GeniusAtWork Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Ја ћу се пријавим кад почну да стављају слике мачака, измишљене цитате познатих и мудре изреке за сваки дан Dominika, Juanito, Срђан Ранђеловић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Мени много недостају вести, зато волим фб, означиш шта да ти искаче, скоро па као апликација "Flipboard" буде. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 5, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Колко сам сконто атмосфера је ту изгледа мало хафифна, вероватно због поста па се људи контролишу. Начи треба нешто и неко ко ће дигне атмосферу до тачке усијања после поста. Ја мислим да је за ту работу најбољи поп Зоћа римски, судећи по оним објавама на фејсбуку, да оплете по секташима, а мого би неко онако прописно и таблоидно да исрозива оно Дизнијево удружење антитеиста Србије, е то би онда био прописан џумбус. Зоћа ће сигурно дићи атмосферу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 5, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Мени много недостају вести, зато волим фб, означиш шта да ти искаче, скоро па као апликација "Flipboard" буде. То би било добро покренути у склопу Црква.нет Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Како да пошаљем неком захтев за игрицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Април 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Како да пошаљем неком захтев за игрицу? Радимо на томе... за сада није могуће, али ће бити у некој ближој будућности. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Радимо на томе... за сада није могуће, али ће бити у некој ближој будућности. Flappy поп? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Flappy поп? ChurchVille. ИгорМ, Juanito, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 То за вести, мислим да можда може сада да се искористи могућност креирања групе, на пример као што постоје теме на жру ... вести из неке епархије... тако да ко жели да му се то појави на "зиду" учлани се у ту групу, на тај начин може да прати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 То за вести, мислим да можда може сада да се искористи могућност креирања групе, на пример као што постоје теме на жру ... вести из неке епархије... тако да ко жели да му се то појави на "зиду" учлани се у ту групу, на тај начин може да прати... Или предлог да се креира (можда већ постоји могућа опција) неки бокс са стране где би се појављивале вести (најновије објаве) одређених група које неко жели да прати... тако да су увек видљиве како се не би изгубиле у осталим објавама Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 ово ја водим монолог, значи да ми је време за спавање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 ово ја водим монолог, значи да ми је време за спавање Mилена КШ and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Ја ћу се пријавим кад почну да стављају слике мачака, измишљене цитате познатих и мудре изреке за сваки дан pa navrati opet sledece subote otprilike... GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Na mreži je pokrenuta grupa Kana Galilejska, sa istovjetnom svrhom kao i podforum ovde, i takođe je zatvorenog tipa... http://crkva.net/kana_galilejska_v2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Ја ћу се пријавим кад почну да стављају слике мачака, измишљене цитате познатих и мудре изреке за сваки дан Mislim da smo već stigli do te faze - malkice slabiji sa mačkama, doduše Караконџула, GeniusAtWork and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука