Дарко Савић Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Мало каска овај мејл за активацију налога Не дозвољавају ми корисничко име на ћирилици, а лозинку на истом писму могу поставити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Потврђени су чланови, могуће да мало кочка, али то су почетне грешкице Веома је битно да после пријаве подесите ПРАВО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ. Смисао ове мреже је другачији од форума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ja stalno dobijam odgovor: korisničko ime je neispravno, bilo da ga pišem ćririlicom ili latinicom, puno ime i prezime, ili samo ime, c umjesto ć... Neće me. александар живаљев and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ja stalno dobijam odgovor: korisničko ime je neispravno, bilo da ga pišem ćririlicom ili latinicom, puno ime i prezime, ili samo ime, c umjesto ć... Neće me. Мораш прво да се региструјеш да би могла да се пријавиш. Једноставно, мора да се испоштује процедура. Црква.нет није везана, за сада, са налозима на форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ajme, o registraciji i govorim... dakle, ne dozvoljava mi da se registrujem. ja ću morati preko veze da upadnem, vidim ja александар живаљев and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ja ne mogu da se registrujem... kaže "Korisničko ime je neispravno." Malo suludo zvuči... александар живаљев and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ajme, o registraciji i govorim... dakle, ne dozvoljava mi da se registrujem. ja ću morati preko veze da upadnem, vidim ja Мора да се испоштује процедура, да се потврди ReCaptcha ... заправо мора да се до краја све испоштује... ПОлако, испробавај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ja ne mogu da se registrujem... kaže "Korisničko ime je neispravno." Malo suludo zvuči... Или користите неко име које већ постоји или стављате знакове итерпукције или ко зна шта друго... Ево, има доста већ регистрованих нових чланова... дакле, требало би све да ради... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Odbija mi registraciju pod raznim imenima.. ma ok, previše naloga i aktivnosti ionako imam.. meni je forum dovoljan u stvari. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Forma je malo neintuitivna. Možda niste kliknuli prvo na registracija (inicijalno je prijavi se, ali to je za već registrovane, tj. login). Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 evo za svaki slučaj, ovo je forma za registraciju: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Mali detalj za ispravku na naslovnoj stranici: Повежи се са својом људима... Плутон and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 дакле, неинтуитивна/приглупа за техничке ствари свакако јесам, али сам безуспјешно покушавала управо ово наранџасто десно, регистрацију, са већ реченим резултатима... но није ни битно толико за мене александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Не живим у US, фор д рекорд, само н'умем да користим ово чудо на српском "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Dobro dosli , nikad ne otisli ... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука