црквену друштвену мрежу Црква.нет!

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 27. 3. 2016. at 11:42, kordun рече

nesto kad radis, onda treba to da radis kako treba, a ne samo da se radi, drzava srbija je napravljena na principu improvizacija, posljedice svi znamo

A zašto misliš da nije urađeno kako treba? Ovu paralelu sa državom neću ni da komentarišem. Inače ja nisam učestvovao u razvoju.

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2016. at 11:28, Рапсоди рече

Јао...Кордун који си ти лик... :smeh1: још нам само Кратос са својим луцкастим коментарима недостаје... :)

Kratos nedostaje svima...vratite nam tog čovjeka...nekako  1324_womens 

(administracija zna kako, eto, valjalo bi :) )

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2016. at 11:47, Ayla рече

Да... заиста недостају његове шаљиве доскочице, имао је духа за извоз, додуше мало рустичног али баш зато занимљивог.....  

Један тотално неисфолиран и добар лик... :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2016. at 11:47, Ayla рече

Нико га није ни узео. Није банован и нико му не брани да учествује на Форуму.

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2016. at 11:57, Милан Ракић рече

Нико га није ни узео. Није банован и нико му не брани да учествује на Форуму.

Znaš, cijenjeni Rakiću, što mu smeta. Znaš ti, a ko sam ja da znam...možda i griješim :)

Подели на овим сајтовима

Мало се Кратос разуларио па је на одобрењу, колико сам испратила, но то је вероватно био мали удар на његоу сујету, па се самовољно повукао...вратиће се он :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2016. at 12:00, Ayla рече

Znaš, cijenjeni Rakiću, što mu smeta. Znaš ti, a ko sam ja da znam...možda i griješim :)

Па смета и мени штошта. Нек превазиђе ту љутњу или шта већ, па ако му је стало до Форума, односно до људи на њему, нека пише. Дакле, Кратос није банован, но је стављен на одобравање порука. Ево и краљоблака је на одобравању већ годинама, па му не та чињеница не смета да буде на Форуму. Исто тако и Кратос. Ко му брани да пише, сем њега сама?

Подели на овим сајтовима

Па можда сте га малкице, малкице наљутили, а можда и он вас а можда и неке овде...разумемо ми то....

Али пошто публика воли Кратоса...можда би могли једну малу молбу за повратак / без обзира што нисте криви / да изађете у сусрет  форумашима...

за љубав нас.... :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2016. at 12:01, Ayla рече

@@Снежана, bjež u stranu sada...nisi od sloge.  :)))  

(vidiš da urgiram, ne kvari 1324_womens

иди у другом смеру, ургирај код Кратоса (тебе ће бар да послуша) :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2016. at 12:05, Снежана рече

иди у другом смеру, ургирај код Кратоса (тебе ће бар да послуша) :)

Što mene bolje nego tebe?

Nigdje veze, ali rekoh, pa neka mrem...za brata se i gine. Bar je tako u mom selu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2016. at 12:03, Рапсоди рече

Па можда сте га малкице, малкице наљутили, а можда и он вас а можда и неке овде...разумемо ми то....

Али пошто публика воли Кратоса...можда би могли једну малу молбу за повратак / без обзира што нисте криви / да изађете у сусрет  форумашима...

за љубав нас.... :)

Као што рече Снежана у потоњем одговору Ајли, то не зависи од администрације. 

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2016. at 12:07, Ayla рече

Što mene bolje nego tebe?

Nigdje veze, ali rekoh, pa neka mrem...za brata se i gine. Bar je tako u mom selu.

гинеш узалуд на погрешној страни :)

П.С. мој деда се правио глув, није хтео да иде да ратује ни за једну страну (Немци му пуцали поред ува да провере да ли је стварно глув), а други деда био лекар, њега су сви хапсили јер је лечио све од реда. Тако код мене у селу. :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...